HPV 16 POZİTİFLE BAŞLAYAN 3 YILLIK SÜRECİM UMUT OLSUN🌸

pafudik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2025
6
0
1
39
Merhaba canım kızlar size 2023 Mart ayında başlayan hpv sürecimi anlatmak için buradayım.İlk öğrendiğimde yana yakıla korkular içerisinde burada bulmuştum kendimi ve en güzel desteği.Ben ilk hpv pozitifliğimi tesadüf eseri gittiğim kontrolde hpv 16 pozitif olarak öğrendim sonrasında doktorum hemen biyopsi yapmak istedi ve smear biyopsi sonuçlarım temiz gelmişti.İlk doz aşımı ozaman yaptırmış gerisini yaptırmamıştım.6ay sonra kontrol için gidecektim aradan 5 ay kadar bir zaman geçince devlette vermek istedim testi ve sonuç ascus yüksek tip hpv pozitif yine.sonra özel bir hastanede biyopsi sonuç cin1.Sonrasında korkular doktor araştırmaları derken Ankara’ya gitmeye karar verdim sonuçlarımı alıp doktor sonuçlarıma baktı hemen kendisi bakmak istedi kolposkopi ile ve bakarken orda burayı temizleyeceğim deyip işlemide aynı anda yaptı.Patolojiden gelen sonuç kronik servisit hpv 53-42 pozitifti .Leep işleminin hemen ardından direk aşıya baştan başladım ve 3 dozumuda tamamladım.6 ay sonra kontrole gittiğimde 42 vardı sadece smear temiz kolposkopi normal.Siğillerimde vardı bu arada yaktırdım kalan iki üç tane içinde yine bir devlet hastanesinde asitle yakma işlemi yaptırdım.Ondan sonraki 6 ay ara ile 2 hpv ve smear testlerim negatif geldi 6 ay sonra bugünde 3. Testim negatif smear normal.Yani leep işleminden sonra 6 ay ara ile 3. Testim hpv negatif olmuş oldu.Ben çok dikkat ediyorum birdaha aynı problemleri yaşarmıyım bilmiyorum ama kontrollerimi asla aksatmıyor ve her testten sonra farklı bir hastanede de tekrar test verip ilerliyorum içimin rahat etmesi açısından siz bunu abartılı bulabilirsinizSormak istediğiniz birşeyler olursa buradayım.Hepiniz için aynı güzellikleri diliyorum dikkatli bir şekilde ilerlerseniz başaracaksınız biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…