- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
kızlar şimdi burasıdamı bizim topiğimiz.
neyse htp_honey sana mutluluklar diliyorum. dilerim Rabbim seni ve bebeğini korusun. senin adına o kadar mutluyumki sürekli içimden seni dşündükçe oynamak geliyor canım benim hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Allah nazarlardan korusun seni ve bebeğini
mısracım aynı dileklerim senin içinde canım
siziiiiiiiiii çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm iyiki bu kadar güzel kalpli insanlarla tanıştımmmmmmm hepsi bi arada tadından doyum olmazzzzzzzzzzzzz size sarılmakkkkkk istiyorummmmmmmmmmmmmmm nolur bana gelin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ıkınızde bırbırınızın en gusel haberı ıcın topık acmıssınız:)
6 yıldır bekledıgını sölemstın umutusz bır sekılde dıger topıkte bana
allh saglıklan vede hayırlısıylan kucagına almayı nasp etsın
gunu vaktı bu zamanaymıs
bende 8.5 ay bekeleyen bırı olarak senden o hamıle halınle adımla beraber ıcten dularını eksık etmemenı ıstıyorum
rabbım benım ve ısteyen tum ummetını hayırlısıylan evlatt sahbı etmeyı nasp eylesınnnnnn (AMİN)
hayırlı olsun allah kucagınada almayı nasıp etsın bende yenı hamıleyım.
rabbım ısteyen herkese versın ınsallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?