Merhaba 30 eylül 2024 te ameliyat oldum cerrahi sınırlar temiz geldi 18 ekimde bugün 7 ağustos hpv bütün riskli tipler negatif ve smear tertemiz çıktı çok mutluyum tabii 2 3 defa negatif görmem gerekiyor ama çok umutluyum hepimize geçmiş olsun
Aşılarımı oldum olabildiğince sağlıklı beslendim şekerden uzak durdum , ğahalı ilaçları eğer testim temiz çıkmasaydı bu sefer kullanacaktım gerek kalmadı hiç kullanmadım femiflor kullandım 3 ay vajinal florayı düzeltmek için, d vitamini b12 bu süreçte doktor kontrolünde eksiğim vardı onları kullandım
Çok teşekkür ederim evet test verdim tip 16 18 ve diğer riskli tipler çıktı bu 10 ay içinde ama ilk leep olmadan önceki testimde sadece 16 vardı 18 ve diğerleri önceden de vardı demek ki bağışıklığım düşünce ortaya çıktılar bugün temiz geldi hepsi negatif çıktı ama en az 2 3 kez negatif almam gerekiyor tamamen kurtulmam için darısı sizin başınıza . Ekstra bir şey kullanmadım pahalı ilaçlardan falan bu testim temiz gelmeseydi kullanacaktım ama d vitamini b12 femiflor flora düzenleyici 3 ay kullandım güncel fiyatı 700 tl paketi sabah akşam bir tame içtim olabildiğince sağlıklı beslendim ve spor yaptım stresten uzak durdum diyemem ama siz uzak durmaya çalışın geçmiş olsun tekrardan darısı başınıza
Bende hpv 16-33-51 pozitif yarın kolkoskopi ve biyopsi yapılacak çok korkuyorum atlatma sürecinizde neler yaptınız Aksaray İnova hastanesinde bir doktor hpvyi vücuttan atamayacağımı söyledi henüz 25 yaşındayım
Merhaba hiç sıkıntı dert yapmayın dicem ama imkansız bende binlerce kez kafamda kurdum durdum geçmeyecek sandım ama geçiyor ben 21 yaşındayım en riskli tiplerin hepsi vardı bende 16 18 ve diğerleri cin3 ten leep oldum 10 ay sonra da testlerim negatif geldi üstelik hiç pahalı ilaçlardan kullanmadım 3 doz aşımı oldum d vitamini ve femiflor kullandıö 3 ay boyunca spor yaptım ve sağlıklı beslenmeye çalıştım tabii henüz tam rahat değilim en az 2 3 kez negatif görmem gerekiyor sıkıntı yapmayın çoğu hemcinsimin başına geliyor maalesef bu lanet hastalık vücudunuza güvenin ve kontrollerinizi ihmal etmeyin sorunuz olursa özelden yazabilirsiniz. Geçmiş olsun