Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım. İnternetten istemiştim, endişe ettim iyi gelmez diye, ama sorunsuz geldi şükürMuhteşem görünüyor![]()
Güle güle kullan canım çok hoş olmuşC Calcifer kitaplığımı sildim yerleştirdim.Okuma kitaplarımın bir kısmı annemlerde, bir kısmı da fakültede. Onları da getirirsem daha güzel olacak. Kitap almaya da yerim varEki Görüntüle 2937159
Odan benim evim kadar jajajajaC Calcifer kitaplığımı sildim yerleştirdim.Okuma kitaplarımın bir kısmı annemlerde, bir kısmı da fakültede. Onları da getirirsem daha güzel olacak. Kitap almaya da yerim varEki Görüntüle 2937159
Güle güle kullan çok güzel olmuşC Calcifer kitaplığımı sildim yerleştirdim.Okuma kitaplarımın bir kısmı annemlerde, bir kısmı da fakültede. Onları da getirirsem daha güzel olacak. Kitap almaya da yerim varEki Görüntüle 2937159
Çok güzel olmuş güle güle kullanSağol canım. İnternetten istemiştim, endişe ettim iyi gelmez diye, ama sorunsuz geldi şükür
Cooook güzel olmuşC Calcifer kitaplığımı sildim yerleştirdim.Okuma kitaplarımın bir kısmı annemlerde, bir kısmı da fakültede. Onları da getirirsem daha güzel olacak. Kitap almaya da yerim varEki Görüntüle 2937159
Sağol canım benimGüle güle kullan canım çok hoş olmuş![]()
Bir sürü kitap alacağım m, okuyacağım ama yorum yapmayacağımOdan benim evim kadar jajajaja
Ohh maşallah kitap alacak çok rafın var![]()
Zabah yorumunu okuyan calci topuğundan furacak seni ilk kızgın atmayla başlayacak
Etiketler/ Teyocan/ Sil
Nasıl da tanıyorsun beni hahahahaah hahahhaaZabah yorumunu okuyan calci topuğundan furacak seni ilk kızgın atmayla başlayacak![]()
Tam da öyle olduZabah yorumunu okuyan calci topuğundan furacak seni ilk kızgın atmayla başlayacak![]()