- 26 Mart 2018
- 28.490
- 128.101
- 598
Çok da ince ya, beni yormak istemiyorÜzülmezdim ama olsundu
İkisi de harikaKızlarcım sizden fikir alacaktım ben şimdi aklıma geldi göstereyim:) Nikahımda şeker yerine şöyle birşey düşündüm sizce hangi tasarım?Eki Görüntüle 2813266 Eki Görüntüle 2813267
Pekiii hemen başka soruyla geliyorumİkisi de harika
İkiside çok güzelKızlarcım sizden fikir alacaktım ben şimdi aklıma geldi göstereyim:) Nikahımda şeker yerine şöyle birşey düşündüm sizce hangi tasarım?Eki Görüntüle 2813266 Eki Görüntüle 2813267
Bence aynı olabilirPekiii hemen başka soruyla geliyorum
Davetiye ve ayraç tasarımı aynı mı olmalı?
Çok güzellerKızlarcım sizden fikir alacaktım ben şimdi aklıma geldi göstereyim:) Nikahımda şeker yerine şöyle birşey düşündüm sizce hangi tasarım?Eki Görüntüle 2813266 Eki Görüntüle 2813267
Teşekkürler kızlar:)Çok güzellerve evet tasarım aynı olabilir
Bende şeker yerine fide ya da tohum dağıtmak istemiştim eşim benim sülalem anlamaz uğraşma demiştiTeşekkürler kızlar:)
Şeker zararlı yemesinler dedim
Gerek yok şekere falan en güzeli buTeşekkürler kızlar:)
Şeker zararlı yemesinler dedim
1)Alemdağ’da Var Bir Yılan
2)Kırmızı Pazartesi
3)Bir Nefes Gibi
4)Demir Ökçe
5)İza’nın Şarkısı
6)Sevgili Arsız Ölüm
Ahhajajaja ve ara ölümsüzlüğü bulacak sandım
3 kez Azraili dize getirmeye çalıştı sonunda zebanilere kafa tuttuAhhajajaja ve ara ölümsüzlüğü bulacak sandım
Yarın bir tane stefan zweig okurum 7 kitapla kapatırım bu ayı
Önümüzdeki aylara senin sayende bir stephan king eklemeyi düşünüyorumS. King - Ceset bitirdim. Kingin iki kısa eseri yer alıyor kitapta.
Ceset. 12-14 yaş aralığında erkek çocuk grupu kasabada kayb olmuş bir çocuğun cesedinin yerini öğreniyor ve aramaya çıkıyorlar.
Hiddet. Kendi sınıfını rehin alan bir ergenden, sınıf arkadaşlarından bahs ediliyor. Çocuğun psikolojisi bozuk ama neden bu duruma geldi. Bu kitap fantastik, mistik öğe bulunmuyor. King kendi düşüncelerini dökmüş. Zaten ilk eserde yazar kendi hayatından da ipuçları vermiş, baş kahramana bir az kendinden katmış.
Hiç okumadıysan Sadist, Yeşil yol, Hayvan Mezarlığı en sevdiklerim. 22/11/63 çok övüyorlar, bazılarının en sevdiği eseri onu okumadım ama belki Nisan'da okurum.Önümüzdeki aylara senin sayende bir stephan king eklemeyi düşünüyorumne önerirsin
Hayvan mezarlığını ve yeşil yolu izlemiştim okuyabilir miyim bilmiyorumHiç okumadıysan Sadist, Yeşil yol, Hayvan Mezarlığı en sevdiklerim. 22/11/63 çok övüyorlar, bazılarının en sevdiği eseri onu okumadım ama belki Nisan'da okurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?