Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Listeme ekliyorum. Teşekkürler Şuan okuduğum kitapta benzer yönleri var anladığım kadarıyla ilgimi çekti.

Benim türk yazarlara karşı nedenini anlamadığım bir önyargım var. Sizlerin nasıl arkadaşlar. Klasikler hariç tabi. Güncel veya yakın tarih yazarları yani.

Selam kızlar. Bugün İyiler Ölmez- Mustafa Kutlu kitabını okuyarak kitabı bitirdim. Toplam 151 sayfadan oluşan içinde hikayeler anlatan bir kitap. Kitabın konusu : Yaşamış oldukları acı tecrübeler neticesinde, üç sevda bir keder vurgununu kaderin çizdiği yolda bir taşra kıraathanesinde buluşturan iyiliklerin orada yaşamaya devam ettiğini anlatan dört arkadaşın hikâyesi…

Ben Türk yazarların kitaplarını çok okumuyorum. Beni etkilemiyor neden bilmiyorum. Böyle tanıdık geliyor herşey. Etkilenmiyorum. Sayılıdır okuduğum.

Benim sevdiğim Türk yazarlar şunlar;
1. Tahsin Yüce
2. Yaşar Kemal
3. Murat Menteş
4. Tarık Tufan
5. Ahmet Hamdi Tanpınar
6. Sabahattin Ali
7. Buket Uzuner
8. Mine Söğüt
9. Ahmet Ümit
10. İhsan Oktay Anar
11. Hüseyin Nihal atsız

12. Nermin Yıldırım

Kalbime indirecektin kız. Dedim aha bu ay ki listesi

Bende kitap bildirimimi yapıyorum. Cinayet alfabesi kitabimdan 128. Sayfadayim yavaş okuyorum galiba ama olsun yavaş atın hızıda pek olur
-bu sayfaya kadar 3 farkli hic bir ortak noktasi olmayan. Ama katili ayni kisi olan cinayetler işlendi. Insallah 4. Cinayette yakalicaz zanliyi suan bir tuzak aşamasındayiz tiyo veriyorum ama dinlemiyolar

Ben Türk yazarların kitaplarını çok okumuyorum. Beni etkilemiyor neden bilmiyorum. Böyle tanıdık geliyor herşey. Etkilenmiyorum. Sayılıdır okuduğum.
Benzer duygular benimde. Okurum ama yabancı yazarlara göre 1-0 geride başlıyor. Nasıl kırabilirim bilmiyorum.
Üzülerek söylüyorum sadece Sabahattin Ali Yaşar Kemal, Ahmet Hamdi Tanpınar ve Hüseyin Oktay Anar listemde

Ben de kitap bildirimimi yapıyorum Yaşamak kitabında 126. sayfaya geldim.
Fark ettim ki bölümlere ayrılmış kitapları daha kolay okuyabiliyorum. Sayfaları çevirince diğer bölüme yaklaştığımı görmek falan motive ediyor galiba.
Yaşamak direkt metin, bölümlere ayrılma yok o yüzden bana anlatım ve olaylar ne kadar akıcı olursa olsun okuması yorucu geldi, verimli bir okuma yakalayamadım bu kitapta. Bitsin de Stephen King'in 22/11/63'e başlayacağım, kitaplığımda bakışıp duruyoruz kendileriyle.

Ben Türk yazarları okumayı daha çok seviyorum. Bunlar da iyi yazarlardan. Şans verebilirsin

Eyyiiii giderim o zaman bende

Kimse duymasın mi
İyiyim canım kitabımı aldım okumaya geçiyorum, sen ne okuyorsun ki ?
İza’nın şarkısı son 70 sayfam ama başlayamadım bugun birde sevgili arsız ölüme başladım ama 40 sayfa bile okumamışımdır ondan.
Kitap okumayınca bizden bilirler ses yapmayalım

İza’nın şarkısı son 70 sayfam ama başlayamadım bugun birde sevgili arsız ölüme başladım ama 40 sayfa bile okumamışımdır ondan.
Kitap okumayınca bizden bilirler ses yapmayalım
O zaman şöyle sağdan sağdan sıvışayım ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…