Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üye değilim ama kitap tavsiyesi için bakıyorum oraya
kitap takibi vs için çok kullanışlı bir uygulama. Bence denemelisin
Filmini izlemiştim,kitaptan uyarlama mıydı film?
Okurum belki bende
İlk kitabı Mahkum Prenses. Tavsiye ederim en azından magazinsel de olsa insanı araştırmaya sevk ediyor

kitap takibi vs için çok kullanışlı bir uygulama. Bence denemelisin

İlk kitabı Mahkum Prenses. Tavsiye ederim en azından magazinsel de olsa insanı araştırmaya sevk ediyor
Uygulama da iki kitabı var.Şimdi alamam başka kitaplar alıcam

Kalin kitaplara karsi ayri bir zaafim var benim, aşırı seviyorum hemen bitmiyor diye ters olmuş senin okuma
Kronolojik sıraya göre okudum aslında. Henry nasıl kral olduğu, kraliçe ile nasıl evlendiği bu kitapta olduğu için Boleyn Kızı'nı okurken taşlar yerine oturdu bende

Kronolojik sıraya göre okudum aslında. Henry nasıl kral olduğu, kraliçe ile nasıl evlendiği bu kitapta olduğu için Boleyn Kızı'nı okurken taşlar yerine oturdu bende
Haahha o sira degsiyo ki yine karisiyo isler digerlerinde ama pembe dizi gibi okunuyor

Günaydın
Dün hiç bakamadım buralara. Gecesi kızım çok uyandı haliyle bende uyumadım. Sonrası migren tuttu. Tüm gün kötü geçtikitap okumak hak getire. Bugün inşallah tamamen geçer baş ağrısı. Hafta sonu geldi daha yarıya gelen kitap yok. Çok dertliyim çok. Güzel bir gün olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…