- 24 Ekim 2014
- 59.304
- 330.153
- 698
Kim demişBen burayı özgür bir topik sanmıştım fhdhdhsh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kim demişBen burayı özgür bir topik sanmıştım fhdhdhsh
Bu iş en çok onun işine yaramayacağı için bence nazar falan hak getire dhdhshKatılmayana teyocanın nazarını yolluyormuş![]()
Yok sen şu büyük birad... DhdhehKim demiş![]()
İfşa ettin beni. Tiz kellen vurulaYok sen şu büyük birad... Dhdheh
Nirdeydin sirseriYorum topiğini kınıyorum![]()
Eşimle çalışma masası ve kitaplık kuruyorduk.bitmedi zaten, vakit geç olunca bıraktıkNirdeydin sirseri![]()
Evet çok güzel oluyor hepimizde farklı hisler düşünceler uyandırıyor aynı kitap ya da benim bakamadığım açıdan bir başkası bakmış oluyor yorumlarken hiç öyle düşünmemiştim dediğim de çok oluyorOrtak okuma zorunlu mu olsun diyorsun
Güle güle kullan canım kaç olmuş saat dinlen aman yarın iş var üstelikEşimle çalışma masası ve kitaplık kuruyorduk.bitmedi zaten, vakit geç olunca bıraktık
Sağolasın kuzum, yarın akşam eşim nöbette sanırım perşembeye kalır yarın tek başına kuramaz sanırımGüle güle kullan canım kaç olmuş saat dinlen aman yarın iş var üstelik
Kaç metrekare onu de heleÇalışma odası da var artık TITINANİLİRİM belki![]()
Orası küçük canım. 14 sanırımKaç metrekare onu de hele![]()
3 oldu jajajajsj
Kuzu valla doğuda yeni evler büyük, küçük derken küçük olan çocuk odasu diye öyle dedim. Ben o odayı kendime çalışma odası yaptım.Seni döverler bacım![]()
Küçük derken oranın küçüğü yani tamam anlaştık zopa yok gel öpimKuzu valla doğuda yeni evler büyük, küçük derken küçük olan çocuk odasu diye öyle dedim. Ben o odayı kendime çalışma odası yaptım.