• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar ben de katılmak istiyorum. Ağustos ayı ile birlikte kitap okumaya hız verme planım vardı sizi gördüm çok mutlu oldum. Beni de aranıza alır mısınız? Bir de neler yapıyorsunuz tam olarak aydınlatın beni lütfen
tabiki hoşgeldiniz. Bu ay tatil sebebiyle çok aktif değildik. Onun dışında bayağı güzel okumalar yapıldı. İlk sayfaya bakarsanız açıklamalar var. C Calcifer de kuralları söyler

Arkadaşlar ben de katılmak istiyorum. Ağustos ayı ile birlikte kitap okumaya hız verme planım vardı sizi gördüm çok mutlu oldum. Beni de aranıza alır mısınız? Bir de neler yapıyorsunuz tam olarak aydınlatın beni lütfen
Hoş geldiniz. İlk sayfayı okuduktan sonra istediğinizi sorabilirsiniz ❤️
Aktif olarak 1 ay sohbet ve bildirim sayfasında olmalısınız. Bir ayın sonunda hedefinizle birlikte sizi tabloya ekliyorum.

Merhaba kızlar🌸
Canımız sıkkın iyi haber duyacağımız günler gelsin artık😐
Aklım bide kardeşimde minik bebeği var pozitif çıktı:KK43: Bugün miniğimiz de ateşlenmiş 😞

çok geçmiş olsun canım:( allah acil şifalar versin

Merhaba kızlar🌸
Canımız sıkkın iyi haber duyacağımız günler gelsin artık😐
Aklım bide kardeşimde minik bebeği var pozitif çıktı:KK43: Bugün miniğimiz de ateşlenmiş 😞
Çok geçmiş olsun canım inşAllah kolay atlatır. Benim çocuklarımın da bikaç gün biraz ateşi olmuştu. Çocuklar çok etkilenmiyor. Allahım acil şifalar versin inşAllah 🤲🏻

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X