• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gunaydinlar herkese guzel bir hafta dilerim.yeni kitabım deniz feneri koyu 💕 sarah jio sevenler bu yazari daha once okumadıysanız muhakkak bi sans verin 😇 sarah jio tarzında hos akici kitaplari var.

Eklentiler

• 20210816_042337.webp
    20210816_042337.webp
    55,9 KB · Görüntüleme: 25
Bonus Bonus 85 sayfa okudum canım. 200.sayfaya geldim. Okuduğum kitabın adı Pus. Kasabada ölü bulunan bir genç kızın katilini bulmaya çalışıyorlar. Çok sürükleyici,bayağıdır bu tarz bir kitap okumamıştım sanırım o yüzden ilgimi çekti

Okumaya geldim ablamla mesajlaştım kafam dağıldı okuyamadım yatmadan sen ne güzel okumuşsun :KK68:

Gunaydinlar herkese guzel bir hafta dilerim.yeni kitabım deniz feneri koyu 💕 sarah jio sevenler bu yazari daha once okumadıysanız muhakkak bi sans verin 😇 sarah jio tarzında hos akici kitaplari var.
Günaydın sarah jio’nun tüm kitaplarını okudum bu yazarın da Kır Çiçeği Tepesini okumuştum hakikaten benziyorlar

Bonus Bonus 85 sayfa okudum canım. 200.sayfaya geldim. Okuduğum kitabın adı Pus. Kasabada ölü bulunan bir genç kızın katilini bulmaya çalışıyorlar. Çok sürükleyici,bayağıdır bu tarz bir kitap okumamıştım sanırım o yüzden ilgimi çekti
:cry::cry::cry: Mutluluk gözyaşları döküyorum

Günaydın sarah jio’nun tüm kitaplarını okudum bu yazarın da Kır Çiçeği Tepesini okumuştum hakikaten benziyorlar
Evet cok benziyorlar. Ben yillar once okumustum suan elimde kitap kalmayinca tekrar okuyayim dedim kir cicegi tepesini de yeni bitirdim. Deniz feneri koyu da cok guzel tavsiye ederim

Günaydın. Körlük kitabının çok medhini duymuştum umarım en kısa sürede okuyabilirim
Kesinlikle okumalısın. ama okurken bol bol duş alma isteği uyandırabilir :D
Franz Kafka’nın Dava kitabına başlıyorum. Çok geç kaldığım kitaplardan biri
Yorumunu dört gözle bekliyorum 👀👀
Körlük kitabi yaklasik son 100 sayfa kitabi okudukca kendimi kirli gibi hissediyorum iste olmasaydim kendimi banyoya atmistim 🤣
ahaha toplu hamam randevusu alacaktık topik olarak. Ay bak yine kaşıntı tuttu :D
Yine dayanamayıp sipariş verdim:işsiz::KK11:
Ben de verdim. Kitaplıkta yer kalmadı 🙄
Pdf okuyamıyorum ben🙁
Ben de okuyamıyorum. ne kadar sürükleyici olursa olsun yok yaa beceremiyorum :(
Arkadaşlar şimdi baktımda ağustos ayı itibariyle okuduğunuz kitaplara,maslalah ayın ortasına gelene kadar yaklaşık 1800 sayfa okuyanlar var ayakta alkışlıyorum sizi.ve kendimede okkalı bi fırça cekiyorum son zamanlarda kitaplara boyle lakayt davrandığım için
Burda gaza gelirsiz zamanla yine eski ivmeni kazanırsın 🤗
İyi geceler millet. Umarım herkes iyidir. İnternet problemim var şu sıralar giremedim pek.

Yeşil Yol kitabını bitirdim, daha önce filmini yarım yamalak izlemiştim.
kendime gelemiyorum yarım saattir öyle boş boş dalıyorum. Gözlerim doluyor.
Henüz filmini izlemeyen varsa ya da okumayan şiddetli tavsiye.

birkaç gün önce hazır kitabı bitirmişken Monte Cristo Kontu’nun filmini de izleyeyim dedim ama yarım kaldı, eve dönünce devam ederim ona kaldığım yerden. Bir hayli değiştirilmiş geldi bana içerik, tadım kaçtı biraz. Kitaptan bağımsız bir filmmiş gibi düşünerek izleyeceğim devamını.
Filmini tekrar tekrar izledim. Her izlediğimde aynı etkiyi yaratıyor üzerimde ❤️

Günaydın:)
harry potterdan dün 150 sayfa okudum.
tembellik hakkı diye bi kitaba başladım o biter bugün:)
iş yerinde muhteşem gatsby vardı. dönüşte serviste de ona devam ederim belki.
şimdilik bu kadar:)

OOOO noter hanım hızlı başlamışsınız :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X