Çok güzel kitaptırKüçük prens i okumaya karar verdim
Bitirirsin hemenİyice heveslendim Başlıycam bu gece
Çabuk biter ama tadı damağında kalırİyice heveslendim Başlıycam bu gece
Yaw arkadaş mola mı versen birazİyi akşamlar.
Salvatore - Anayurt kitabını bitirdim. Bahs edeyim bir az. Demek Unutulmuş Diyarlar diye bir kitap serisi var. 60+ kitaptan oluşuyor :) genel seriye dahil üçlü dörtlü şeklinde farklı yazarların yazdığı farklı serilerden ibaret. Okuduğum kitap da bu genel serinin Kara elf üçlemesi serisinden ) tabi bütün kitapları okumak gibi fikrim yok sadece fantastik edebiyatda meşhur, bilinen ve sevilen seri olduğu için merak etmiştim. Konusuna geldikte ise kara elflerden bahs ediliyor. Yeraltında mağaralarda, karanlık dünyada yaşayan acımasız, sevgisiz, amaçları sadece bir birlerini öldürerek yükselmeye çalışan elfler arasında kendi ırkından farklı olan Drizztin hikayesi anlatılıyor. Akıcı, rahat okunan bir kitap, yarattığı dünya da farklı. Biz elfleri güzel görmeye alıştık, farklı bir yorumla okumuş oldum. Üçlemenin diğer iki kitabını da okur sonrasına öyle karar veririm.
Anamm şimdi onları da okursan ooo epey kitap olurİyi akşamlar.
Salvatore - Anayurt kitabını bitirdim. Bahs edeyim bir az. Demek Unutulmuş Diyarlar diye bir kitap serisi var. 60+ kitaptan oluşuyor :) genel seriye dahil üçlü dörtlü şeklinde farklı yazarların yazdığı farklı serilerden ibaret. Okuduğum kitap da bu genel serinin Kara elf üçlemesi serisinden ) tabi bütün kitapları okumak gibi fikrim yok sadece fantastik edebiyatda meşhur, bilinen ve sevilen seri olduğu için merak etmiştim. Konusuna geldikte ise kara elflerden bahs ediliyor. Yeraltında mağaralarda, karanlık dünyada yaşayan acımasız, sevgisiz, amaçları sadece bir birlerini öldürerek yükselmeye çalışan elfler arasında kendi ırkından farklı olan Drizztin hikayesi anlatılıyor. Akıcı, rahat okunan bir kitap, yarattığı dünya da farklı. Biz elfleri güzel görmeye alıştık, farklı bir yorumla okumuş oldum. Üçlemenin diğer iki kitabını da okur sonrasına öyle karar veririm.
Yok onları okumam zaten hepsi güzel değilmişAnamm şimdi onları da okursan ooo epey kitap olur
Haha yarın yeni kitaba başlarım artıkYaw arkadaş mola mı versen birazgözlerine yazık
Evet evet çok pisler onlar sakın okumaYok onları okumam zaten hepsi güzel değilmiş
Yok onu okumadım, korkuyorum ona başlamaya )) galiba bir az melankolik anlatımlı bir kitapEvet evet çok pisler onlar sakın okumasen Tutunamayanlar okudun mu? Çok sürükleyici, aşırı zevkli, hızlı ilerliyor onu mu okusan
Bu gece biter bileİyice heveslendim Başlıycam bu gece
Hiç korkma, aşırı neşeli bir kitap. Sabah hemen ona başlıyorsun tamam mıYok onu okumadım, korkuyorum ona başlamaya )) galiba bir az melankolik anlatımlı bir kitap
Ay gece gece güldürdünüz beni, hep gülün )) ama kandıramadınızHiç korkma, aşırı neşeli bir kitap. Sabah hemen ona başlıyorsun tamam mı
Tüh olmadı mıAy gece gece güldürdünüz beni, hep gülün )) ama kandıramadınız
Bir kaç gün dinlen bariAy gece gece güldürdünüz beni, hep gülün )) ama kandıramadınız
Evde sıkıntıdan patlıyorum maalesef. TV dizi filan da izlemiyorum ((Bir kaç gün dinlen bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?