- 24 Ekim 2014
- 59.304
- 330.153
- 698
Ben yayın evine göre dizmeyi seviyorum ama sürekli yayın evi değiştiren yazarlaraögocok kapıyorumÇok güzel olmuş
Ben de kitaplığım gelince böyle koyacağım:)
Neler varmış kitaplığında diye zoomlarken gördüm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yayın evine göre dizmeyi seviyorum ama sürekli yayın evi değiştiren yazarlaraögocok kapıyorumÇok güzel olmuş
Ben de kitaplığım gelince böyle koyacağım:)
Neler varmış kitaplığında diye zoomlarken gördüm![]()
Sen onu nasıl gördün orada ahhaah
Kıyamamgocok kapıyorum
Ben tür olarak diziyorum genelde:)Ben yayın evine göre dizmeyi seviyorum ama sürekli yayın evi değiştiren yazarlaraögocok kapıyorum
Biraz uyumuşum canım. Benimki yine çaylı olduEvet fotoğraflar gelsin mi artık
@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Nego
Life light
Bonus
@Margaret Hale
Levaiz
@Eleadora
Jawlensky
@WOMAN
@Kukrim
C Capanin Gururu Teyom
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
Keira-
elektra
@astrojurnal
@firdefs
@Blue_Black
@ummhnisa
@Nikinik
Alp_BuRc
@yesilimtrak
@gereksizkontes
@MelodiminEsi
@Amanita
@Arrietty_
@Bencebuarkadas
@Aspasiaa
@Ladycharms
@cotard sendromu
@mavitosbik07
@kahvesizasla91
@SanSebastianCheesecake
nelluniverso
@AnnE Shirley
@Pussuk
@Balkiz94
@60kiloyum
@mihralin
Ne kadar sinirliyim anlaKıyamam
14 tane varmışAhmet Ümit 11 den fazla mı kitabı mı varcalcim gözlerine sağlık
Biraz uyumuşum canım. Benimki yine çaylı olduEki Görüntüle 2942191
Bir koli daha sığar oraya. Safları sıklaştırBenımde böyle bu kadar sığdı ıkı koli daha var![]()
Deneyeceğim tekrar ya da bır şeyler düşüneceğimBir koli daha sığar oraya. Safları sıklaştır![]()
Bu kitabın masalsı bir anlatımı var. Birbirleriyle bağlantılı Mistik bir dünya var içinde. Zeyrek'in hikayesi. Yolculuğunda karşılaştığı bitki hayvan insan taş toprak ağaç herşeyle alakalı cümleler var içinde. Romanın kahramanı Zeyrek diyorsun ama bi bakıyorsun bir taş olmuş bir ağaç olmuş. Anlatımı açık ve kendine bağlıyor. Yani ben elime aldığımda zevkle okuyorum içinde hissediyorum. Hatta bu yüzden geçen gün doktor randevumda sıram geldiği halde içeri gitmeyi unuttum beklerken okuyordumFaruk Duman, Sus Barbatus var bende de. Bu kitap nasıl ilerliyor
Ay beni de etiketleyin, 1i okudum ona gore 2ye geçerimEllerine sağlıkcalci biz elena ferranteleri ne zaman okuyacağız elim sürekli onlara gidiyor
![]()
Ustteki yazım seni de kapsiyorKitaplığın yüzü gözü açılınca ben de farkettim. Ay önden başla sen eheheh
Bana iyi bir bakis acisi kazandiran kitaptir
Tamamdır şimdi başka kitaba başladım o bitince ilk kitabı okurum bitince haber veririmAy beni de etiketleyin, 1i okudum ona gore 2ye geçerim
Ustteki yazım seni de kapsiyor
Bana iyi bir bakis acisi kazandiran kitaptir![]()