• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok haklısın Calcim 👍 çok doğru karar.

Olması gereken bu bence. Senin emeğin çaban var sonuçta. Etikete dönmüyorsa arkadaşlar işleri var demek ki en iyisi boşa bildirim ile rahatsız etmemek 😁

Mantikli bir karar olmus canim. O kadar emegin var zahmet edip dönüş yapilmiyorsa cikarmakta haklisin

Canim ben bu aralar pek iyi degilim, katilamiyorum size. Istersen listeden cikar, kendimi daha iyi hissettigimde tekrar araniza döneyim 😔

cnm birkaç gündür başka şeylerle meşguldüm,bugün bitirdiğim kitabın yorumunu yapacağım inşallah 😍
sağol dürttüğün için cnm bnm 😍

cnm birkaç gündür başka şeylerle meşguldüm,bugün bitirdiğim kitabın yorumunu yapacağım inşallah 😍
sağol dürttüğün için cnm bnm 😍
İyi mi böyle
t0128.gif

:D :D

Benim de hastane işlerim oluyor bikaç zamandır okuyorum ama yine de 😊 sohbet muhabbette aktif olamıyorum. Geçmişi okuyorum ama konu kaçmış oluyor yazamıyorum kalıyor😄
Ama ben seni görüyorum mutlaka. günaydın yazıyorsun ya da konu içerisinde oluyorsun. 😁Şu etiketlerde bir aydır hiç yazmayan var 🤦‍♀️

Haklısın Calci sonuçta amaç belli, emek ortada 🤷🏻‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X