- 24 Ekim 2014
- 59.304
- 330.041
- 698
Valla benimki Temmuz'a sarkar çünkü Oblomov, monte Kristo kontu, empedokles'in dostları ve Harry Potter okuyacağımGüzel yapmışKitapların hepsini okuyasım var yetiştirebilir miyim bilmiyorum
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla benimki Temmuz'a sarkar çünkü Oblomov, monte Kristo kontu, empedokles'in dostları ve Harry Potter okuyacağımGüzel yapmışKitapların hepsini okuyasım var yetiştirebilir miyim bilmiyorum
![]()
Ben hala kurtlarla koşan kadınlara devam. Bir de Ortadoğu tarihi diye bir kitaba başladım. Zaten kendi alanımla ilgili okumam gerekiyor sürekli. O yüzden Otostopçu ile başlayıp, Empedokles ile devam edeceğim.Valla benimki Temmuz'a sarkar çünkü Oblomov, monte Kristo kontu, empedokles'in dostları ve Harry Potter okuyacağım![]()
Şöyle ki; bizim evde her kitap ortalıktaydı. Ben de hiç seçici bir tip değildim o zamanlar. Elime geçeni okuyordum.Kimse de kızım okuma demedi.
Freud kitapları da dahil buna
![]()
Ponçik gözlü müsün sen. Mütevazilikte samdan gibi olun jajaja
Üniversitede feminizm dersi almıştım desem.feministlik var mı peki biraz. jane eyre feministlerin ilk olarak kabul ettiği bı esermis.
ama freud kitabı okumak nedir arkadaş![]()
Siyah Laleyi okumuştumHaziran ayı yazarı Alexandre Dumas![]()
Çok olmuş O zaman bir daha okuSiyah Laleyi okumuştumgençken tabi
![]()
Çok sevmiştim. Tekrar okuyabilirimÇok olmuş O zaman bir daha oku![]()
Uğultulu tepeleri okumadım ama vadideki zambakla benzemiyor ya. Vadideki zambakta temiz bi aşk var. Madan bovary bildiğin yolluBen okumuştum ama unutmuşum. Uğultulu tepeler ile mi vadideki zambakla mı konusu benzerdi
Bir itiraf gelsin mi o zamankitabı okurken c’yi cemal hünal olarak hayal etmiştim
![]()
Anna gibi değil. Anna'ya saygı duyacaksınızhakkını yedik Anna affet bizi
![]()
Bomus ben iki topikde de olduğumdan gözüm başka şeyler arıyor aynı fotoyu paylaşma Farklı şeyler olsun içimiz açılsın please
Bomus ben iki topikde de olduğumdan gözüm başka şeyler arıyor aynı fotoyu paylaşma Farklı şeyler olsun içimiz açılsın please![]()