Hpv den kurtulma sürecim

Bana da aynısını dedi boyama yok sıkıntı gözükmüyor parça almayacağım 6 ay sonra tekrar gel dedi sadece
İnşallah en kısa sürede atlatırız 2 ay oldu öğreneli hala psikolojik olarak iyi değilim

İnşallah en kısa sürede atlatırız 2 ay oldu öğreneli hala psikolojik olarak iyi değilim
2 yıl içinde negatif olur diyorlar ama virüsü kapalı iki yıl oldu zaten negatife niye dönememişim o zaman anlamadım

2 yıl içinde negatif olur diyorlar ama virüsü kapalı iki yıl oldu zaten negatife niye dönememişim o zaman anlamadım
Umarım hepimiz atlatırız bu süreci biliyorum elinizde değil ama psikolojinizi sağlam tutmaya çalışın ben de ilk zamanlar gerçekten iyi değildim ama iyi olmayınca süreci daha da uzatacağımın farlına vardım stres üzüntüye yer vermiyorum artık hayatımda kendime odaklandım sağlıklı besleniyorum elimden geldiğince spor yapıyorum takviyelerimi alıyorum doktor kontrolü altında olduğumuz taktirde de bi sıkıntı olmayacak inşallah o yüzden hayatı kendimize zehir etmeyelim güzel düşünelim güzel olsun her şey Allah beterinden korusun hepimizi. Şükür ki öğrendik bir şekilde gerekli tedbirleri alıyoruz kendimizce bi süre sonra insan alışıyor yokmuş gibi davranıyor eminim hepimiz iyileşicez yaşımız da genç

Merhaba ben de aşı olmak istiyorum yan etkisi oldu mu size korkuyorum ve fiyatı ne kadar acaba şuan

Merhaba yaşadıklarını paylaştığın için gerçekten çok teşekkürler çünkü ben de aynı şekilde günlerdir kendimi eve kapattım o kadar kötü hissediyorum ki ve korkuyorum. Sormak istediğim birkaç şey var cevap verirsen çok sevinirimmm. Bu süreçte cinsel hayatın nasıldı yani ara verdin mi vs. ve herhangi bir jel vs. Kullandın mı

Herkesin içi rahat etsin diye yazdım siz de rahat olun. Doktorlar genelde siğil tedavisinde ara germeyi öneriyor ve prezervatif öneriyorlar.

Benim de çıkmıştı. Doktor baktı bu önemli değil dedi. Bir süre bende böyle sürekli kontrol ediyordum kafayı yiyecektim. Sonra sabah aç karna sirkeli su içtim çörekotu yuttum. Düzenli olarak haftada 1-2 defa pedime elma sirkesi döktüm öyle uyudum. Zaten bağışıklık yüksek olursa 2 yıl içinde atıyormuş vücut. Önemli olan bağışıklık düşmesin, kontrole gitmek falan işte. 3 senedir bir şeyim yok şükür

Bana da doktor ilk önemli değil dedi ama bir iki tane daha çıkınca korkmaya başladım koterle yaktı şimdi ama hala korkuyorum senin negatife döndü mü başka bişey kullandın mı

Bana da doktor ilk önemli değil dedi ama bir iki tane daha çıkınca korkmaya başladım koterle yaktı şimdi ama hala korkuyorum senin negatife döndü mü başka bişey kullandın mı
Ben daha gitmedim. Doktordan sonra o dediğim şeyleri kullandım siğil bende 2-3 taneydi onlar da döküldü daha da çıkmadı. Hiç gitmedim doktora bağışıklığımı düşürmemeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…