- 20 Mayıs 2019
- 8.876
- 47.369
- 548
Aslinda çok hoşlar amaaaaa şimdi benim uğultulu tepelerde aynı basım ve kapağı hemen yamuluyor havaya kalkıyor falan o yüzden uyuz oldum almadımAmazon sağ olsun hemen göndermiş
Elinin gittiklerini al bence![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslinda çok hoşlar amaaaaa şimdi benim uğultulu tepelerde aynı basım ve kapağı hemen yamuluyor havaya kalkıyor falan o yüzden uyuz oldum almadımAmazon sağ olsun hemen göndermiş
Elinin gittiklerini al bence![]()
Evet kapakları bana da basit geldi. Orijinal olmadığını bilsem korsan derimAslinda çok hoşlar amaaaaa şimdi benim uğultulu tepelerde aynı basım ve kapağı hemen yamuluyor havaya kalkıyor falan o yüzden uyuz oldum almadım![]()
![]()
![]()
hayırlı olsunnn güle gülee okuu
Değil mi? Ki tasarım gerçekten çok güzel, Klasik kadınlar falan hoş olmuş yani. Ama gel gelelim ben kitapları gıcır gıcır kullanırımEvet kapakları bana da basit geldi. Orijinal olmadığını bilsem korsan derim![]()
Teşekkür ederim canımhayırlı olsunnn güle gülee okuu![]()
Ucuza satmak için olsa gerekDeğil mi? Ki tasarım gerçekten çok güzel, Klasik kadınlar falan hoş olmuş yani. Ama gel gelelim ben kitapları gıcır gıcır kullanırım![]()
Gozun aydin canim keyifli okumalarKitaplarım geldi , 1 kitabın stoğunu bulamadılar para iadesi yapmışlar
Çok sevindim. Hepsi aynı anda geldiGozun aydin canim keyifli okumalarBana da az once mesaj geldi kargoya verilmis
![]()
Kitaplarım geldi , 1 kitabın stoğunu bulamadılar para iadesi yapmışlar
Keyifle okuyun çok güzeller
Hemide leoper
Kiziiiiiim durusma salonundaki en şık avukat bendimHemide leoper![]()
Geçmiş olsun eşim migrendir bilirim çok zorSelam kızlar, migrenden ağzım gözüm birbirine karıştı bu saate kaldı selam vermem![]()
iyi akşamlarrrrrrrr![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FAS
Fas, Afrika Birliği’ne bağlı olmayan tek Afrika ülkesiydi. Taa ki; 33 yılın ardından 2017 senesinde bu birliğe katılmak için hazır olduğunu belirtene kadar. Özellikle son yıllarda bilhassa da Marakeş şehri oldukça popüler hale geldi ve ülke yönetimi de turizm faaliyetlerini arttırmış durumda.
Kuşkusuz; Avrupa’dan bir feribot ya da bir kaç saatlik uçak yolculuğu ile ulaşılabilir olması ve yaşamın ucuz olması Fas’a yapılan seyahatleri arttırmakta.
Fas hem çeşitli doğal güzellikleriyle büyülüyor hem eşsiz güzellikteki tarihi yapılar arasında kültürel zenginlik sunuyor hem de unutulmayacak deneyimler yaşatıyor. Tüm bunlar benim de uzun bir Fas seyahati yapmak isteme nedenlerimdendi.
Fas’tayken tüm güzel ürün ve hizmetleri satın almanın altın kuralı ise; pazarlık yapmak. Bir gelenek gibi de düşünülebilinir
Çöl deneyiminin yaşanabileceği, dağcıların hayranlık duyduğu sıradağlarda yolculuk etmeyi, okyanus kıyısı şehirlerinde sörf yapabilmeyi, tarihi ve kültürel yapılarda kendinizi özel hissetmeyi, el işçiliğinin ön plana çıktığı çarşılarına hayranlık duymayı, labirent sokaklarında kaybolmayı, masmavi semt veya şehirlerinde gezerken bir masal karakteri gibi ve ünlü meydanlarında bambaşka bir çağda yaşıyor gibi hissettirir.
Günaydınlarrrr, Hayırlı Cumalar
Akşama Uğultulu Tepeler yorumlamasını unutmayın
@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Nego
@Life light
@Bonus
@Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
@Tosun Pasa
WOMAN
Kukrim
@Teyocan
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Keira-
@elektra
@astrojurnal
@firdefs
@Blue_Black
ummhnisa
Nikinik
@_BuRc_
@yesilimtrak
@gereksizkontes
@MelodiminEsi
@Amanita
@Arrietty_
@Bencebuarkadas
@Aspasiaa
Ladycharms
@cotard sendromu
@mavitosbik07
K kahvesizasla91
@SanSebastianCheesecake
nelluniverso
@anneshirley
@Pussuk
Geçmiş olsun canımSelam kızlar, migrenden ağzım gözüm birbirine karıştı bu saate kaldı selam vermem![]()
Geçmiş olsun eşim migrendir bilirim çok zor![]()
Teşekkür ederim kızlar:)Geçmiş olsun canım
Hiç şüphem yok parçan çok iddialı çünküKiziiiiiim durusma salonundaki en şık avukat bendim![]()
Şifa olur inşallah canım,aman deme öyle kalsın kafan yerinde sağlıklaTeşekkür ederim kızlar:)
Çin yağı çok iyi dediler şimdi ondan sipariş ettim bakalım herkes iyi geliyor demiş, duyduğum herşeyi deniyorumEn son kafamı aldırcam
![]()