• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet erkek ama aynı şeyi bende yaşadım Basella Lord Henry konuşurken o izlenimi veriyorlar. Bir ara olay farklı bir yere gelecek diye korktumda sandığım şey olmadı :KK70: :KK70: :KK70:
Aynı düşünceler geçti aklımdan. aman Tanrım didim bi an :KK70: Dünya klasikleri hep böyle histeri. Bakalım Anna'yı geçebilecek mi histeriklikle. Kadın sevgilisinin çocuğunu doğururken kocasıyla sevgilisini yanına çağırdı ya :KK70:

Aynı düşünceler geçti aklımdan. aman Tanrım didim bi an :KK70: Dünya klasikleri hep böyle histeri. Bakalım Anna'yı geçebilecek mi histeriklikle. Kadın sevgilisinin çocuğunu doğururken kocasıyla sevgilisini yanına çağırdı ya :KK70:
Anna’da neler okudu bu gözler 🤣🤣 ben dün 10. Bölüme kadar okudum bir sıkıntı yok gibi şimdilik :KK70:

Anna’da neler okudu bu gözler 🤣🤣 ben dün 10. Bölüme kadar okudum bir sıkıntı yok gibi şimdilik :KK70:
Benim çocuk uyumadı. 21.30 yatağa götürdüm 23.30 hala anne diyordu. Cinnet getirdim resmen. sinirden uyuya kaldım :D

off o kitaba 8 kere başladım ve 8 kere bitiremedim :KK43:
her seferinde unutup en başa döndüm
10 yıldır falan evde
Bence Anna Karenina'yı okuyacaksan sadeleştirilmiş metinden oku. İlk defa bir klasiği tam metin okumadığın için pişman olmayacaksın D:

off o kitaba 8 kere başladım ve 8 kere bitiremedim :KK43:
her seferinde unutup en başa döndüm
10 yıldır falan evde
Ortak okuma olmasa bende bitiremezdim sanırım🙈 inat edip okumaya devam ettin😂
Benim çocuk uyumadı. 21.30 yatağa götürdüm 23.30 hala anne diyordu. Cinnet getirdim resmen. sinirden uyuya kaldım :KK70:
😱😱😱
Sen uyurken yine uyumadı değil mi

Gunaydinlar kizlarr 🤗
Bugun yeni kitabima basliyorum 💕. Bu ay henuz kitap siparis veremedim yillar once okuyup begenmistim tekrar okumaya karar verdim

Eklentiler

• 20210811_091501.webp
    20210811_091501.webp
    51,3 KB · Görüntüleme: 29
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X