• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam millet 💞 Geriye dönük bakamadım, Eylül ayında kitap okuyan herkesi tebrik ediyorum bir kitap dahi okuyamamış olarak 🤭 birkaç kitap satın aldım dayanamayıp, bu ay dört kitap okuma hedefim var bakalım umarım hedefime ulaşabilirim 😌

bdv de takılana kadar kitap okusam bitirmiştim :) neyse devam ediyoruz

Karamazov Kardeşler..... Peder Zosima' nın düşüncelerinin çoğuna katılmıyorum , çünkü bir süre onun düşündüğü gibi düşünenlerle arkadaş olmuştum ve ruhum , kafam çok yorulmuştu. Mutlu olan var mıdır , kesin vardır. Sonuçta her türlü düşüncenin benimsenmesi ,yaşam tarzı haline gelmesi normaldir.

Benim de çok iyi değil. Amaç kitap hakkında kısa bilgi vermek ki belki başka biri o yoruma göre kitabı merak edip almak isteyebilir 😌
Nedenini çok iyi anlıyorum. Burda yazılanlara göre listeme de ekliyorum. Yorum yazarken zorlanıyorum. Bookstagram hesabı açtım okuduklarım üzerine paylaşımlar yapayım diye ama yok yani yazamıyorum. Düşündüklerim satırlara dökülmüyor🥺 Su gibi akan yorumlar var yazanlara nasıl imreniyorum anlatamam.

Nedenini çok iyi anlıyorum. Burda yazılanlara göre listeme de ekliyorum. Yorum yazarken zorlanıyorum. Bookstagram hesabı açtım okuduklarım üzerine paylaşımlar yapayım diye ama yok yani yazamıyorum. Düşündüklerim satırlara dökülmüyor🥺 Su gibi akan yorumlar var yazanlara nasıl imreniyorum anlatamam.
Ben de öyleyim anladığımı yazıya zor döküyorum. 1000k uygulaması kullanıyorum ben de. Çok faydalı oluyor kitap takibinde alıntılarla yorumlarda

Evinde çiçek bakan var mı? Ben çiçek bakımından zerre anlamam, bakımı kolay görüntüsü şık bir saksı çiçeği edinmek istiyorum da, bilgim yok ama😅 bunu sormak için konu mu açsam ya da, nereye açılır ki😅
Seni etiketleyeceğim konuya 😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X