• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tanrı olmak zor iş başlamıştım ama baktım anlamıyorum hemen değiştirdim. Üst üste kişisel gelişim yormuştu akıcıı bir kitap lazımdı eşimin tavsiyesiyle Ben Kirke ye başlıyorum.

C Calcifer kitap bitiminde yorum yapılmasını istiyorsun çok da güzel oluyor ama ben yazamıyorum. Yani kalemim hiç iyi değil. Kafamı da toplayamıyorum. 1 aydır öfke dansını okuyorum ne kadar not alarak ilerlesem de başları uçtu gitti🤭

Şöyle kabaca bir kaç cümleyle yazarsam.
Kadınlara yönelik yazılmış bir kitap. Çeşitli hikayeler üzerinden verilen taktikler ile öfkeyi kontrol etmeden ziyade daha temelden öfkelenmemeyi anlatıyor. Özü öfkeli isen değişmen lazım.
Benim de çok iyi değil. Amaç kitap hakkında kısa bilgi vermek ki belki başka biri o yoruma göre kitabı merak edip almak isteyebilir 😌

Günayydın ❤
Mutlu haftasonları 🍀☕

3f9541b2e0d6bf807839d662cf228e34.webp

Herkese afiyet olsun bas agrisindan kanepeye çakılı kaldim kendime puanim 1 🤕
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın 🙁
iyi akşamlar kızlar
o kdr keyifsizim ki en sevdiğim aktivite olan kitap kahve paylaşımna bile katılamadım tümgün girmediğim için görememişim suc ve cezadayım hala günlerdir elimde kitap öyle güzel hevesle başlamıştım ki ... Hayat işte her zaman hayal eettiğin gibi gitmiyor
Şimdi daha iyisindir inşAllah canım ❤️🌹

cnm başka kitaba başlamıştım çarşamba,onu ve kahvemi koycam birazdan 😍

kuşumm merhaba 😘 seni stalklarken gördüm burayı, düzenli kitap okumaya ihtiyacım vardı belki faydası olur dedim birlikte 😍
Hosgeldin canim 🤗 iyi bir şeye vesile olmuşum sevindim 😇 yazmisim ama paylasmamasim dun 🙄🤣

Kumarbaz

Genel olarak beğendim kitabı, çok da sürükleyici buldum. İki günde bitirip Eylül ayında bildirime dahil etme isteğimle de alakası olabilir mi bilmiyorum :D
Okumadan önce internette yaptığım ön araştırmada yazarın bu kitabı; kendi kumar borcunu ödemek için 25 günde yazdığına dair yorumlara denk geldim. Kitaptaki ana karakterde kendisini anlattığını söyleyenler de çokçaydı.
Başta kim nedir diye ayırt etmeye çalışırken kafam karıştı, hatta bazı ilişkileri kitap bittikten sonra bile konumlandıramadım. (Bi’ matmazel Blanche var mesela, napıyor bu kadın anlamadım)
Çılgın büyükanne bölümleri çok eğlenceliydi, en sevdiğim bölümlerdi.
Aşkı için kumar oynamaya başlayan bir adamın bu girişimden sonra aşkı ikinci plana itip hayatının merkezine kumarı alması ve devamında hayatını, değerlerini mahfedişi anlatılıyor😌

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X