Hpv 18 cin2 ve cin3

Benim de annemin başına geldi. Fatih Aktoz hocaya gittik memorial Bahçelievler’de tıraşladı hastalıklı dokuyu şu an takip altındayız. İyi bir doktor bulup dediğini yapmak lazım ihmal etmeyin sonraki durum kanser maalesef

merhaba doktor bana koter işlemini halledelim sonr skullanmaya devam et dedi cin1’im
kriyoterapi ya da koter kullanmadan geçmiyor mu ben şu an jeli kullanmak isityorum

6 ay boyunca da silvershell ahcc alacağım. 1. ayımı bitirdim daha
Sizde kaç tür hpv var? Siğil yapmayan türler cin yapar genelde, siğilde varsa birden fazla hpv türü var demektir. Siğiliniz varsa yaktırmak gerekir. Ve kesinlikle cinsel ilişki yaşanmamalı tedavi boyunca. Deflagyn cin1 için iyi . Ahcc çok iyi, sabahları aç karna kullanmıştım ben.

Sizde kaç tür hpv var? Siğil yapmayan türler cin yapar genelde, siğilde varsa birden fazla hpv türü var demektir. Siğiliniz varsa yaktırmak gerekir. Ve kesinlikle cinsel ilişki yaşanmamalı tedavi boyunca. Deflagyn cin1 için iyi . Ahcc çok iyi, sabahları aç karna kullanmıştım ben.
doktor bana ahcc tok karna al dedi
hpv 51 59 66 var bende, siğilsiz hpv
siğilsizlerin cin1 e dönüştüğünü. bilmiyodum

doktor bana ahcc tok karna al dedi
hpv 51 59 66 var bende, siğilsiz hpv
siğilsizlerin cin1 e dönüştüğünü. bilmiyodum
Siğiliniz yoksa kriyoterapiye gerek yok ki, rahim ağzınızı kazımaktan bahsettiyse cin1in gerileme şansı çok yüksek, genelde dişil yapmayan türler daha tehlikeli oluyor. Rahim ağzına zarar veriyor. Siğil yapanlar zararsız kabul ediliyor. deflagyn çok yardımcı olur. Üç tip var sizde d vitamininizi yüksek tutun. Ben ahcc farklı bir marka aç karna günde altı kapsül alıyordum. Etkisini öyle gösterdiğini okumuştum. Doktorunuzun tavsiyesine uyun tabi.

Siğiliniz yoksa kriyoterapiye gerek yok ki, rahim ağzınızı kazımaktan bahsettiyse cin1in gerileme şansı çok yüksek, genelde dişil yapmayan türler daha tehlikeli oluyor. Rahim ağzına zarar veriyor. Siğil yapanlar zararsız kabul ediliyor. deflagyn çok yardımcı olur. Üç tip var sizde d vitamininizi yüksek tutun. Ben ahcc farklı bir marka aç karna günde altı kapsül alıyordum. Etkisini öyle gösterdiğini okumuştum. Doktorunuzun tavsiyesine uyun tabi.
ben tok karna alıyorum ama aç karna almak daha mi iyi olur emin olamıyorum
evet d vitaminini aksatmamak lazım

ben tok karna alıyorum ama aç karna almak daha mi iyi olur emin olamıyorum
evet d vitaminini aksatmamak lazım
Hpvliyiz.com diye bir site var orada hpv ile ilgili aklınıza takılan her şeyi bulabilirsiniz. Ahcc kullanımı ile ilgili de çok fazla bilgi var bir bakın isterseniz.

Leep işleminde erken doğum ve düşük riski sadece bir ihtimal , ayrıca bildiğim kadarıyla böyle bir riske karşı rahim ağzına bir işlem yapılıyor ve bu sorun ortadan kalkabiliyor diye duymuştum. Farklı bir doktora görünmenizi tavsiye ederim. ben de leep ameliyatı oldum cın 3 kanser öncesi lezyonlar çünkü.
Bende de cin 3 var kanser süresi ne kadar hemen kanser yapıyor mu ben 2 ay sonra Leep olmayı düşünüyorum ama korkuyorum beklemekten

Back
X