Sağlıkla git canım.Bir nobet cikisindan herkese gunaydinkizlar ben bugun istanbula ailemin yanina gidiyorum. 25 ine kdr buralarda olamiycam. Firsat bulursam yazdıklarınızi okumaya caliscam. Hepinize bool keyifli okumalar diliyorum
Ben onunla birlikte camdaki Kız'ı da okuyorum böylece daha rahat okudum. Tek okuma bence deDemir Ökçe yi okuyan var mı ya gıdım gıdım ilerliyorum.
Başka bir kitap mı alsam araya
Mehfam
H M
Jawlensky
Less-is-More
asliogretmen
A Atesbocegi5
Life light
Alp_BuRc
WunderLost
Oriana
minseo
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
Stevya
D dolunay10
pawlover
WOMAN
turuncukedininannesi
Kukrim
isabel
Mucizemsn
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
yet07
Natsume
D dgdln
MelodiminEsi
Limonsuzzcay
benkahvecanavari
T Tamam
dayler dayler
Jasminla
kk birinci noteri
benneyanginlargordum
elektra
astrojurnal
JES
Otrera
Bonus
Nego
Samsonn
Chocolita
@Seridina
pomegranate_
Nosking
Karamazov Kardeşler'i okurken anna dan daha kolay okumuştum. Beni sıkmamıştı ama Levin gerçekten çok sıkıcıMerhaba kızlar, Pencereden'de 75. sayfadayım. Biraz ben yavaş okuyorum biraz da kitap yavaş ilerliyor.
Anna Karenina postlarını görüyorum seneler evvel okumuştum Anna'yı da inanın o zamanlar o kadar çok düşünmüştüm ki bu kitabın adı neden Levin değil de Anna diye yorumları okurken o günlerdeki serzenişlerim geldi aklıma.Ama ben Anna'yı Cem Yayınları'nın 4 ciltlik serisinden okumuştum, ciltler arası geçişte başka kitap falan okuduğum için beni baymamıştı ama tek kitap olarak okusam baya elimde dolanırdı. Çünkü hemen Pencereden kitabından bir alıntı ile halimi anlatayım: "... İlerleyemediği bir kitapla karşılaşınca kitabı bir kenara bırakıp okuma serüvenine başka kitaplarla devam edemezdi. O kitap bitene kadar, onu istemeye istemeye, kendisini zorlayarak alırdı eline kitabı, sıkılana kadar okurdu, bir görevi ifa eder gibi." İşte Levin'in bölümlerce anlatılan toprak meselelerini okurken zorla elime alıyordum.
Aynı şeyi geçen ay Karamazov Kardeşler'i okurken de hissettim orada da Dostoyevski ilk üç yüz sayfada Hristiyanlıktan, Hristiyanlık öğretilerinden, Straretz'likten falan o kadar çok bahsetmiş ki okuyana kadar ana konu olan Karamazov'ları kaçırıyorum neredeyse. 1000 küsur sayfalık kitap ama ilk bölümler o kadar uzatılmasa daha az hacimli ve okuması daha keyifli bir kitap olabilirdi. Kötü değildi elbette hatta psikolojik tahliller, buhran anlarının anlatımı va çok başarılı yazılmış İş Bankası Yayınları'nın çevirisi de muhteşemdi ama bana fazla uzun gelen bir kitap oldu Karamazov Kardeşler de Konstantin Dimitriç Levin de, pardon Anna Karenina da.
Mehfam
H M
Jawlensky
Less-is-More
asliogretmen
A Atesbocegi5
Life light
Alp_BuRc
WunderLost
Oriana
minseo
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
Stevya
D dolunay10
pawlover
WOMAN
turuncukedininannesi
Kukrim
isabel
Mucizemsn
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
yet07
Natsume
D dgdln
MelodiminEsi
Limonsuzzcay
benkahvecanavari
T Tamam
dayler dayler
Jasminla
kk birinci noteri
benneyanginlargordum
elektra
astrojurnal
JES
Otrera
Bonus
Nego
Samsonn
Chocolita
@Seridina
pomegranate_
Nosking
Gözün aydın canımBir nobet cikisindan herkese gunaydinkizlar ben bugun istanbula ailemin yanina gidiyorum. 25 ine kdr buralarda olamiycam. Firsat bulursam yazdıklarınızi okumaya caliscam. Hepinize bool keyifli okumalar diliyorum
Sen hayırdır ??Günaydın kızlar
Tüh olmadı mı
Teşkilat mısınız sizBir kaç gün dinlen bari
Günaydın günaydınMehfam
H M
Jawlensky
Less-is-More
asliogretmen
A Atesbocegi5
Life light
Alp_BuRc
WunderLost
Oriana
minseo
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
Stevya
D dolunay10
pawlover
WOMAN
turuncukedininannesi
Kukrim
isabel
Mucizemsn
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
yet07
Natsume
D dgdln
MelodiminEsi
Limonsuzzcay
benkahvecanavari
T Tamam
dayler dayler
Jasminla
kk birinci noteri
benneyanginlargordum
elektra
astrojurnal
JES
Otrera
Bonus
Nego
Samsonn
Chocolita
@Seridina
pomegranate_
Nosking
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?