- 24 Ekim 2014
- 59.304
- 330.153
- 698
Aşk ve Gurur, Jane Eyre, Uğultulu Tepeler hariç aldımHahahahah çok iyi yahangi kitaplar
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşk ve Gurur, Jane Eyre, Uğultulu Tepeler hariç aldımHahahahah çok iyi yahangi kitaplar
![]()
gidince foto at bakalım neler var eheheheNe alayım peki![]()
Ya bende dün gece aşk ve gurur u alayım dedim vallahiAşk ve Gurur, Jane Eyre, Uğultulu Tepeler hariç aldım
![]()
Uğultulu tepeleri bende canın bu serisinden okudumAşk ve Gurur, Jane Eyre, Uğultulu Tepeler hariç aldım
![]()
E o zaman ne duruyorsunYa bende dün gece aşk ve gurur u alayım dedim vallahi![]()
Duramıyorum zaten ben o yüzden internetten sipariş veremiyorum bekleyemiyorumE o zaman ne duruyorsun![]()
Aynen öyle valla. Diğerleri olmasa hepsini bundan alırdım. Diğerleri böyleUğultulu tepeleri bende canın bı serisinden okudumçok çok güzeller
sırf bu seri için aldın dimi
![]()
Ben kapak tasarımını sevdiğim için almıştımAynen öyle valla. Diğerleri olmasa hepsini bundan alırdım. Diğerleri böyle
![]()
![]()
![]()
Ben aldığımda dikkatimi çekmemişti yoksa onu alırdım. Gurur ve Önyargı'yı alalı 4 yıl olmuştur zatenBen kapak tasarımını sevdiğim için almıştım![]()
Sepet mi salladın kitapçıya bu ne hızEki Görüntüle 2937624 aldım geldim![]()
Keşke öyle olsa yaSepet mi salladın kitapçıya bu ne hız![]()
O fit totonu kesince de şaşır tamam mıBundan sonra sana hep şaşıracağım Jesim![]()
Arkadaşlarım bir el atın mübareği kıbleye doğru uzatalım ben bıçak takımını alıp geliyorumDaha fit olmadı yaa. Bir ayda olmaz sanmıyorum![]()