• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam arkadaşlar hiç bakamıyorum gerçekten yoğunluğum devam ediyor. Eylül ayında okuyup bitirdiğim bir kitap maalesef ki yok. Bu ayın sonunda baya azalacak diye umuyorum yoğunluğumun. O zamana kadar guruptan atılmazsam. Düzenli uğrayacağımı düşünüyorum vetabiki okuyacağımıda.
Kızımın uykuları daha iyi gece deliksiz uyuyor bu ara çok şükür. Uyku saati gelince ağlama krizleri uykuya geçememe durumları devam. Üç yaş böyle geldi. Ekim’de inşallah bu kitapda bitsin. İyi aile yoktur devam.
İnşallah yoğunluğunu atlatırsın kısa sürede ❤️

Uçurtma Avcısı bitti.Okuduğum en anlamlı kitaplardan biriydi .

"Yalnızca bir günah,vardır tek bir günah.O da hırsızlıktır.Onun dışındaki bütün günahlar hırsızlığın çeşitlemesidir.Bir insanı öldürdüğün zaman bir yaşamı çalmış olursun.Karısının elinden bir kocayı ,çocuklarından bir babayı almış olursun .Yalan söylediğinde birinin gerçeğe ulaşma hakkını çalarsın. Hile yaptığın, birini aldattigin zaman doğruluğu,haklılığı çalmış olursun .kendisine ait olmayan bir şeyi alan insan bu ister bir can olsn ister bir dilim ekmek ,adiliktir.Çalmaktan daha kötü bir suç yoktur "

13 yıl sonra Monte cristo kontunu okuyacağım tekrar. 🥺
Totom yer görmüyor cidden heyecan yapıyorum 😁😁

Benim enlerim arasında oldu her zaman. 👍🏻❤️ Bakalım 14 yaşındaki jes ile 27 yaşındaki jes in aldığı hazzın dozu nasıl olacak 😍

Deli gibiydim uyku girmiyordu gözüme saatlerce durmadan okuyordum. Arada tuvalete kalkmaya gidiyordum kitabı kapıya kadar götürüp lavabonun kenarına koyardım. 😁😁

Benim enlerim arasında oldu her zaman. 👍🏻❤️ Bakalım 14 yaşındaki jes ile 27 yaşındaki jes in aldığı hazzın dozu nasıl olacak 😍

Deli gibiydim uyku girmiyordu gözüme saatlerce durmadan okuyordum. Arada tuvalete kalkmaya gidiyordum kitabı kapıya kadar götürüp lavabonun kenarına koyardım. 😁😁
Yeni bitirmiş biri olarak söylüyorum müthiş haz alacaksın 😍 keyifli okumalar ❤️

Uçurtma Avcısı bitti.Okuduğum en anlamlı kitaplardan biriydi .

"Yalnızca bir günah,vardır tek bir günah.O da hırsızlıktır.Onun dışındaki bütün günahlar hırsızlığın çeşitlemesidir.Bir insanı öldürdüğün zaman bir yaşamı çalmış olursun.Karısının elinden bir kocayı ,çocuklarından bir babayı almış olursun .Yalan söylediğinde birinin gerçeğe ulaşma hakkını çalarsın. Hile yaptığın, birini aldattigin zaman doğruluğu,haklılığı çalmış olursun .kendisine ait olmayan bir şeyi alan insan bu ister bir can olsn ister bir dilim ekmek ,adiliktir.Çalmaktan daha kötü bir suç yoktur "
"Sana şu kadarını söyleyeyim, Emir can: Sonuçta mutlaka dünya kazanır. Düzen böyle."

en sevdiğim cümlelerinden biri kitabın..

Dediklerinden çok daha iyi bir kitapmış. Yani 1500 sayfa daha olsa okurdum. O kadar sevdim 😍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X