• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eki Görüntüle 2912243

Eki Görüntüle 2912244

Eki Görüntüle 2912245

Eki Görüntüle 2912246

Eki Görüntüle 2912247

ARJANTİN

Güney Amerika’nın güneyinde And dağları ile Atlas Okyanusu arasında uzanır. Arjantin Güney Amerika kıtasında 2. dünya genelinde 8. en büyük topraktır.

Arjantin’in Başkenti Buenos Aires’tir. Yaklaşık 41 milyon nüfusa sahiplik yapan Arjantin, çok uzun bir sahil şeridine sahiptir. Bu ülke Latin Amerika’nın en gelişmiş ve varlıklı ülkelerinden biri olmasına rağmen, enflasyon ve yüksek işsizlik oranına sahiptir.

Arjantin’de resmi dil olarak İspanyolca kullanılır. Para Birimi olarak da Arjantin Pezosu kullanılmakta. Ek olarak Arjantin ziyaretiniz sırasında yanınızda nakit USD bulundurmanızı öneririz. Çünkü burada yabancı kredi kartlarını kullanırken bankanız düşük kurdan hesaplanıyor ve zarar edebiliyorsunuz.

Arjantin Türkiye'den vize istemeyen ülkeler arasındadır. Bu ülkeye vizesiz seyahat edebilirsiniz.

Günaydınlar herkese :halay::halay:

Ben ortak okuma olan Uğultulu Tepeler'i okuyorum
Yoklama alalım kimler neler okuyor 👀

@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@Nego
Life light Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
Levaiz Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Tosun Pasa
@WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
U UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
D dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@-Vera-
@minik kalp0753
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@yesilimtrak
G gereksizkontes
@MelodiminEsi
@Amanita
Arrietty_ Arrietty_
Boncobo Boncobo
Irmak000 Irmak000
@anneshirley
Ladycharms Ladycharms
@cotard sendromu
@mavitosbik07
Selam🙋🏻‍♀️🥰
Jane Eyre ve Çöl Çiçeği'ni okuyorum. Aslında dün gece Çöl Çiçeği bitecekti ama saçma işler geldi başıma ve bugüne kaldı bitmesi. Bitince de ortak okumamıza başlayacağım:)

Saçma iş açılımı😀 : Duştan sonra bi bakım aşkı geldi kil maskesi yapayım dedim yeni aldığımı değil bana alerji yapanı sürmüşüm🤦🏻‍♀️ Yüzüm oldu domates ve yanıyor tam böyleyim🥵 🤣🤣
Evde ilaç da yoktu eczane ara falan gece bitti🙃

Kızlar okumadıysanız Hakkari'de Bir Mevsim - Ferit Edgü'yü kesinlikle tavsiye ederim.
Ya tevafuk oldu bende dün aldim bu kitabi😍Hakkari ilk gorev yerim.Gece başladım okumaya 50 sayfasını okudum anilarim canlandi her cümlesini yaşayarak gözlerim dolu dolu okudum

Eki Görüntüle 2912243

Eki Görüntüle 2912244

Eki Görüntüle 2912245

Eki Görüntüle 2912246

Eki Görüntüle 2912247

ARJANTİN

Güney Amerika’nın güneyinde And dağları ile Atlas Okyanusu arasında uzanır. Arjantin Güney Amerika kıtasında 2. dünya genelinde 8. en büyük topraktır.

Arjantin’in Başkenti Buenos Aires’tir. Yaklaşık 41 milyon nüfusa sahiplik yapan Arjantin, çok uzun bir sahil şeridine sahiptir. Bu ülke Latin Amerika’nın en gelişmiş ve varlıklı ülkelerinden biri olmasına rağmen, enflasyon ve yüksek işsizlik oranına sahiptir.

Arjantin’de resmi dil olarak İspanyolca kullanılır. Para Birimi olarak da Arjantin Pezosu kullanılmakta. Ek olarak Arjantin ziyaretiniz sırasında yanınızda nakit USD bulundurmanızı öneririz. Çünkü burada yabancı kredi kartlarını kullanırken bankanız düşük kurdan hesaplanıyor ve zarar edebiliyorsunuz.

Arjantin Türkiye'den vize istemeyen ülkeler arasındadır. Bu ülkeye vizesiz seyahat edebilirsiniz.

@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@Nego
Life light Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
Levaiz Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Tosun Pasa
@WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
U UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
D dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@-Vera-
@minik kalp0753
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@yesilimtrak
G gereksizkontes
@MelodiminEsi
@Amanita
Arrietty_ Arrietty_
Boncobo Boncobo
Irmak000 Irmak000
@anneshirley
Ladycharms Ladycharms
@cotard sendromu
@mavitosbik07
Said Halim Paşa bütün eserleri kitabını okuyorum. Bu ara biraz Türkçü islamcı düşünürlerle ilgilenir oldum. Biter bitmez Uğultulu tepelere başlıycam. Hali hazırda tutunamayanlara devam ediyoruz efenim

Ya tevafuk oldu bende dün aldim bu kitabi😍Hakkari ilk gorev yerim.Gece başladım okumaya 50 sayfasını okudum anilarim canlandi her cümlesini yaşayarak gözlerim dolu dolu okudum
Ben çok severim. Şiir gibi değil mi yazısı. O kadar naif o kadar yumuşak ki yazısı hiç bitmesin istiyor insan. Aynı kitabı ikinci defa okuma gibi bir adetim yoktur ama bu kitabı okuyacağım tekrar 😍
Filmi de varmış bu kitabın. Genco Erkal oynamış

Said Halim Paşa bütün eserleri kitabını okuyorum. Bu ara biraz Türkçü islamcı düşünürlerle ilgilenir oldum. Biter bitmez Uğultulu tepelere başlıycam. Hali hazırda tutunamayanlara devam ediyoruz efenim
Hüseyin Nihal Atsız kitaplarını okudun mu?

Eki Görüntüle 2912243

Eki Görüntüle 2912244

Eki Görüntüle 2912245

Eki Görüntüle 2912246

Eki Görüntüle 2912247

ARJANTİN

@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@Nego
Life light Life light
@Bonus
@WunderLost