Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende çok severim muhtemelen iki, üç günde bitiririm diye düşünüyorum konuşuruz tabiki seve seve

Ben de bugün kitap sipariş edeceğim. İçimde bir heyecan Burada okunan kitaplardan da ekledim. Yer altından notlar gibi :) 2 sene önce bulunduğum yerde kitap fuarına gittiğimde nakit param bitince karta başvurmuştum ne heyecanlı ne güzel ne tatlı ne harcamalı 2 gün geçmişti benim için. O günleri çok özledim.

Valla şaka bir yana bu guruba bayılıyorum okuyan insanlarla iletişimde olmak çok güzel. Hepimiz iyi ki varız C Calcifer başkan iyi var
İyi ki siz de varsınız. Çok güzel oldu böyle. Dediğin gibi okuyan insanlarla muhabbet çok güzel oluyor

Iyi akşamlar kızlar. Bugün doktor kontrolüm vardı biraz uzun sürdü, sonrasında da annemgile uğradım. Dolayısıyla kitap yüzü görmedim.
Epey yoruldum bir ay aradan sonra dışarı çıkınca. Erkenden yatarım muhtemelen okuyasın da yok. Yarın yeni kitapla geliyorum inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…