- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.164
- 698
Teonun hayalleri suya düşüyorNoluyor burda![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teonun hayalleri suya düşüyorNoluyor burda![]()
Sana zahmetOlur canım. O zaman 60 olarak güncelliyorum
Savaş boyalarını sürmeye hazırlanınNe kozu?Savaşta mıyız?
![]()
Agustos
1. Lev Tolstoy/Anna Karenina 2 / 519 syf
2. Kimberley Freeman/ Kir Cicegi Tepesi/ 534syf
Ahahhadaha durun siz beni taniyamadiniz asil eylul de kullanacagim tum kozlarimi
![]()
Teonun hayalleri suya düşüyor![]()
bir lafıma bakıyorlarmış, teo derece yapmasın diye bu çaba değil mi
ben deeee![]()
Yıkılan hayallerimin arkasından bakıyorumdur
birlik zamanıı yenilmek yokkkkkAmanınnn
Tek teonun olsa yine iyioyuna başlamadan kırmızı kart yedim bu ay
![]()
dimek öyleeeeeeeeAhahhadaha durun siz beni taniyamadiniz asil eylul de kullanacagim tum kozlarimi
![]()
sen niye seviniyorsun acaba, aynı gemideyizTeonun hayalleri suya düşüyor![]()
gaptanım takımını ihmal etme kitap meseleleri yüzünden tombilik olmasınlarBen hala puslu kitalar atlasi ile savasiyorum. Savasiyorum dememi sebebi begemedim degil. Degisik baya kelime ,isim var :))
1 saat sora aksam yemegi hazirliyacagim. Ozamana kadar bitecek ,umarim
Etmiyorum kiz. Onlarada yetisiyorum. Ama evdekiler ac kaldigaptanım takımını ihmal etme kitap meseleleri yüzünden tombilik olmasınlar![]()
Ben gaptanım. takımındakilerin çok okuması daha çok hoşuma gider sevgili Teosen niye seviniyorsun acaba, aynı gemideyiz![]()
o zaman onları ihmal etmeEtmiyorum kiz. Onlarada yetisiyorum. Ama evdekiler ac kaldiHani aksam yemegi diyorlar. 30 sayfam kaldi, dayanamadilar
![]()
Bak yaaao zaman onları ihmal etme![]()
neyse birinci olmasam da seni geçeyim bari bu ayBen gaptanım. takımındakilerin çok okuması daha çok hoşuma gider sevgili Teo![]()
durum fena limonsuzum , mecburum ek parasıBak yaaa![]()
E sende haklısın tabi ne yapacan mecbuuurdurum fena limonsuzum , mecburum ek parası![]()