Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bazı kitapların okuma tekniği gerçekten farklı. Beklenti önemli kitaptan. Bir olay olacak gibi bekleyince hiç bir şey anlamıyor insan. Ben onu "Kendine Ait Bir Oda"da fark etmiştim. Söyleşi gibi olduğu için sadece nasihat gibi okumuştum ve çok beğenmiştim kadının düşüncelerini.

Herkes okuyor. Ne mutlu okuyorum diyene. Bende kafa kırıyorum. Perişan uyku düzenimiz. Dğn 6 buçukta uyudu 9 da uyandı 11 e kadar kıvrandı tekrar uyumak için. O ara biraz okudum. Parfümün dansı yarıyı geçti. Koşulsuz ebeveyn oda yarıyı geçti. Hafta sonu bitse bari bildirsem. Parfümün Dansı genelde ölümsüz alobar ve kudra üzerinden ilerliyor. Şimdilik Paris’te alobar ve kudra yerleşik yaşam deneyerek kokular üzerine çalışıyorlar. Bakalım günümüzle nasıl bağlanacak.

Aynen katılıyorum. Düz mantık her şeye roman gözüyle bakabiliyoruz bazen. Önden kitabı araştırmak önemli. İşte burada da fikirler çok yardımcı oluyor.
Filme bir şans daha vereyim
Akşam törene yetiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…