İlerledikçe sarar mı bilemiyorum,kopuk kopuk anlatımıHuzur güzel yaa
Benim dediğim daha iyiymiş yaBen bilmem üç farklı sayı var1k da 391 oraya bakmıştım ama
413 daha çok ne de olsa
Bi şüphen mi var yoksaİnşallah limonsuzum kekik çayına ada cayina adadım kendimiyoksa nanay gülüm nanay
Benim pdf 561450 falan yok mu
Aslında başroldeki hatunu beğenirim amaFilmi de sevmiştim ben tam bir görsel şölendi izleseydin keşke kürekçiler takımına üye lazım
Histerik AnnaAslında başroldeki hatunu beğenirim ama
Bazı kitapların okuma tekniği gerçekten farklı. Beklenti önemli kitaptan. Bir olay olacak gibi bekleyince hiç bir şey anlamıyor insan. Ben onu "Kendine Ait Bir Oda"da fark etmiştim. Söyleşi gibi olduğu için sadece nasihat gibi okumuştum ve çok beğenmiştim kadının düşüncelerini.Ayyy Allahımçocuk o an dile gelse sen hiç aynaya bakmıyor musun der kesin
Aaa yok canım teocuğum değil kesinlikleC Capanin Gururu Teyom
+1 C Calcifer günlük gibi okumak lazım deyince tamamen o gözle baktım, kolay okumamda yardımcı olmuştur kesinlikle. Ama çocukluğunu öğrenince çok çok daha keyifli oldu benim için sonrası
Filme bir şans daha vereyimHisterik Annabende beğenirim çok güzel
İlerledikçe sarar mı bilemiyorum,kopuk kopuk anlatımı
Ben de izleyeceğim filmi. Filmine iyi diyorlarFilme bir şans daha vereyim
Ruh haline de bağlı aslında okuduğun kitabı beğenmen, kafam dolu olduğu zaman daha akıcı kitapları tercih ediyorum. Biraz daha okuyup karar veririmLimonsuzzcay sevmişti sanki
İzlemeye çalışıcam bugünBen de izleyeceğim filmi. Filmine iyi diyorlar
Canım sen hangi uygulamadan okuyorsun?
Benimde malesefHuzur 21.sayfdayımyol yakınken vazgeçesim var
İlk başta bana çalıkuşunu andırdı hoşuma gitti, ama sonraki sayfaları beni yordu. 70 sayfa okuyabildim sadeceLimonsuzzcay sevmişti sanki
Yaa deme öyle
Valla canım adın çıkmış dokuza inmez sekize, her şeyi senden biliyoruzsen bu ay ki listemde değildin kardiş, benden değil bak bu kez. Başkaları olmalı
Aynen katılıyorum. Düz mantık her şeye roman gözüyle bakabiliyoruz bazen. Önden kitabı araştırmak önemli. İşte burada da fikirler çok yardımcı oluyor.Bazı kitapların okuma tekniği gerçekten farklı. Beklenti önemli kitaptan. Bir olay olacak gibi bekleyince hiç bir şey anlamıyor insan. Ben onu "Kendine Ait Bir Oda"da fark etmiştim. Söyleşi gibi olduğu için sadece nasihat gibi okumuştum ve çok beğenmiştim kadının düşüncelerini.
Akşam törene yetişFilme bir şans daha vereyim
adımı kim çıkardı acabaaaaaValla canım adın çıkmış dokuza inmez sekize, her şeyi senden biliyoruz
Tess den sonra her şey boş limonsuzYaa deme öyle
İlk başta sevmiştim gerçekten. Ama Tess ten sonra falan akıcı gelmedi. Aksiyon heyecan istiyorum galiba
Ah Tess benim çekik gözlü kekimTess den sonra her şey boş limonsuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?