• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hpv 18 cin2 ve cin3

Teşekkür ederim önerileriniz
Merhaba, önce tedavinizi olmanız sizin önceliğiniz olsun, bu süreci bende geçirdim gerçekten çok zor ama önce kendiniz sağlıklı olun ki bebek de sağlıklı bir rahimde dünyaya gelsin. Doktorum doğum esnasında hpvnin bebeğe geçme ihtimali olduğunu söylemişti. Sadece iyi bir doktora gidin mümkünse jinekolojik onkoloji doktoru, çok fazla parça almadan ama gerekli temizliği de yaparak işleminizi yapsınlar. Bağışıklığınızı güçlendirin. Bağışıklığı düşük hastalarda vücuttan atamıyor hpvyi. Ameliyat sonrası mutlaka deflagyn kullanın doktorunuza danışarak. Çok geçmiş olsun.
için. Size de çok geçmiş olsun. Sizde cin kaç çıkmıştı ? 3 gelince korktum açıkcası. 3 parça var 2 si 3, 1 i 2 geldi. Tek leep ile kurtulabildiniz mi ? Kan değerlerim hep iyidir aslında ama nişanlımla pinpon etkisi yarattık sanırım. Yıllardır o yüzden geçmedi.

Kanser değilsiniz. Cin3 kanser öncüsü lezyondur cin3 sonrası kansere çevirir o yüzden mutlaka tedavi gerekir. Eşinizinde pozitifse onunda tedavi olması gerekir, aşılar vitaminler vs. yoksa tedavi olsanız bile korunmasız ilişki yaşadıkça size bulaşmaya devam eder. Uzun bir süre ilişki önermiyorlar.
İlişkiden soğudum zaten 😊 eşimde pozitiftir maalesef. Peki eşime yapılacak test olmayacağı için onda hastalığın bittiğine nasıl emin olacağız. Mesela ben 1 sene sonra negatif oldum ama o hala pozitif. Tekrar bana bulaşır mı ? Aşılar korur mu ?

Perşembe günü doktor randevum var leep diyecek büyük ihtimalle. Yaşım genç korkuyorum. Leep sonrası tekrarlama olasılığı var mi ? 3. Hatta 4. Leepleri olanlar varmış. Doktor videolarını izlediğimde 40 yaş üstü hastalara leep değil koni şeklinde çıkarma yapıyorlar. Leep i tercih etmelerinin sebebi yaşım genç olduğu için (29) negatife dönebilmem olasılığımın daha çok mu olması ? Ve kanser olup olmadığım leep sonrası patolojide mi beşli oluyor.
Yaşın genç olduğu için korkma asıl,gençlerin vücuttan atması daha kolay oluyor.Leep olanlar genelde daha cabuk negatife dönüyor(güçlü bir bağısıklıkla) illaki tekrarlayanlarda var ama korkulacak bişey yok.Leep yada koni bunu hastalıgın durumuna göre karar veriyorlar muhtemelen.Şuan kanser degilsin,cin 3 kanserin bi adım öncesi tedavini yaptırırsan kanser olmazsın.

Bende cin1 cin2 gelmişti. Leep oldum ama bağışıklığımı güçlendirmek için uğraştım, Leep sonrası üç ay deflagyn kullandım. Ahcc diye bir vitamin kullandım 8 ay gibi bir süre. D vitaminimi yüksek tuttum. Aklıma gelen eksik olan bütün vitaminleri tamamladım. Sigara içmedim. Egzersiz yaptım. Sağlıklı beslendim. Cinsellik yaşamadım yaşadığımda da çok korunaklı bir şekilde. Tedavi sürecinde çok kafaya takmamaya çalıştım stres de bağışıklığı düşünüyor. Leepten sanırım 6 ay sonra negatif oldum çok şükür.

İlişkiden soğudum zaten 😊 eşimde pozitiftir maalesef. Peki eşime yapılacak test olmayacağı için onda hastalığın bittiğine nasıl emin olacağız. Mesela ben 1 sene sonra negatif oldum ama o hala pozitif. Tekrar bana bulaşır mı ? Aşılar korur mu ?
Özel laboratuvarlar erkekte hpv testi yapıyor. Biz gelişim labda yaptırmıştık. Viral yüke de bakıyor orası. Eşinizde üç doz aşısını olsun ve ahcc kullanmaya başlayıp bağışıklığını güçlendirsin. Yaşınız gençse aşılar korur ama %100 korur diye bir veri yok. Benim eşim hala pozitif tekrar bulaş olmasın diye vitaminlere devam ediyor.

Yaşın genç olduğu için korkma asıl,gençlerin vücuttan atması daha kolay oluyor.Leep olanlar genelde daha cabuk negatife dönüyor(güçlü bir bağısıklıkla) illaki tekrarlayanlarda var ama korkulacak bişey yok.Leep yada koni bunu hastalıgın durumuna göre karar veriyorlar muhtemelen.Şuan kanser degilsin,cin 3 kanserin bi adım öncesi tedavini yaptırırsan kanser olmazsın.
Teşekkür ederim ilginize 😊 inşallah atlatıcağım

Özel laboratuvarlar erkekte hpv testi yapıyor. Biz gelişim labda yaptırmıştık. Viral yüke de bakıyor orası. Eşinizde üç doz aşısını olsun ve ahcc kullanmaya başlayıp bağışıklığını güçlendirsin. Yaşınız gençse aşılar korur ama %100 korur diye bir veri yok. Benim eşim hala pozitif tekrar bulaş olmasın diye vitaminlere devam ediyor.
Vitabir ve hpwash aldık ama vitabir de sanırım mantar yokmuş. Sizin önerebileceğiniz bir ahcc var mi ?

cın3 tü benimde. Nerede yaşıyorsunuz bu arada, hangi doktora gittiniz
İzmirde yaşıyorum. Ben devlet hastanesinde yaptırdım sonucum dün çıktı. Bugün iyi bir doktor araştırması yapıyorum. Perşembe günü gideceğim doktora. Bende 3 parça var cin’li. Geç kalmışım gibi hissediyorum. Sizin kaç parçaydı ? Siz nerde yaşıyorsunuz

İzmirde yaşıyorum. Ben devlet hastanesinde yaptırdım sonucum dün çıktı. Bugün iyi bir doktor araştırması yapıyorum. Perşembe günü gideceğim doktora. Bende 3 parça var cin’li. Geç kalmışım gibi hissediyorum. Sizin kaç parçaydı ? Siz nerde yaşıyorsunuz
jinokolojik onkoloji bölümüne gitmen lazım. ayrıca 3 parçası cın3 bi parça cın1 diye ilk defa duyuyorum. parça olarak değil rahim ağzının bi bölümü cın3 seviyesindedir, bir bölümü cın 2 seviyesindedir. Hem asıl fark edilmeseydi geç kalmış olacaktın. Şuan bu hastalığı biliyorsun ve bundan sonrası tedaviyle kontrollerle devam edecek. bence çok zaman kaybetmeden leep ameliyatını ol. rahim bir temizlensin.

Bende cin1 cin2 gelmişti. Leep oldum ama bağışıklığımı güçlendirmek için uğraştım, Leep sonrası üç ay deflagyn kullandım. Ahcc diye bir vitamin kullandım 8 ay gibi bir süre. D vitaminimi yüksek tuttum. Aklıma gelen eksik olan bütün vitaminleri tamamladım. Sigara içmedim. Egzersiz yaptım. Sağlıklı beslendim. Cinsellik yaşamadım yaşadığımda da çok korunaklı bir şekilde. Tedavi sürecinde çok kafaya takmamaya çalıştım stres de bağışıklığı düşünüyor. Leepten sanırım 6 ay sonra negatif oldum çok şükür.
Benim kan testlerimde bütün değerler çok iyi hatta doktor vitamin mi kullanıyorsun demişti hayır demiştim. Hiç hasta da olmam. Eşimle pinpon etkisi yarattık sanırım. O yüzden ilerledi. Ben yine de vitamin takviyesi ahcc hariç olan vitaminleri mesela d gibi almalı mıyım sizce ?

jinokolojik onkoloji bölümüne gitmen lazım. ayrıca 3 parçası cın3 bi parça cın1 diye ilk defa duyuyorum. parça olarak değil rahim ağzının bi bölümü cın3 seviyesindedir, bir bölümü cın 2 seviyesindedir. Hem asıl fark edilmeseydi geç kalmış olacaktın. Şuan bu hastalığı biliyorsun ve bundan sonrası tedaviyle kontrollerle devam edecek. bence çok zaman kaybetmeden leep ameliyatını ol. rahim bir temizlensin.
2 parça cin 3, bir parça cin 2 çıktı o bölümde uzman bir doktor buldum özelde. Devlet çok geçe gün veriyor.

2 parça cin 3, bir parça cin 2 çıktı o bölümde uzman bir doktor buldum özelde. Devlet çok geçe gün veriyor.
evet devlet hastanelerinde süreç biraz uzayabiliyor. önce leep ameliyatını ol, inşallah sonuçlarında temiz çıkar sonra negatife dönersin Allahın izniyle. Ameliyat sonrası kafana takılan bir şey olursa yazabilirsin bana. şimdiden çok geçmiş olsun.

evet devlet hastanelerinde süreç biraz uzayabiliyor. önce leep ameliyatını ol, inşallah sonuçlarında temiz çıkar sonra negatife dönersin Allahın izniyle. Ameliyat sonrası kafana takılan bir şey olursa yazabilirsin bana. şimdiden çok geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim. Rahim ağzı kısalırsa düşük riskim olursa diye korkuyorum. Ya da cerrahi sınırlar temiz gelmezse. Sanırım 2.leep gebeliği çok etkiliyormuş. Her şeyden korkuyorum anlayacağınız.

Back