• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Karamazov kardeşler 770. Sayfa
Dmitri karamazov tam olarak en sevmediğim insan tipi. Herşeyi yapıp üzerine ben böyleyim diyip daha kötüsünü yapıyor. Aynı şunlara benziyor, evdeki en yaramaz, en asi, en flörtöz çocuk. Parası olmaz, olunca da en saçma sapan yerlere yada pavyonda harcar. Ve sevdiği kişiyle başka yerlere gidince, orda tertemiz bir sayfa açacağını, düzgün bir hayat süreceğini zanneder. Babası bile Dmitri 'den daha samimi geliyor.

Selam arkadaşlar hiç bakamıyorum gerçekten yoğunluğum devam ediyor. Eylül ayında okuyup bitirdiğim bir kitap maalesef ki yok. Bu ayın sonunda baya azalacak diye umuyorum yoğunluğumun. O zamana kadar guruptan atılmazsam. Düzenli uğrayacağımı düşünüyorum vetabiki okuyacağımıda.
Kızımın uykuları daha iyi gece deliksiz uyuyor bu ara çok şükür. Uyku saati gelince ağlama krizleri uykuya geçememe durumları devam. Üç yaş böyle geldi. Ekim’de inşallah bu kitapda bitsin. İyi aile yoktur devam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X