- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 38
AnlastkkkkTamamdır şimdi başka kitaba başladım o bitince ilk kitabı okurum bitince haber veririm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AnlastkkkkTamamdır şimdi başka kitaba başladım o bitince ilk kitabı okurum bitince haber veririm![]()
BA YIL DIMM![]()
Çok güzel canım![]()
çok hoş
Çok güzel olmuş çok beğendim![]()
Henuz yeni basladim. Bakalim ne etkisi olacakAy beni de etiketleyin, 1i okudum ona gore 2ye geçerim
Ustteki yazım seni de kapsiyor
Bana iyi bir bakis acisi kazandiran kitaptir![]()
Beni şu en alt rafa kaldırabilirsinizEki Görüntüle 2942075
Benim de hem cam kapaklı hem de açık. İkeada benzer modeli görmüş ve çok beğenmiştim. 3 kez gittik yok şu parça eksik bu 1 ay sonra gelecek derken zaten malzeme sunta bir de nakliye ücreti. Beğendiğim şekli ile mdf den yaptırdım bende. Daha pahalıya geldi ama olsun
Hoşgeldin canım![]()
Canım kiraz çektiSodamı bitirdikten sonra hatırlamam dışında sorun yok bence
Son 20 sayfa bitirmeye gidiyorum
Eki Görüntüle 2942224
Canım kiraz çekti![]()
Kitabın içeriğini iyice kavrayana kadar benimde gözüme çarpıyorduCanım kiraz çekti![]()
Benim de en sevdiğim meyvedir kendileriKitabın içeriğini iyice kavrayana kadar benimde gözüme çarpıyorduen sevdiğim meyve olur kendileri
![]()
Daha seçmedim yeni kitabımıSen ne okuyon paylaşmadın
Geçmiş olsun aman dikkat bu zaman daİyi geceler kızlar. Ben gene fena üşüttüm, ama güzel paylaşımlarınız içimi ısıttı.
Eki Görüntüle 2942237
Teşekkür ederimGeçmiş olsun aman dikkat bu zaman da
Bende gripten 2 hafta sonra covid oldumTeşekkür ederim2 hafta önce gene böyleydim, test yaptırdım negatif çıktı. Bu aralar salgın var sanırım herkes dikkat etsin.
Geçmiş olsun. Çok zor olmalı.Bende gripten 2 hafta sonra covid oldum
geçmiş olsunBende gripten 2 hafta sonra covid oldum
bayılırım