- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Yorumlara baktıkça hatırlarsın unutulacak gibi değilçok önceden okumuştum , hatırlar mıyım bilmiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yorumlara baktıkça hatırlarsın unutulacak gibi değilçok önceden okumuştum , hatırlar mıyım bilmiyorum![]()
aman gelsindee neyse . suan arıyorum ulaşablrsem knscamGeçen yıl sorun yaşamıştım ama yine de ktiabım geldi. Geç olsa da gönderiyorlar
Hala gelmedi kitabim ama benim yine katilamayacagim yine tutturamadimYok canım o yorumlanması. Bu taze iken konuşalım dedik. Zaten artık böyle uzatmayacağız. Diğer ayın 5 ile 10 arasında yorumlanacak kitaplar
Bkm gec gonderiyor malesef. Bide satista gozuktugu halde tedarik edilemeyen kitaplar da oluyor. Ben de kac gundur bekliyorum hala 4 kitap tedarik asamasindaya 10 ekimde bkm kitaptan sipariş verdim halaa kargoya verilmedi . Kitaplarin 5 i tedarikteydi şimdi 3 e düşmüş . Bende bi sabırsızım bı an evel gelsın ıstıyorum. daha önce ordan sipariş veren oldumu bu durumu yaşayan aynı zamanda ?
Tek bir kitap yüzünden senin gibi beklemiştim bir kere tedarik edildiği gün hemen kargoya verdiler ertesi gün bana ulaştı.ya 10 ekimde bkm kitaptan sipariş verdim halaa kargoya verilmedi . Kitaplarin 5 i tedarikteydi şimdi 3 e düşmüş . Bende bi sabırsızım bı an evel gelsın ıstıyorum. daha önce ordan sipariş veren oldumu bu durumu yaşayan aynı zamanda ?
Uğultulu Tepeler mi canımHala gelmedi kitabim ama benim yine katilamayacagim yine tutturamadim![]()
Evet canim ağustosta siparis verdim tedarik olmadigi icin teslim edilmedi. Elimdeki kitaplarin bitmesini bekledim siparis icin. Kaç gun oldu siparis vereli hala bekliyorum. Yetisirim diye umutluydumUğultulu Tepeler mi canım
evet araadım görüştüm yayınev kaynaklı oldugunu söylediler . temin edilememiş veya baskısı bulunmamış olsaydı çoktan iptalı saglanırdı . eğitim dönemi kaynaklı bir gecikmedir dedi bu hafta içinde vrrilr dediler. bakalım bklyelım olmadı zaten siparisi iptal ederimBkm gec gonderiyor malesef. Bide satista gozuktugu halde tedarik edilemeyen kitaplar da oluyor. Ben de kac gundur bekliyorum hala 4 kitap tedarik asamasinda

Off çok olmuşEvet canim ağustosta siparis verdim tedarik olmadigi icin teslim edilmedi. Elimdeki kitaplarin bitmesini bekledim siparis icin. Kaç gun oldu siparis vereli hala bekliyorum. Yetisirim diye umutluydum
iyi bari u marım bu sekilde cözülür en azndnTek bir kitap yüzünden senin gibi beklemiştim bir kere tedarik edildiği gün hemen kargoya verdiler ertesi gün bana ulaştı.
Ben sabirla bekleyecegim sanirimevet araadım görüştüm yayınev kaynaklı oldugunu söylediler . temin edilememiş veya baskısı bulunmamış olsaydı çoktan iptalı saglanırdı . eğitim dönemi kaynaklı bir gecikmedir dedi bu hafta içinde vrrilr dediler. bakalım bklyelım olmadı zaten siparisi iptal ederim![]()
Yok canim ilk pdf deneyimim körlük kitabiydi. Kitap sonunda kitaba uyum saglayacaktim az kaldiOff çok olmuşistersen pdf indirmiştim yollayabilirim sana
Sanırım bu ara yine sıkıntıları var. Ben sürekli oradan veririn en geç 5 gün içinde gönderiyorlar. Kitap sayısı çoğaldıkça geç gönderebiliyorlarBkm gec gonderiyor malesef. Bide satista gozuktugu halde tedarik edilemeyen kitaplar da oluyor. Ben de kac gundur bekliyorum hala 4 kitap tedarik asamasinda
Evet ben biraz kitap sayısını abartmis olabilirimSanırım bu ara yine sıkıntıları var. Ben sürekli oradan veririn en geç 5 gün içinde gönderiyorlar. Kitap sayısı çoğaldıkça geç gönderebiliyorlar
Tamamdır canımYok canim ilk pdf deneyimim körlük kitabiydi. Kitap sonunda kitaba uyum saglayacaktim az kaldio yuzden tovbe ettim pdf kitaba gozlerim cok agriyor fazla ekrana bakinca. Yine de tesekkur ederim
![]()
Cuma günü hatırlatma mesajı atarım etiketli
Adamlar piyasaya saldırmışEvet ben biraz kitap sayısını abartmis olabilirim![]()
sana torpil yapıyorlar dimekSanırım bu ara yine sıkıntıları var. Ben sürekli oradan veririn en geç 5 gün içinde gönderiyorlar. Kitap sayısı çoğaldıkça geç gönderebiliyorlar