• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hpv 18 cin2 ve cin3

Evet sabah aç karnına 6 kapsül.Hpv de ahcc kullanımı günlük 3 mg öneriliyor her 1 kapsül 500 mg olduğu için 6 kapsül 3 mg oluyor.
Anneler kulübüne üye olduğunuzu gördüğüm için soruyorum. Leepten sonra mi hamilelik geçirdiniz ? Öyleyse bir sorun oldu mu ? Erken doğum vs ve eşiniz aşı oldu mu ?

Anneler kulübüne üye olduğunuzu gördüğüm için soruyorum. Leepten sonra mi hamilelik geçirdiniz ? Öyleyse bir sorun oldu mu ? Erken doğum vs ve eşiniz aşı oldu mu ?
Ben bir yıldır hpv16 cin1 dim.15 nisanda kolposkopi oldum cin1 artık yokmuş.Leep olmadım o aşamaya gelmedim

Merhaba şubat ayında hpv 18 pozitif teşhisi aldım. Nisan ayında kolposkopi oldum. Cin 2 ve cin 3 çıktı. Leep işleminin erken doğum ve düşük riskini arttıracağını doktorum söyledi. Evlilik döneminde olduğum için hemen hamile mi kalsam ? Yoksa leep işlemimi yaptırsam diye düşünüyorum. Sizce ?
Geçmiş olsun canım… bende 29 yaşındayım ve daha çocuk yok. Benimde 4 yerde CIN3 çıktı 2 hafta sonra leep işlemim var… umarım kısa sürede iyileşir ve atlatırız bunu.

Çok teşekkür ederim. Rahim ağzı kısalırsa düşük riskim olursa diye korkuyorum. Ya da cerrahi sınırlar temiz gelmezse. Sanırım 2.leep gebeliği çok etkiliyormuş. Her şeyden korkuyorum anlayacağınız.
Şimdiden en kötü senaryoları düşünüp kendini daha da strese sokma. gebe kaldığında da doktoruna belirtirsin leep ameliyatı olduğunu, ona göre önlemini alıyorlarmış. zaten ameliyat olduğunda doktoruna da sorarsın bunları, seni rahatlatır. şuan önceliğin kendi sağlığın olmalı.

Bende cin1 cin2 gelmişti. Leep oldum ama bağışıklığımı güçlendirmek için uğraştım, Leep sonrası üç ay deflagyn kullandım. Ahcc diye bir vitamin kullandım 8 ay gibi bir süre. D vitaminimi yüksek tuttum. Aklıma gelen eksik olan bütün vitaminleri tamamladım. Sigara içmedim. Egzersiz yaptım. Sağlıklı beslendim. Cinsellik yaşamadım yaşadığımda da çok korunaklı bir şekilde. Tedavi sürecinde çok kafaya takmamaya çalıştım stres de bağışıklığı düşünüyor. Leepten sanırım 6 ay sonra negatif oldum çok şükür.
Cumartesi günü leep olacağım zor bi işlem mi ? Sonrası ?

Şimdiden en kötü senaryoları düşünüp kendini daha da strese sokma. gebe kaldığında da doktoruna belirtirsin leep ameliyatı olduğunu, ona göre önlemini alıyorlarmış. zaten ameliyat olduğunda doktoruna da sorarsın bunları, seni rahatlatır. şuan önceliğin kendi sağlığın olmalı.
Cumartesi günü leep olacağım korkuyorum :(

Cumartesi günü leep olacağım zor bi işlem mi ? Sonrası ?
Yok değil. Anestezi altında yapıyorlar zaten sadece iyileşme sürecinde çok ayakta durmamanız lazım. Ben işlem sonrası ağrı hissetmemiştim kanamam devam etmişti bir süre sadece. Her yürüyüşte kanama artıyor. Yani doktorum bana bir hafta çok ayakta kalma demişti. Çok geçmiş olsun size de

Yok değil. Anestezi altında yapıyorlar zaten sadece iyileşme sürecinde çok ayakta durmamanız lazım. Ben işlem sonrası ağrı hissetmemiştim kanamam devam etmişti bir süre sadece. Her yürüyüşte kanama artıyor. Yani doktorum bana bir hafta çok ayakta kalma demişti. Çok geçmiş olsun size de
Teşekkür ederim. Tampon çıkarken acıyor mu :(

Teşekkür ederim elimde değil cin 2 ve 3 çıkınca çok korktum.

Teşekkür ederim. Tampon çıkarken acıyor mu :(
Yani acı eşinize bağlı, ameliyatı sabah olmuştum akşam beş gibi çıkarmışlardı çok acımamıştı diye hatırlıyorum. İyileşir büyük ihtimalle yarayı da kazır deflagyn kullan dedi mi? Onu kesin kullan rahmin bağışıklığını arttırmaya yönelik bi fitil

Yani acı eşinize bağlı, ameliyatı sabah olmuştum akşam beş gibi çıkarmışlardı çok acımamıştı diye hatırlıyorum. İyileşir büyük ihtimalle yarayı da kazır deflagyn kullan dedi mi? Onu kesin kullan rahmin bağışıklığını arttırmaya yönelik bi fitil
Benim ameliyatım sabah 7 de olacak 12 gibi hastaneden çıkarsın dedi. Acı eşiğim çok düşük :( hayır demedi. Ameliyattan sonra der sanırım. Eczaneden mi alacağım onu.

Benim ameliyatım sabah 7 de olacak 12 gibi hastaneden çıkarsın dedi. Acı eşiğim çok düşük :( hayır demedi. Ameliyattan sonra der sanırım. Eczaneden mi alacağım onu.
Yok o bir takviye gibi üç ay boyunca hergün adet üçgünleri hariç vajinaya uyguluyorsun. Sen cin3ten ameliyat olacağın için kullanırsan tekrar bir oluşum olma ihtimalini azaltır. Bağışıklığını yükseltip vücudundan atman lazım gençsin atarsın

Merhaba ben pazartesi kolposkopi oldum daha sonuç çıkmadı. Doktor bana deflagyn verdi ama daha alamadım. Bazı yorumlarda c1 seviyesinde kullanılmalı diye okudum. Sonuca göre beklesem mi

Yok o bir takviye gibi üç ay boyunca hergün adet üçgünleri hariç vajinaya uyguluyorsun. Sen cin3ten ameliyat olacağın için kullanırsan tekrar bir oluşum olma ihtimalini azaltır. Bağışıklığını yükseltip vücudundan atman lazım gençsin atarsın
Anladım teşekkür ederim. Cerrahi sınırlar temiz gelse de tekrar oluşum olma ihtimali var mi ? Ne kadar illet bi hastalıkmış gerçekten psikolojim bozuldu

Merhaba ben pazartesi kolposkopi oldum daha sonuç çıkmadı. Doktor bana deflagyn verdi ama daha alamadım. Bazı yorumlarda c1 seviyesinde kullanılmalı diye okudum. Sonuca göre beklesem mi
Sonucunu bekleyıp cin1 yada cinin yoksa kullanabılırsın hemen ama cin2 yada cin3 çıkarsan leep işlemi yaparlar yine kullanırsın leepden bellı bı sure sonra

Merhaba sonuca göre bekleyin. Sadece cin1 seviyesi için kullanılmıyor. O bölgenin temizlenmesi gerekiyorsa, temizlendikten sonra asıl kullanılıyor. Cin1se zaten iyi ameliyat olmadan kullanabilirsiniz. Benim Kolposkopi sonucum çıkmıştı, leep olmam gerekmişti ondan sorma başlatmıştı doktor.

Back
X