• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amin maalouf dogunun limanlari bitti. Ben bu yazarin lise 3 de semerkant kitabini okuyup cok begenmistim ama suan bsy hatirlamiyorum😂tekrar okuycam onu da insallah.dogunun limanlari kitabini da cok begendim.kalemi cok guzel yazarin.bu kitapta bir osmanlı torunu olan İsyan in, osmanli imparatorluğu beyrut ve fransa arasinda gecen hayat hikayesini okuyoruz.ama ne hikaye.savaslar,direnisler,sevgiler,ayriliklar... yazarin kalemine saglik diyorum😍
İyi akşamlar hanımlar😊😍👋🏾 Bugün Franz Kafka- Şato kitabını 83 sayfa okuyarak bitirdim. 😍😊 Kitap toplam 352 sayfa idi. 😍😊
Sonra Albert Camus - Yabancı kitabına başladım. Kitabı bitirdim. 😍😊 Kitap toplam 110 sayfa idi. 😊😍 Herkese iyi okumalar😊😍👋🏾
Yabancı on numara eser

Amin maalouf dogunun limanlari bitti. Ben bu yazarin lise 3 de semerkant kitabini okuyup cok begenmistim ama suan bsy hatirlamiyorum😂tekrar okuycam onu da insallah.dogunun limanlari kitabini da cok begendim.kalemi cok guzel yazarin.bu kitapta bir osmanlı torunu olan İsyan in, osmanli imparatorluğu beyrut ve fransa arasinda gecen hayat hikayesini okuyoruz.ama ne hikaye.savaslar,direnisler,sevgiler,ayriliklar... yazarin kalemine saglik diyorum😍
Bu kitabin yerini bos birakmiyorum ve jean paul sartre nin bulanti kitabina basliyorum🤗

ben de üniversitede okumuştum tüm bu kitaplarını. çok çok güzeller ama cidden unuttum. tekrar okusam iyi olur :)

Hakan Günday Az kitabını bugün 105 sayfa okuyarak bitirdim.
uzun zamandır kitaplığımdaydı ve bir türlü elim gitmemişti. Çok etkilendim, yer yer çok sarsıldım. Hepsine rağmen oldukça keyifliydi. 🌸

Yabancı on numara eser
Evet çok beğendim .♥️😍😊 Roman da bir Arap'ı öldüren ama bu suçtan çok, gerçek duygularını dile getirdiği ve toplumun istediği kalıba girmeyi reddettiği için dışlanan bir "yabancı" aracılığıyla 20 . yy. insanın içine düştüğü yabancılaşma anlatılıyor. (Okumak isteyenlere küçük bir açıklama yaptım. )😍😊

Çok bakamıyorum bu ara havalarda ısındı burada. Kızımda hep var olan uyku problemi sanırım yerini gece terörü yada uyku terörüne bıraktı. 4 oldu kriz halinde uyanıyor yada uyanmadan gözler açık çığlıklar atıyor. Napacağım hiç bilmiyorum. Aklım fikrim kalmadı düşünmekten. Konu açayım Bakalım belki bir faydası olur. 😢😢😢

Santa Harabeleri, Karaca Mağarası, Kürtün Örümcek Ormanı, Tomara Şelalesi, İmera Manastırı, Zigana Dağı

1623305890946.webp
1623305920552.webp
1623305933205.webp
1623305949008.webp
1623305961299.webp
1623305976942.webp

Gümüşhane'den Günaydınlar Herkese ❤️

JES JES
Mehfam Mehfam
H M H M
kk birinci noteri kk birinci noteri
Less-is-More Less-is-More