Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mrs. Dalloway bitti sonunda. Okuması kolay da okuduktan sonra sürekli geri sarıyorum anlamadığım için
28 günde bitirmişim kitabı zamana yaya yaya olacağı buydu. Başlayıp uzun aralar vermeden okusaydım belki daha anlaşılır olurdu. Tam karakterleri oturtmuşken bitiverdi kitap böyle yarım hissettim

Alemdağ’da Var Bir Yılan’dan bir öykü daha okuyup başka kitaplara geçeceğim.

Yalnızlık dünyayı doldurmuş. Sevmek, bir insanı sevmekle başlar her şey. Burda her şey bir insanı sevmekle bitiyor.”

Bu gece ölüm bir varmış bir yokmuş bitti. Çok şükür. Jose Saramago
Körlük kitabından aldığım keyfi heyecanı alamadım. Çok beğenmedim. Ertesi gün hiç kimse ölmedi diye başlayıp aynı cümleyle bitti. Evet hiç kimse ölmüyor. Ölüm olmayınca hayat zorlaşıyor. Ölğm döşeğinde olanlar sadece nefes alıyor ama bir türlü ölmüyor. Sonra birileri bir çözüm buluyor yaşlı babalarını ve yeni doğmuş ama ölmeyi bekleyen bebelerini alıp sınırlarının dışına çıkartıyorlar orada ölüm var çünkü. Orada gömüyorlar. Mafya devlet sigorta şirketlerinin endişe ve çıkarları İçin çalışmaları. Sonra ölümün bi anda geri dönmesi. Mor renkli bir zarfla insanlara 8 gün sonda öleceklerini haber verip herkesin son günlerini planlı yaşamaları sonra ölümün bir viyolonselci ile olan ilişkisi. Değişik bir distıoya okudum iki ayrı konu iki ayrı kitap gibi geldi.
iyi hissetmek sonlarındayım nerdeyse bitti ama devam etmeyebilirim yarın yeni kitapa başlayacağım. Antidepresanları anlatıyor hala 80 sayfa kaldı. Belki ilk kez gönlüm el verirse bir kitabı bitirmeden bırakacağım.
iyigeceler kitapkurtları.

Karamazov Kardeşler'i okurken anna dan daha kolay okumuştum. Beni sıkmamıştı ama Levin gerçekten çok sıkıcı

Bir nobet cikisindan herkese gunaydin kizlar ben bugun istanbula ailemin yanina gidiyorum. 25 ine kdr buralarda olamiycam. Firsat bulursam yazdıklarınızi okumaya caliscam. Hepinize bool keyifli okumalar diliyorum
Gözün aydın canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…