HPV negatif ve sonraki takip sürecim

Tam kan degerlerine dahiliye bakıyor saglık ocagında herseye bakılmıyor mesela d vit ve magnezyum gibi.

Hayır yönlendirmıyorlar.Hatta bilgi bile vermıyorlar,verirlerse şanslısınız.Kendı çabalarımızla bişeyler ögrendik maalesef.Dahiliyeye gitmek size kalmıs bişey yani
doktorumuzun ilgisine göre gidicez bizde o zaman. sorucaz kanamadan sonra değerler düştü vs vs önerilerini sorucaz...

Devlet hastanesinde şans doktor işi ama özelde gereken ilgiyi ve bilgiyi paylasırlar
testi verdik ama ücretinden dolayı almadık sonucları. süreci devlette denicez. Kimisi devlette kimisi özelde geçirmiş süreci. ne yapacağımıza karar veremedik bi tık. Sürece göre özele de geçebiliriz.

testi verdik ama ücretinden dolayı almadık sonucları. süreci devlette denicez. Kimisi devlette kimisi özelde geçirmiş süreci. ne yapacağımıza karar veremedik bi tık. Sürece göre özele de geçebiliriz.
Hpv de tedavi belli özellere para dökmeye gerek yok.Para çoksa ayrı mevzu tabi.Özelin şöyle bi avantajı var işlemler hızlı ilerliyor.

Hpv de tedavi belli özellere para dökmeye gerek yok.Para çoksa ayrı mevzu tabi.Özelin şöyle bi avantajı var işlemler hızlı ilerliyor.
tabii orası öyledir belki. sadece tedavinin nasıl ilerleyeceğini bilmediğimizden önce özele gittik 1 hafta içinde sonucu bekleyin dediler. devletten de randevu aldık, 2 gün sonra randevumuz var.

Şuan sadece hpv oldugunuzu mu ögrendiniz ?
daha ilk randevumuz bilmiyoruz ne oldugunu suanlık. ama belirtileri öyle gibi. özeldeki doktor büyük ihtimalle öyle dedi. teste gönderdi. beklerken de baska doktorun da diyeceklerini merak ettik sadece. gün içi karın ağrıları, kan akıntıları..

Anladım geçmiş olsun kesin bişey yok yani.İnşallah önemli bişey degildir.Hpv çıkarsa bilgi paylasımında yardımcı oluruz.Çok güzel sevmişsin helal sana daim olsun inşallah

Anladım geçmiş olsun kesin bişey yok yani.İnşallah önemli bişey degildir.Hpv çıkarsa bilgi paylasımında yardımcı oluruz.Çok güzel sevmişsin helal sana daim olsun inşallah
ben her daim sevicem onu yeterki iyi olsun ve mutlu olsun. hpv varsa da yaşı daha 21 ve iyileşme olasılığı %90-100 diyen var. bakalım ne gelicek sonuclar. (anlık gelişen hatalar sonucunda kazandığımız dersler, ileriki zamanlarımız için bize iyi bir ders oldu. İkimiz de ne olabilirki ya demiştik... bakalım neler olucak? rabbim herkese şifalar versin)

Aminn..sonuç bellı oldugunda yazarsanız seviniriz

ilişkiye girmemek en doğrusu bencede bu süreçte özel hastanelerin devletten farklı para almak dışında pekte yaptığı bir şey yok bence kanamasını anlamadım ama ya..regl döneminde mi kanaması oluyor yoksa normal regl olmadığı zaman mı

markası çok önemli değil bence vitaminleri reçetesiz alabiliyoruz ama kafanıza göre ilaç almayın bence doktora danışın yine de kan testi doktor alır mı bilmiyorum ya kadın doğum benden hiç kan testi almadı bu süreçte

normal regl olmadığı zaman sanırsam. regl ağrısı değil bu çünkü diyo. hormonsal dengesizliği de var ama. bilmiyoruz suanlık sadece doktor randevusunu bekliyoruz. vitamini de randevudan sonra almayı düsünüyoruz.

Merhaba bende 22 yasındayım leep olmustum 6 ay önce 6.ayda test verdim hala pozitif yazdıklarınız dısında çok etkili olduğunuzu düşündüğünüz ve yaptığınız bişey var mı acaba
yaptıklarım hariç bir şey yapmadım…bence sigarayı bırakmamın çok etkisi oldu ben yıllardır içiyordum çünkü siz neler yapıyorsunuz

nasıl hastalığınızı tespit etti bu süreçte? sonucta bi kan alınması gerkemiyor mu?

regl olmadığı zamansa bunu mutlaka doktora ek bilgi olarak geçsin ki geçer zaten belki de hpv bile değildir inşallah sadece enfeksiyon falandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…