Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
JinekolojiHPV 16 pozitif Smear negatif lütfen moral verin
Malignite dedigi kötü huylu yani kanser. Malignite acisindan negatifse kanserli bir olusum soz konusu degil demek. Hpv 16 pozitifsin. 16 en tehlikeli turlerden oldugu icin kolposkopi onerdi mi doktor? Yasin kacti?
Malignite dedigi kötü huylu yani kanser. Malignite acisindan negatifse kanserli bir olusum soz konusu degil demek. Hpv 16 pozitifsin. 16 en tehlikeli turlerden oldugu icin kolposkopi onerdi mi doktor? Yasin kacti?
Merhaba arkadaşlar sonucum bugün çıktı HPV negatif smear temiz çok mutluyum darısı hepinizin başına tek önerebileceğim şey hiç stres yapmayın yokmuş gibi yaşayın ve kendinize sürekli onun vücudunuzda olmadığını söyleyin Papillocare i kullandım
Çok teşekkür ederim hamile değilim bebişim kucağımda çok şükür ilk öğrenmenin şokuyla çaresizlikten bunları yazmışım. Şu an çok iyi hissediyorum kendimi, kolkoskopi sonuçlarımı bekliyorum, sonuç ne olursa olsun hayatımı dönüştürüp eskisinden daha sağlıklı olmayı planlıyorum, yenebileceğime inanıyorum desteğiniz çok güzel.. kadın kadının yuvası olmalı iyi ki varsınız
Merhaba arkadaşlar sonucum bugün çıktı HPV negatif smear temiz çok mutluyum darısı hepinizin başına tek önerebileceğim şey hiç stres yapmayın yokmuş gibi yaşayın ve kendinize sürekli onun vücudunuzda olmadığını söyleyin Papillocare i kullandım
Merhaba arkadaşlar sonucum bugün çıktı HPV negatif smear temiz çok mutluyum darısı hepinizin başına tek önerebileceğim şey hiç stres yapmayın yokmuş gibi yaşayın ve kendinize sürekli onun vücudunuzda olmadığını söyleyin
Sizin adınıza çok sevindim çok mutlu oldum bende şuan o ilacı 1 aydır kullanıyorum 2 ay sonra doktoruma gideceğim size hangi doktor önerdi ilacı bana hacettepede bir Prof söyledi tedavim onunla ilerliyor inşallah bu hastalık başına gelmiş bütün arkadaşlarım biran evvel kurtuluruz