Listeme ekliyorum. TeşekkürlerEl yapımı ruhlar Gürkan Sekmen
Kitap son dönemlerde özlediğim bir keyif verdi. Felsefik bir kişisel gelişim farkındalık romanı. Çok farklı bir kurgusu. Kült gurup eleştirisi , kişinin kendini bulması , hayatı sorgulaması. Sokrates in diyalektik felsefesinden Platon un mağarasına kadar felsefik unsurları barındıran, ince detaylarla kahramanların oluşturulduğu ummadiginjz yerden ummadiginjz taş çıkartan bir kitap. Sosyal felsefik derinliği var. Kitapta ki karakterler özel bir psikolojik envantere uygun olarak tasarlanmış bu da okuyan herkesin kesinlikle bir karakterle özdeşlik kurmasını sağlıyor. Valla ben tüm karakterlerde kendimden bi şeyler buldum. Kitap 7 bölümden oluşuyor her bölümün bir amacı var. Ditopya ve utopyayi birlikte içeriyo. Genelde kitaplar geleceğe dair tahayyuller verdiğinde teknolojiden bahsederler bu kitap insanların içinden özünden bahsediyor ve gelecekten geçmişe bakıyo. Kitap bittiğinde vay bee ben ne okudum böyle diyorsunuz. Kendi hayatınızla ilgili sizi cesaretlendiriyo. . Yazarı kitabı kişisel gelişim romanı olarak nitelendiriyo ama ben çok fazla kişisel gelişim ve felsefe kitabı okuyan biri olarak bu kitaba kişisel farkındalık kitabı diyorum. Psikoloji ve felsefeye yeni başlayacaklar için kişisel gelişim romanı tabiri tam beklentiyi karşılar.
İçinde bulunduğu zamanı aşma potansiyeli çok yüksek olan bir kitap
Sizlere de keyifli okumalar dilerim
Ben Türk yazarların kitaplarını çok okumuyorum. Beni etkilemiyor neden bilmiyorum. Böyle tanıdık geliyor herşey. Etkilenmiyorum. Sayılıdır okuduğum.Listeme ekliyorum. TeşekkürlerŞuan okuduğum kitapta benzer yönleri var anladığım kadarıyla ilgimi çekti.
Benim türk yazarlara karşı nedenini anlamadığım bir önyargım var. Sizlerin nasıl arkadaşlar. Klasikler hariç tabi. Güncel veya yakın tarih yazarları yani.
Benim sevdiğim Türk yazarlar şunlar;Listeme ekliyorum. TeşekkürlerŞuan okuduğum kitapta benzer yönleri var anladığım kadarıyla ilgimi çekti.
Benim türk yazarlara karşı nedenini anlamadığım bir önyargım var. Sizlerin nasıl arkadaşlar. Klasikler hariç tabi. Güncel veya yakın tarih yazarları yani.
Kalbime indirecektin kız. Dedim aha bu ay ki listesiBenim sevdiğim Türk yazarlar şunlar;
1. Tahsin Yüce
2. Yaşar Kemal
3. Murat Menteş
4. Tarık Tufan
5. Ahmet Hamdi Tanpınar
6. Sabahattin Ali
7. Buket Uzuner
8. Mine Söğüt
9. Ahmet Ümit
10. İhsan Oktay Anar
11. Hüseyin Nihal atsız
12. Nermin Yıldırım
Hahahha nerdeee. Bu kadar okumama içim 7/24 evde olmam lazımKalbime indirecektin kız. Dedim aha bu ay ki listesi
Akşam yetiştim manzaraya ama olsunduuuu
Bugünkü durağımız Şanlıurfa - Balıklı Göl
Günaydınlarr herkese
@samdan
@Mehfam
@H M
@Tosun Pasa
@Less-is-More
@asliogretmen
@Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Stevya
@dolunay10
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@isabel
@Mucizemsn
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
yet07
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@Blacklight
@dayler dayler
@Jasminla
@samdan
@benneyanginlargordum
@elektra
@astrojurnal
@JES
@Otrera
@Bonus
@Negoo
@-nemesis-
@Chocolita
Nosking
pomegranate_
@Seridina
@kimlanbu
@Samsonn
firdefs
minik kalp0753
Hızlısın valla ne güzelDün bitirdim kitabı. Akıcı ya nasıl bitti bi anda anlamadım. Tüm okuduklarım gözümde film gibi canlandı resmenbeğendim
Benzer duygular benimde. Okurum ama yabancı yazarlara göre 1-0 geride başlıyor. Nasıl kırabilirim bilmiyorum.Ben Türk yazarların kitaplarını çok okumuyorum. Beni etkilemiyor neden bilmiyorum. Böyle tanıdık geliyor herşey. Etkilenmiyorum. Sayılıdır okuduğum.
Üzülerek söylüyorum sadece Sabahattin AliBenim sevdiğim Türk yazarlar şunlar;
1. Tahsin Yüce
2. Yaşar Kemal
3. Murat Menteş
4. Tarık Tufan
5. Ahmet Hamdi Tanpınar
6. Sabahattin Ali
7. Buket Uzuner
8. Mine Söğüt
9. Ahmet Ümit
10. İhsan Oktay Anar
11. Hüseyin Nihal atsız
12. Nermin Yıldırım
Ben Türk yazarları okumayı daha çok seviyorum. Bunlar da iyi yazarlardan. Şans verebilirsinBenzer duygular benimde. Okurum ama yabancı yazarlara göre 1-0 geride başlıyor. Nasıl kırabilirim bilmiyorum.
Üzülerek söylüyorum sadece Sabahattin AliYaşar Kemal, Ahmet Hamdi Tanpınar ve Hüseyin Oktay Anar listemde
Hişşlttt sessiz ol kitap okuyoruzHellooooo
Herkesler iyi mi ?
Çok sessizHellooooo
Herkesler iyi mi ?
Eyyiiii giderim o zaman bendeHişşlttt sessiz ol kitap okuyoruz
Kimse duymasın miÇok sessiz
Okuyamayanlarda yine bensen nasılsın
İza’nın şarkısı son 70 sayfam ama başlayamadım bugun birde sevgili arsız ölüme başladım ama 40 sayfa bile okumamışımdır ondan.Eyyiiii giderim o zaman bende
Kimse duymasın mi
İyiyim canım kitabımı aldım okumaya geçiyorum, sen ne okuyorsun ki ?
O zaman şöyle sağdan sağdan sıvışayım benİza’nın şarkısı son 70 sayfam ama başlayamadım bugun birde sevgili arsız ölüme başladım ama 40 sayfa bile okumamışımdır ondan.
Kitap okumayınca bizden bilirler ses yapmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?