• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Umarım çok isterim 🌹

Ben de sindire sindire okumaya çalışıyorum.

Videolardaki konular aslında videoların çoğunu izlemiştim .Tekrar oluyor bir nevi.

Teşekkür ederim 🌹

Sağol fıstığım 🌹minik kızın nasıl oldu?

Kaç günlük oldu prenses?

oooooo sudem hoşgeldin 😍😍

Kaç günlük oldu prenses?
Teşekkür ederim canım büyük kız küçük erkek 🤭 19 günlük oldu küçük bey kontrole götürmedim 🙈 yine kan alacaklar diye ama açıldı rengi epey genel halini de takip ediyorum attı gibi sarılığı şükür sol gözünde enfeksiyon vardı ona da damla merhem verdi o da geçiyor gibi elhamdulillah

Umarım çok isterim 🌹

Ben de sindire sindire okumaya çalışıyorum.

Videolardaki konular aslında videoların çoğunu izlemiştim .Tekrar oluyor bir nevi.

Teşekkür ederim 🌹

Kaç günlük oldu prenses?
Kitabı okurken videolardan haberim yoktu o sebeple çok aydınlatıcı olmuştu benim için. Şimdi arada videoları izliyorum 🙈 Video konusunda Hikmet Anıl favorim 🧡

Sabırsızlıkla bekliyorum fotoğrafını 👀

Şimdiden konsept düşünüyorum🙈

Hoş geldiniz 🌺
Çok severek okumuştum bu kitabı 🧡

Ne olur güzel de Akhilleus için :dua:
Sıradaki alışveriş listemde olur kendileri, beklentim çok yüksek djdjsj 😁

Daha yorum yapabilecek kadar okumadım cnm ama ödüllü bir roman ve ben kirke de fena sayılmazdı. İlerleyince yorum yaparım☺️

oooooo sudem hoşgeldin 😍😍
Şamdan kardeş sağol 😘
Teşekkür ederim canım büyük kız küçük erkek 🤭 19 günlük oldu küçük bey kontrole götürmedim 🙈 yine kan alacaklar diye ama açıldı rengi epey genel halini de takip ediyorum attı gibi sarılığı şükür sol gözünde enfeksiyon vardı ona da damla merhem verdi o da geçiyor gibi elhamdulillah
Çok badire atlattın hacı.Toparlanmaniza sevindim ❤️ Daha iyi günleriniz olsun.Oglus ile .😘
Kitabı okurken videolardan haberim yoktu o sebeple çok aydınlatıcı olmuştu benim için. Şimdi arada videoları izliyorum 🙈 Video konusunda Hikmet Anıl favorim 🧡
Hikmet Anıl hiç duymadım.

Beyhan i da kk da bdv de ilk duymuştum ordan merak sapıp ins.youtube derken yazın boş vakit buldukça dinledim.İlk başta pek sarmadı gibi sonra alıştım tarzina sunum sekline filan.

Farklı bir iki isim daha duydum da henüz dinleme için zaman oluşturamadim.
hoşgeldin aramıza :)
Teşekkür ederim 🌹

Şamdan kardeş sağol 😘

Çok badire atlattın hacı.Toparlanmaniza sevindim ❤️ Daha iyi günleriniz olsun.Oglus ile .😘

Hikmet Anıl hiç duymadım.

Beyhan i da kk da bdv de ilk duymuştum ordan merak sapıp ins.youtube derken yazın boş vakit buldukça dinledim.İlk başta pek sarmadı gibi sonra alıştım tarzina sunum sekline filan.

Farklı bir iki isim daha duydum da henüz dinleme için zaman oluşturamadim.

Teşekkür ederim 🌹
Hikmet Anıl Öztekin oda yazar aynı zamanda, daha çok maneviyat ağırlıklı, daha yüzeysel ve bilgilendirici Beyhan'a nazaran.
Bende Beyhan in önce kitabıni okuyunca kafamda çok başka canlandırdım, sonra videolarını izleyince yabancıladım sanki aynı kişi değil gibi 🤭

Amin inşaAllah. Evet yaşıyor

Amin inşaAllah

Amin inşaAllah

Amin inşaAllah

Amin inşaAllah

Amin inşaAllah

Görümcem delta idi de k.pederim kanser denmişti 2 yıl önce. Kan veriliyordu sürekli ama vücut kanı bitiriyordu.

Amin inşaAllah
Allah rahmet etsin.💐

Gorumceniz aşı olmuş muydu? Olduysa hangisini oldu?

Kp de mi delta dan vefat etti?
Geçmiş olsun 💐 sınıfları karantina da mı ?

7 ye gidiyordur muhtemelen.
Hafta sonu parmağımı kestim 2 dikiş var. Ayrıca tetanoz aşısı oldum ve dün kan verdim sağ kolum iptal heheehhee.
Ben de bal kabağı doğramaya çalışırken baş parmağımı kesmiştim dikis atıldı aynen.Neyime ise benim kabak doğramak 😂
Geçmiş olsun 💐
Hikmet Anıl Öztekin oda yazar aynı zamanda, daha çok maneviyat ağırlıklı, daha yüzeysel ve bilgilendirici Beyhan'a nazaran.
Bende Beyhan in önce kitabıni okuyunca kafamda çok başka canlandırdım, sonra videolarını izleyince yabancıladım sanki aynı kişi değil gibi 🤭
Beyhan çok net ya😂 konularda genellikle kestir at modunda.

Ama dinleyince acayip insan kendini mutlu güçlü hissediyor 😂

Monte Kristo Kontu
Dünya klasiklerinin baş taçlarından olan Monte Kristo Kontu'nu çok ders çıkararak ve inanılmaz keyifle okudum.Ana konusu; iyi yürekli yükselmekte olan genç bir denizci en mutlu gününde iftiraya maruz kalarak ancak ölülerin çıkabildiği bir zindana atılır.14 yıl süren bu esarette zindanda ona çok iyi bir eğitim veren ve hazine sahibi olmasını sağlayan bilge rahip Faira ile tanışır.Hapisten kaçışı,büyük bir servet be unvana sahip olması ve kendisini oraya yollayanlardan alacağı intikam planının ilmek ilmek işleyısi ,Edmond Dantes'in Monte Kristo Kontuna dönüşümü anlatılıyor.Yazar A.Dumas çok iyi bir analitik zekaya sahip,dönemin koşullarinı,siyasi,ticari her konusunu çok iyi kurgulamis.Kaleminin yalınlığı, hikâyenin etkileyiciliği ve verdiği mesajlarla hayran olunası bir kitap💕

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X