• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
C Calcifer bu ay kitap okumam yalan oldu once negatif tedavi şimdi de türkiyeye gitmeyi planliyoruz haftaya bile gelebiliriz belli değil bu ay okuyamadim bir kitapdan baska 🙄
Valla tatil yüzünden ben de okuyamamdım bu ay. Olsun canım telefi ederiz beraber ♥️ sen iyi ol yeter

99AF7EEB-0DBA-4BAE-B4C0-9D3DBE3F825F.jpeg
Bebeklerime kavuştum bana kanat oldu bunlar uçuyorum.Bir koli daha var açmadığım. Okunacaklarım çoğaldı.
Anne evi gibisi yok bu dünyada.İzmir yanıyor sanki hiç bu sıcağı yıllarca yaşamamış gibiyim.

Eki Görüntüle 2890592 Bebeklerime kavuştum bana kanat oldu bunlar uçuyorum.Bir koli daha var açmadığım. Okunacaklarım çoğaldı.
Anne evi gibisi yok bu dünyada.İzmir yanıyor sanki hiç bu sıcağı yıllarca yaşamamış gibiyim.
Offff çok iyiler 🤤🤤🤤
Onca yoksulluk varken Muhteşem 👍🏼 filmi de var kitaptan sonra tavsiye ederim 👌🏼

selam kızlar. bi gittim pir gittim. kızımın diş dönemi oldukça zor geçiyor sıcakların üstüne bi de türlü türlü sorunlar eklendikçe maalesef yeterli katılımı gösteremedim. elime kitap aldığımda bazen birkaç sayfa bazen de birkaç satır okuduğumdan hiç ilerleyemiyorum.

hepinizi öpüyorum ❤

Cok sukur 1984 bitti😂😂 kitabi ne begendim ne begenmedim arada kaldim resmen😀 ortak okuma kitabi oldugundan hep beraber yorumlariz artik. Bu türü ilk defa okudugumdan da zorlanmis olabilirim.ama konu olarak sunu soyleyebilirim ki butun zamanlari kapsayacak bi kitap. Bundan 100 yil sonrada okunsa gecerliligini koruyacak bi yapit.
Kuyucakli yusufa devam edim artik 🤗

Gel gel tabiki hoş geldin. Bayram üzeri olduğu için biraz sakin ama bayram sonrası şenleniriz yine 😍
Hosbuldum 😊
Okudugum kitap sayisini ve isimlerini hatirlamiyorum. Zaten en fazla 2 tane okumussumdur

Bugun Önder Bilgin 'den Harik' e basladim.
Sene sonuna hedefim 20 kitap olsun 😊

Hosbuldum 😊
Okudugum kitap sayisini ve isimlerini hatirlamiyorum. Zaten en fazla 2 tane okumussumdur

Bugun Önder Bilgin 'den Harik' e basladim.
Sene sonuna hedefim 20 kitap olsun 😊
Tamamdır. Ortak okumalara katılmak istersen ilk sayfada listemiz var 😍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X