Neler kullandınız takviye olarak bu süreçdeMerhaba 30 eylül 2024 te ameliyat oldum cerrahi sınırlar temiz geldi 18 ekimde bugün 7 ağustos hpv bütün riskli tipler negatif ve smear tertemiz çıktı çok mutluyum tabii 2 3 defa negatif görmem gerekiyor ama çok umutluyum hepimize geçmiş olsun
Aşılarımı oldum olabildiğince sağlıklı beslendim şekerden uzak durdum , ğahalı ilaçları eğer testim temiz çıkmasaydı bu sefer kullanacaktım gerek kalmadı hiç kullanmadım femiflor kullandım 3 ay vajinal florayı düzeltmek için, d vitamini b12 bu süreçte doktor kontrolünde eksiğim vardı onları kullandımNeler kullandınız takviye olarak bu süreçde
Çok teşekkür ederim evet test verdim tip 16 18 ve diğer riskli tipler çıktı bu 10 ay içinde ama ilk leep olmadan önceki testimde sadece 16 vardı 18 ve diğerleri önceden de vardı demek ki bağışıklığım düşünce ortaya çıktılar bugün temiz geldi hepsi negatif çıktı ama en az 2 3 kez negatif almam gerekiyor tamamen kurtulmam için darısı sizin başınıza . Ekstra bir şey kullanmadım pahalı ilaçlardan falan bu testim temiz gelmeseydi kullanacaktım ama d vitamini b12 femiflor flora düzenleyici 3 ay kullandım güncel fiyatı 700 tl paketi sabah akşam bir tame içtim olabildiğince sağlıklı beslendim ve spor yaptım stresten uzak durdum diyemem ama siz uzak durmaya çalışın geçmiş olsun tekrardan darısı başınızaÇok sevindim sizin adınıza darısı bizlere.Peki leepden sonra 10 aydır daha önce test vermişmiydiniz
Merhaba hiç sıkıntı dert yapmayın dicem ama imkansız bende binlerce kez kafamda kurdum durdum geçmeyecek sandım ama geçiyor ben 21 yaşındayım en riskli tiplerin hepsi vardı bende 16 18 ve diğerleri cin3 ten leep oldum 10 ay sonra da testlerim negatif geldi üstelik hiç pahalı ilaçlardan kullanmadım 3 doz aşımı oldum d vitamini ve femiflor kullandıö 3 ay boyunca spor yaptım ve sağlıklı beslenmeye çalıştım tabii henüz tam rahat değilim en az 2 3 kez negatif görmem gerekiyor sıkıntı yapmayın çoğu hemcinsimin başına geliyor maalesef bu lanet hastalık vücudunuza güvenin ve kontrollerinizi ihmal etmeyin sorunuz olursa özelden yazabilirsiniz. Geçmiş olsunBende hpv 16-33-51 pozitif yarın kolkoskopi ve biyopsi yapılacak çok korkuyorum atlatma sürecinizde neler yaptınız Aksaray İnova hastanesinde bir doktor hpvyi vücuttan atamayacağımı söyledi henüz 25 yaşındayım
Bu yanıtınızın yüreğime ne kadar su serptiğini anlatamam size, umarım bütün testleriniz negatif gelir bir daha hiç uğraşmazsınız. Sonuçlarım geldi benimde, Düşük dereceli skuamöz intraepitelyal lezyon (LSIL) varmış. Alıp almayacakları henüz belli değil farklı doktorlara da görünmek istiyorum. Hemcinslerimin iyileşme süreci beni çok motive ediyor.Merhaba hiç sıkıntı dert yapmayın dicem ama imkansız bende binlerce kez kafamda kurdum durdum geçmeyecek sandım ama geçiyor ben 21 yaşındayım en riskli tiplerin hepsi vardı bende 16 18 ve diğerleri cin3 ten leep oldum 10 ay sonra da testlerim negatif geldi üstelik hiç pahalı ilaçlardan kullanmadım 3 doz aşımı oldum d vitamini ve femiflor kullandıö 3 ay boyunca spor yaptım ve sağlıklı beslenmeye çalıştım tabii henüz tam rahat değilim en az 2 3 kez negatif görmem gerekiyor sıkıntı yapmayın çoğu hemcinsimin başına geliyor maalesef bu lanet hastalık vücudunuza güvenin ve kontrollerinizi ihmal etmeyin sorunuz olursa özelden yazabilirsiniz. Geçmiş olsun
merhaba 21 yaşında öğrenciyim tip 16 pozitifim ve hücre değişimi ascus. malesef iki aydır memleketimde olduğum için doktora gidemedim ailemden saklamak zorundayım henüz kolposkopi de olamadım. yakında yaşadığım şehre döndüğümde devlet hastanesinde sürece devam edeceğim. süreç çok masraflı mı acaba? ilk öğrendiğimde dünyam başıma yıkılmıştı şuan atlatacağıma inanıyorum fakat bahsi geçen ilaçlar çok pahalı aşı bile olamadım malesef. vitamin olarak neler tüketebilirim? pcos olduğumdan dolayı önümdeki 6 ay boyunca doğum kontrol hapı da kullanmak zorundayım bu konuda bilginiz var mı? bunlar dışında da öneriniz olursa çok sevinirim malesef memleketimde gittiğim doktorlar hep tanıdık bu sebeple bu konuyu açamıyorum konuşamıyorum soru yağmuruna tuttum biraz üzgünüm...Merhaba canım kızlar size 2023 Mart ayında başlayan hpv sürecimi anlatmak için buradayım.İlk öğrendiğimde yana yakıla korkular içerisinde burada bulmuştum kendimi ve en güzel desteği.Ben ilk hpv pozitifliğimi tesadüf eseri gittiğim kontrolde hpv 16 pozitif olarak öğrendim sonrasında doktorum hemen biyopsi yapmak istedi ve smear biyopsi sonuçlarım temiz gelmişti.İlk doz aşımı ozaman yaptırmış gerisini yaptırmamıştım.6ay sonra kontrol için gidecektim aradan 5 ay kadar bir zaman geçince devlette vermek istedim testi ve sonuç ascus yüksek tip hpv pozitif yine.sonra özel bir hastanede biyopsi sonuç cin1.Sonrasında korkular doktor araştırmaları derken Ankara’ya gitmeye karar verdim sonuçlarımı alıp doktor sonuçlarıma baktı hemen kendisi bakmak istedi kolposkopi ile ve bakarken orda burayı temizleyeceğim deyip işlemide aynı anda yaptı.Patolojiden gelen sonuç kronik servisit hpv 53-42 pozitifti .Leep işleminin hemen ardından direk aşıya baştan başladım ve 3 dozumuda tamamladım.6 ay sonra kontrole gittiğimde 42 vardı sadece smear temiz kolposkopi normal.Siğillerimde vardı bu arada yaktırdım kalan iki üç tane içinde yine bir devlet hastanesinde asitle yakma işlemi yaptırdım.Ondan sonraki 6 ay ara ile 2 hpv ve smear testlerim negatif geldi 6 ay sonra bugünde 3. Testim negatif smear normal.Yani leep işleminden sonra 6 ay ara ile 3. Testim hpv negatif olmuş oldu.Ben çok dikkat ediyorum birdaha aynı problemleri yaşarmıyım bilmiyorum ama kontrollerimi asla aksatmıyor ve her testten sonra farklı bir hastanede de tekrar test verip ilerliyorum içimin rahat etmesi açısından siz bunu abartılı bulabilirsinizSormak istediğiniz birşeyler olursa buradayım.Hepiniz için aynı güzellikleri diliyorum dikkatli bir şekilde ilerlerseniz başaracaksınız biliyorum
Merhaba 30 eylül 2024 te ameliyat oldum cerrahi sınırlar temiz geldi 18 ekimde bugün 7 ağustos hpv bütün riskli tipler negatif ve smear tertemiz çıktı çok mutluyum tabii 2 3 defa negatif görmem gerekiyor ama çok umutluyum hepimize geçmiş olsun
Merhabalar çok geçmiş olsun bende 22 yaşındayım hpv 16 cin2 ve cin3den dolayı konizasyon olmuştum eğer devlette kolposkopi biyopsi yapacaksan masrafı yok aslında kullanacağın vitaminlerin de pek masrafı yok bende ailemden gizli yürüttüm bu tedaviyi hatta yarın konizasyondan sonra ilk testimi vermeye gideceğim bana soracak olursan kahvaltına akşam yemeğine yesillik bolca koy soğan kesinlikle eksik etme her akşam yeşil çay propolis mutlaka al(300 civarı sanırım)kan değerlerine baktır düşük olanına uygun vitamin takviyesi al cranberry takviyesi de var meyvesi de var her markette var mı bilmiyorum okuduğum şehirdeki fileden alıyodum ben 70 lira falandı her sabah sade kefir iç gerçekten çok iyi geliyor ben ilk dönem sigara alkolü kesmiştim hala alkol almıyorum günde 2 3 tame sigaram var maalesef baska merak ettiğin varsa sor lütfenmerhaba 21 yaşında öğrenciyim tip 16 pozitifim ve hücre değişimi ascus. malesef iki aydır memleketimde olduğum için doktora gidemedim ailemden saklamak zorundayım henüz kolposkopi de olamadım. yakında yaşadığım şehre döndüğümde devlet hastanesinde sürece devam edeceğim. süreç çok masraflı mı acaba? ilk öğrendiğimde dünyam başıma yıkılmıştı şuan atlatacağıma inanıyorum fakat bahsi geçen ilaçlar çok pahalı aşı bile olamadım malesef. vitamin olarak neler tüketebilirim? pcos olduğumdan dolayı önümdeki 6 ay boyunca doğum kontrol hapı da kullanmak zorundayım bu konuda bilginiz var mı? bunlar dışında da öneriniz olursa çok sevinirim malesef memleketimde gittiğim doktorlar hep tanıdık bu sebeple bu konuyu açamıyorum konuşamıyorum soru yağmuruna tuttum biraz üzgünüm...
Ha birde bu durumdan dolayı allah korusun leep önerirlerse asistanlar yapıyo sanırım araştırma hastanelerinde asistanlara yaptırma bence prof bir doktora yaptır onun ücreti 2600 civarıydı(1 gün kalmıştım hepsi toplam 2600merhaba 21 yaşında öğrenciyim tip 16 pozitifim ve hücre değişimi ascus. malesef iki aydır memleketimde olduğum için doktora gidemedim ailemden saklamak zorundayım henüz kolposkopi de olamadım. yakında yaşadığım şehre döndüğümde devlet hastanesinde sürece devam edeceğim. süreç çok masraflı mı acaba? ilk öğrendiğimde dünyam başıma yıkılmıştı şuan atlatacağıma inanıyorum fakat bahsi geçen ilaçlar çok pahalı aşı bile olamadım malesef. vitamin olarak neler tüketebilirim? pcos olduğumdan dolayı önümdeki 6 ay boyunca doğum kontrol hapı da kullanmak zorundayım bu konuda bilginiz var mı? bunlar dışında da öneriniz olursa çok sevinirim malesef memleketimde gittiğim doktorlar hep tanıdık bu sebeple bu konuyu açamıyorum konuşamıyorum soru yağmuruna tuttum biraz üzgünüm...
çok teşekkür ederim sigarayı azaltma sürecin nasıldı peki çok küçük yaşta başladım ben ve hiç bırakmadım 7 senedir kullanıyorum bırakamama ihtimali çok geriyor beni. ayrıca süreci aileden gizli yürütmek çok zor mental olarak çöktüm benim gibi tek başına yürüten birini daha görmek gerçekten güç ve moral verdi. test sonucun tertemiz gelir umarım çok geçmiş olsunMerhabalar çok geçmiş olsun bende 22 yaşındayım hpv 16 cin2 ve cin3den dolayı konizasyon olmuştum eğer devlette kolposkopi biyopsi yapacaksan masrafı yok aslında kullanacağın vitaminlerin de pek masrafı yok bende ailemden gizli yürüttüm bu tedaviyi hatta yarın konizasyondan sonra ilk testimi vermeye gideceğim bana soracak olursan kahvaltına akşam yemeğine yesillik bolca koy soğan kesinlikle eksik etme her akşam yeşil çay propolis mutlaka al(300 civarı sanırım)kan değerlerine baktır düşük olanına uygun vitamin takviyesi al cranberry takviyesi de var meyvesi de var her markette var mı bilmiyorum okuduğum şehirdeki fileden alıyodum ben 70 lira falandı her sabah sade kefir iç gerçekten çok iyi geliyor ben ilk dönem sigara alkolü kesmiştim hala alkol almıyorum günde 2 3 tame sigaram var maalesef baska merak ettiğin varsa sor lütfen
anladımm çok teşekkürlerrHa birde bu durumdan dolayı allah korusun leep önerirlerse asistanlar yapıyo sanırım araştırma hastanelerinde asistanlara yaptırma bence prof bir doktora yaptır onun ücreti 2600 civarıydı(1 gün kalmıştım hepsi toplam 2600
Ben bir anda kestim çok zorlanmıştım aklıma geldikçe ağzıma bişeyler atıverdim kriz anında hemen naneli bişeyler ya da yesillik yiyordım bu süreçte zaten kilo almıştım birkaç hafta sonra sigaradan iğrenme duygusu geliyor zaten sana seni anlıyorum gerçekten çok zor o ameliyatıma tek basıma girip tek basıma cıkmak beni yıkmıştı ne zaman istersen konusabiliriz burda özel mesaj atma özelliği var yalnız değilizçok teşekkür ederim sigarayı azaltma sürecin nasıldı peki çok küçük yaşta başladım ben ve hiç bırakmadım 7 senedir kullanıyorum bırakamama ihtimali çok geriyor beni. ayrıca süreci aileden gizli yürütmek çok zor mental olarak çöktüm benim gibi tek başına yürüten birini daha görmek gerçekten güç ve moral verdi. test sonucun tertemiz gelir umarım çok geçmiş olsun
Benim yasim 22 devlette test yaptirdim 16 pozitif geldi ilk doz asimi oldum demir ve b12 m eksikti onlara basladim beta glukan +d vitamini baska da bir sey kullanmiyorum bi de gunde 1 paket sigara iciyordim onu hemen biraktim 2 gun once de kolposkopi islemi oldu onun sonuclarini bekliyorum simdi de umarim hepimiz iyileseyexegiz (bana kalirsa cok kafaya takmamak en dogrusu cok cok pahali takviyeler almamiza gerek yok vitaminlerin eksiksiz olursa vucudumuz gerisini halleder )Aşılarımı oldum olabildiğince sağlıklı beslendim şekerden uzak durdum , ğahalı ilaçları eğer testim temiz çıkmasaydı bu sefer kullanacaktım gerek kalmadı hiç kullanmadım femiflor kullandım 3 ay vajinal florayı düzeltmek için, d vitamini b12 bu süreçte doktor kontrolünde eksiğim vardı onları kullandım
22 yasindayim 16 pozitif geldi tek basima yurutuyorum sureci aileme soyleyemem sigarayi 2 hafta once biraktim soracagin olursa ozelden konusabilirizçok teşekkür ederim sigarayı azaltma sürecin nasıldı peki çok küçük yaşta başladım ben ve hiç bırakmadım 7 senedir kullanıyorum bırakamama ihtimali çok geriyor beni. ayrıca süreci aileden gizli yürütmek çok zor mental olarak çöktüm benim gibi tek başına yürüten birini daha görmek gerçekten güç ve moral verdi. test sonucun tertemiz gelir umarım çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?