• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

EYLÜL AYI LİSTESİ

EN ÇOK KİTAP OKUYANLAR
1. Irmak000 Irmak000 9 Kitap

2. Life light Life light 8 Kitap
2. Levaiz Levaiz 8 Kitap

3. kk birinci noteri kk birinci noteri 6 Kitap
3. Eleadora Eleadora 6 kitap

4. Kukrim Kukrim 5 Kitap
4. Keira- Keira- 5 Kitap
4. firdefs firdefs 5 kitap
4. Nikinik Nikinik 5 kitap
4. Boncobo Boncobo 5 Kitap
4. C Calcifer 5 Kitap

EN ÇOK SAYFA OKUYANLAR
1. Irmak000 Irmak000 3008 Sayfa
2. Levaiz Levaiz 2507 Sayfa
3. Life light Life light 2382 sayfa
4. Boncobo Boncobo 2045 sayfa

EYLÜL AYINDA OKUNAN TOPLAM KİTAP
99 ADET

EYLÜL AYINDA OKUNAN TOPLAM SAYFA SAYISI
27.554 SAYFA

Dereceye giren ve girmeyen bütün arkadaşları tebrik ediyorum.
:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
Eline emegine saglik calcifer

En cok okuyanlar listedinede masallah 😍

bin muhteşem güneş'i de tavsiye ederim.

yıllaaaar önce okuduğum harika kitaplar ikisi de.
Yazarın anlatımını beğenince bu kitabınıda aldım bir kaç gün önce, iyiki almışım o zaman😊
Ve Dağlar Yankılandı'yı tavsiye etmem. Güzel ama bu iki kitabı okuyan biri için tatmin edici değil. İlk o kitaptan başlanırsa sevilir ama son okunursa zorlama gibi durur
Ve Dağlar Yankılandı var evde ama madem aynı tadı vermiycek çok sonralara bırakayım onu.Ama sabah arkadaşlarla Monte Kristo Kontudan öyle güzel bahsetmişsinizki iştahım kabardı,ekim ayı okuma listemdeydi zaten okumak için sabırsızlanıyorum

Yazarın anlatımını beğenince bu kitabınıda aldım bir kaç gün önce, iyiki almışım o zaman😊

Ve Dağlar Yankılandı var evde ama madem aynı tadı vermiycek çok sonralara bırakayım onu.Ama sabah arkadaşlarla Monte Kristo Kontudan öyle güzel bahsetmişsinizki iştahım kabardı,ekim ayı okuma listemdeydi zaten okumak için sabırsızlanıyorum
Kitap kötü değil çok güzel ama diğer iki kitabı okuduktan sonra yavan geliyor. İlk o kitabı okusam harika derdim.
Ahh kontum yaa kesinlikle okumalısın😍

Kitap kötü değil çok güzel ama diğer iki kitabı okuduktan sonra yavan geliyor. İlk o kitabı okusam harika derdim.
Merak edip gaza geldim şimdi 😅Sorumluluklarını Geciktiren Çocuklar isimli bi kitap okuyorum şimdi.Sonra Serenad ı okuyacağım.Haftasonu gelsin Monte Kristo Kontu 😍

Kont deyince vallahi deli duygular yaşıyorum 🤤

Merak edip gaza geldim şimdi 😅Sorumluluklarını Geciktiren Çocuklar isimli bi kitap okuyorum şimdi.Sonra Serenad ı okuyacağım.Haftasonu gelsin Monte Kristo Kontu 😍
Kesinlikle okumalısın diyorum 😍

EYLÜL AYI LİSTESİ

EN ÇOK KİTAP OKUYANLAR

2. Levaiz Levaiz 8 Kitap

4. Kukrim Kukrim 5 Kitap
4. Keira- Keira- 5 Kitap
4. C Calcifer 5 Kitap

EN ÇOK SAYFA OKUYANLAR

99 ADET

27.554 SAYFA

Kendimi fena kutluyorum. Diğer arkadaşlar sizi de felfena kutluyorum. Yaaa çok sevindim 4. olmuşum. 😎🥱

EYLÜL AYI LİSTESİ

EN ÇOK KİTAP OKUYANLAR

2. Levaiz Levaiz 8 Kitap

4. Kukrim Kukrim 5 Kitap
4. Keira- Keira- 5 Kitap
4. C Calcifer 5 Kitap

EN ÇOK SAYFA OKUYANLAR

99 ADET

27.554 SAYFA

Herkesi çok kalpten tüm kalbimle ama baya samimi duygularla tebrik ederim .👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

sehitler-aniti-cezayir.jpg

kasbah-cezayir-scaled.jpg

parc-national-el-kal-cezayir.jpg

madghacen-cezayir-scaled.jpg

M-Zab-cezayir-scaled.jpg

Cezayir​

Cezayir, Afrika Kıtası’nın 37 milyon nüfusuyla en kalabalık, 2.381.741 km²’lik alanıyla yüz ölçümü olarak ise Akdeniz’in en büyük ülkesidir. Cezayir’in kuzeydoğusunda Tunus, doğusunda Libya, güneydoğusunda Nijer, güneybatısında Moritanya ve Mali, batısında Fas ve Batı Sahra bulunmaktadır. Arap ve Berberi olarak farklı etnik grupları bir arada tutan Cezayir, İslam topluluklarına da ev sahipliği yapmaktadır. Böylelikle Cezayir kültürünün en önemli unsurlarından biri İslam medeniyeti olmasıdır ve bunu ülkenin çoğunluğunu müslümanlardan oluşmasına borçludur diyebiliriz.
Resmi dilleri Arapça olmasına rağmen, geçmişte Fransız sömürgeciliği altında olması nedeniyle halkın çoğunluğu Fransızca da konuşmaktadır. Hatta Fransız kültürü devam etmekle kalmayıp, çoğu gazete ve dergiler Fransızca basılmakta veya bazı tabela ve yemek yerlerinin isimleri de Fransızca olarak yazılmaktadır.
Ülkenin kuzey bölgesinde Akdeniz, güney bölgesinde ise çöl iklimi görülmektedir. Genel olarak yazlar sıcak ve kurak, kışlar ise yağışlı geçmektedir. Bu nedenle kış ayları yağışlı ve soğuk olduğu için Cezayir’i yaz aylarında seyahat etmeniz daha doğru olacaktır.
Cezayir’in bağımsızlık savaşının sembolü olan Şehitler Anıtı, en görkemli yapıtlarından birisidir ve yoğun ilgi görmektedir. Cezayir’de bulunan üç farklı –El Kala, Taza, Theniet El HadUlusal Parkları ziyaret etmeden gezinizi bitirmemelisiniz. Muhteşem bir doğa manzarasına karşı sevdiklerinizle beraber hoş bir zaman geçirmenizi sağlar ve çeşitli sayıda görebileceğiniz hayvan türleri, bitkileri de içinde barındırır. Seyahat ettiğiniz yerlerin kültürünü bilmek ve öğrenmek istiyorsanız, Cezayir’in içinde bulundurduğu birçok yapıdaki farklı kültüre kolaylıkla tanıklık edebilirsiniz.

Günaydın minnoşlar 😁

JES JES
Mehfam Mehfam
H M H M
kk birinci noteri kk birinci noteri
Less-is-More Less-is-More
Nego Nego
Life light Life light
Bonus Bonus
WunderLost WunderLost
Oriana Oriana
Margaret Hale Margaret Hale
Levaiz Levaiz
Eleadora Eleadora
Stevya Stevya
Jawlensky Jawlensky
WOMAN WOMAN
Kukrim Kukrim
Nosking Nosking
C Capanin Gururu Teyom
beatitude beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
Otrera Otrera
yet07 yet07
Natsume Natsume
D dgdln
Limonsuzzcay Limonsuzzcay
nemesis nemesis
dayler dayler dayler dayler
Keira- Keira-
minik kalp0753 minik kalp0753
elektra elektra
astrojurnal astrojurnal
Harpy Harpy
firdefs firdefs
Blue_Black Blue_Black
pacman pacman
ummhnisa ummhnisa
Nikinik Nikinik
@Seridina
Alp_BuRc Alp_BuRc
bir civciv annesi bir civciv annesi
yesilimtrak yesilimtrak
G gereksizkontes
MelodiminEsi MelodiminEsi
X xnobodyx
Arrietty_ Arrietty_
Boncobo Boncobo
Irmak000 Irmak000
Ladycharms Ladycharms
cotard sendromu cotard sendromu
mavitosbik07 mavitosbik07
K kahvesizasla91
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
nelluniverso nelluniverso

M-Zab-cezayir-scaled.jpg

Cezayir​

Cezayir, Afrika Kıtası’nın 37 milyon nüfusuyla en kalabalık, 2.381.741 km²’lik alanıyla yüz ölçümü olarak ise Akdeniz’in en büyük ülkesidir. Cezayir’in kuzeydoğusunda Tunus, doğusunda Libya, güneydoğusunda Nijer, güneybatısında Moritanya ve Mali, batısında Fas ve Batı Sahra bulunmaktadır. Arap ve Berberi olarak farklı etnik grupları bir arada tutan Cezayir, İslam topluluklarına da ev sahipliği yapmaktadır. Böylelikle Cezayir kültürünün en önemli unsurlarından biri İslam medeniyeti olmasıdır ve bunu ülkenin çoğunluğunu müslümanlardan oluşmasına borçludur diyebiliriz.
Resmi dilleri Arapça olmasına rağmen, geçmişte Fransız sömürgeciliği altında olması nedeniyle halkın çoğunluğu Fransızca da konuşmaktadır. Hatta Fransız kültürü devam etmekle kalmayıp, çoğu gazete ve dergiler Fransızca basılmakta veya bazı tabela ve yemek yerlerinin isimleri de Fransızca olarak yazılmaktadır.
Ülkenin kuzey bölgesinde Akdeniz, güney bölgesinde ise çöl iklimi görülmektedir. Genel olarak yazlar sıcak ve kurak, kışlar ise yağışlı geçmektedir. Bu nedenle kış ayları yağışlı ve soğuk olduğu için Cezayir’i yaz aylarında seyahat etmeniz daha doğru olacaktır.
Cezayir’in bağımsızlık savaşının sembolü olan Şehitler Anıtı, en görkemli yapıtlarından birisidir ve yoğun ilgi görmektedir. Cezayir’de bulunan üç farklı –El Kala, Taza, Theniet El HadUlusal Parkları ziyaret etmeden gezinizi bitirmemelisiniz. Muhteşem bir doğa manzarasına karşı sevdiklerinizle beraber hoş bir zaman geçirmenizi sağlar ve çeşitli sayıda görebileceğiniz hayvan türleri, bitkileri de içinde barındırır. Seyahat ettiğiniz yerlerin kültürünü bilmek ve öğrenmek istiyorsanız, Cezayir’in içinde bulundurduğu birçok yapıdaki farklı kültüre kolaylıkla tanıklık edebilirsiniz.

Günaydın minnoşlar 😁

JES JES
Mehfam Mehfam
H M H M
Nego Nego
Life light Life light
Bonus Bonus
WunderLost WunderLost
Oriana Oriana
Levaiz Levaiz
Eleadora Eleadora
Stevya Stevya
Jawlensky Jawlensky
WOMAN WOMAN
Kukrim Kukrim
Nosking Nosking
C Capanin Gururu Teyom
beatitude beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
Otrera Otrera
yet07 yet07
Natsume Natsume
D dgdln
Limonsuzzcay Limonsuzzcay
nemesis nemesis
dayler dayler dayler dayler
Keira- Keira-
minik kalp0753 minik kalp0753
elektra elektra
astrojurnal astrojurnal
Harpy Harpy
firdefs firdefs
Blue_Black Blue_Black
pacman pacman
ummhnisa ummhnisa
Nikinik Nikinik
@Seridina
Alp_BuRc Alp_BuRc
bir civciv annesi bir civciv annesi
yesilimtrak yesilimtrak
G gereksizkontes
MelodiminEsi MelodiminEsi
X xnobodyx
Arrietty_ Arrietty_
Boncobo Boncobo
Irmak000 Irmak000
Ladycharms Ladycharms
cotard sendromu cotard sendromu
mavitosbik07 mavitosbik07
K kahvesizasla91
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
nelluniverso nelluniverso
Günaydın herkese 😍

M-Zab-cezayir-scaled.jpg

Cezayir​

Günaydın minnoşlar 😁

JES JES
Mehfam Mehfam
H M H M
Nego Nego
Life light Life light
Bonus Bonus
WunderLost WunderLost
Oriana Oriana