- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
Seriden haberim yok kiSen seri olarak almadın mı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seriden haberim yok kiSen seri olarak almadın mı![]()
Sıcaklar gelsin buluşalımGızgınımı attım da geldim teoşum biz de Doğu Anadolu kulüp olarak buluşalım
Elbette canım beklerim
Sen de gelsene![]()
Tamamdır yarın başlıyorum o zamanO zaman sen de ondan başla. Beraber başlayalım.Natsume de okuyacaktı biri daha vardı ama onu
Life light hatırlar
Gel tatlım keyif odamı sana tahsis ederimİstanbula da gelirim köye de giderim![]()
Hee anladım. Bazı sitelerde oluyor. Aslında erkekler rahatsız olmamışlardır da eşlerimiz görürse şey yoluna gitmeyelim demişlerdir. Öff zihniyete bak hele.Güvenliğe söylemişler
Aynı ortamdayız beni arıyor güvenlik bugün erkek günü beyefendiler rahatsız olmuş diye
Hayatımda duyduğum en saçma uygulama var bizim sitede erkek kadın günü![]()
Bizimde var kadın erkek günü rahat kıyafet giyilir o açıdan bana göre iyi ama ortak kullanılsa da ona göre inerim gerçiGüvenliğe söylemişler
Aynı ortamdayız beni arıyor güvenlik bugün erkek günü beyefendiler rahatsız olmuş diye
Hayatımda duyduğum en saçma uygulama var bizim sitede erkek kadın günü![]()
Biz geçen ay indirimdeyken Napoli serisini aldık beraber okuruz diye.4 kitaptan oluşuyor. İlk kitabı bu ay okuyacağız.Seriden haberim yok kiKasım aralık kitaplarını demiştim ben
Serileri özet geçer misin bana, kesin okumaya baslayacaginiz
![]()
Eşimle çıkacağız canım:)Hee anladım. Bazı sitelerde oluyor. Aslında erkekler rahatsız olmamışlardır da eşlerimiz görürse şey yoluna gitmeyelim demişlerdir. Öff zihniyete bak hele.
siteden çıkma bari gece gece
Ya aslında evet ayrı günler olabilir rahatsız olanları da anlıyorum:)Bizimde var kadın erkek günü rahat kıyafet giyilir o açıdan bana göre iyi ama ortak kullanılsa da ona göre inerim gerçi
İnşallah canımSıcaklar gelsin buluşalım![]()
Tisikkirler sipirmin başkanımBiz geçen ay indirimdeyken Napoli serisini aldık beraber okuruz diye.4 kitaptan oluşuyor. İlk kitabı bu ay okuyacağız.
Bu ay ortak okuma Noter Damein Kamburu. Onu da hep beraber okuyacağız![]()
Bunları not al, işimize yarayacakTisikkirler sipirmin başkanımnapoli serisini yazmisim
çözeceğim dilinizi az kaldı
![]()

Şimdi bir de şöyle oluyor okuyacağımız kitapları söyleyince ya da aldıklarının paylaşınca diyoruz bende de var beraber okuyalım. Öyle mini bir ortak okuma çıkıyor. Mesela Dorian Gray'ın Portresi öyle olduTisikkirler sipirmin başkanımnapoli serisini yazmisim
çözeceğim dilinizi az kaldı
![]()
Gece gece pis herifi niye andın yahuŞimdi bir de şöyle oluyor okuyacağımız kitapları söyleyince ya da aldıklarının paylaşınca diyoruz bende de var beraber okuyalım. Öyle mini bir ortak okuma çıkıyor. Mesela Dorian Gray'ın Portresi öyle oldu
Ölmüş adamın arkasından pis deme kız günahhhhGece gece pis herifi niye andın yahu![]()
Rüyama mı gelirrrrÖlmüş adamın arkasından pis deme kız günahhhh
 dil bilmem ayağıyla niler yapmışsınnnn Kaynanam köyde oturuyor kız
Ne okuyoruz başkanım? Ben varımO zaman sen de ondan başla. Beraber başlayalım.Natsume de okuyacaktı biri daha vardı ama onu
Life light hatırlar
Napoli serisi ilk kitap canımNe okuyoruz başkanım? Ben varım![]()
Aa evet ever, usta ve margarita bitince başlayacağım ben deNapoli serisi ilk kitap canım![]()