Bu işin peşini bırakmamAa aaaa hiç olmaz aslında bu tarz şeyler bizim topiğimizde
Bende bir şey ekleyim kitap bilinç akışı tekniği ile yazıldığı için bağlantı kurulamıyor olaylar arasında. Anlaşılmama nedenlerinden biride buAylak Adam ile ilgili bir yorum
Kitabımız kış, ilkyaz, yaz, güz olmak üzere 4 ayrı bölümden oluşuyor. Kitabımızın baş karakteri Bay C nin sevgi arayışından bahsediyor. Gerçek aşkı bulmaya çalışıyor. Kendine aylak adam ismini vermiş belirli bir parası var ve bunu içerek değerlendiriyor. Kitabın çoğu bölümü Bay C nin psikolojisinden bahsedildiği için durağan geçiyor yani kitap
OrtağınNazara mı geldim ya düşünüyorum ama kim ola bilir ki?
Düz hesap en güzeli400 de anlaşalım en iyisi
Bir gün herkes Teonun nazarına gelecektir
OkumuycamAylak Adam ile ilgili bir yorum
Kitabımız kış, ilkyaz, yaz, güz olmak üzere 4 ayrı bölümden oluşuyor. Kitabımızın baş karakteri Bay C nin sevgi arayışından bahsediyor. Gerçek aşkı bulmaya çalışıyor. Kendine aylak adam ismini vermiş belirli bir parası var ve bunu içerek değerlendiriyor. Kitabın çoğu bölümü Bay C nin psikolojisinden bahsedildiği için durağan geçiyor yani kitap
Pdf atayım mıOkumuycam
Var ki bendePdf atayım mı
1k da da iki farklı baskı var
Huzur güzel yaaHuzur 21.sayfdayımyol yakınken vazgeçesim var
Filmi iki gün önce açtım,başında vakit kaybı dedim başka film açtımÖzet okursan veya filmi izlersen belki seversin oda belkiii
+ Çocuğuna bakıp neden doğdu diye bilmem kaç sayfa düşünmesi var lütfen atlamayalım bunları
sen bu ay ki listemde değildin kardiş, benden değil bak bu kez. Başkaları olmalı
Ayyy AllahımBuruşuk çirkin şey deyip iğrenmesi pekiNego
Aaa yok canım teocuğum değil kesinlikleBu işin peşini bırakmam
P.s bu gözler bir yerden tanıdık geldi de nerden acaba
+1 C Calcifer günlük gibi okumak lazım deyince tamamen o gözle baktım, kolay okumamda yardımcı olmuştur kesinlikle. Ama çocukluğunu öğrenince çok çok daha keyifli oldu benim için sonrasıBende bir şey ekleyim kitap bilinç akışı tekniği ile yazıldığı için bağlantı kurulamıyor olaylar arasında. Anlaşılmama nedenlerinden biride bu
Filmi de sevmiştim ben tam bir görsel şölendi izleseydin keşke kürekçiler takımına üye lazımFilmi iki gün önce açtım,başında vakit kaybı dedim başka film açtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?