- Konu Sahibi pinkpradabag
-
Tam kan degerlerine dahiliye bakıyor saglık ocagında herseye bakılmıyor mesela d vit ve magnezyum gibi.almamızı önerdiğiniz vitamin markası var mıdır? eczaneden şunu şunu alabilirsiniz dediğiniz. Siz reçeteyle mi aldınız? ilk hastane randevumuza 2 gün var. Randevu gününde de kan alıcaklar büyük ihtimalle. O gün de öğrenebilir miyiz değerlerini. Şuan için gerek var mıdır sağlık ocağına?
randevuda gittiğimiz doktor yönlendirir bizi diye umuyorum.Tam kan degerlerine dahiliye bakıyor saglık ocagında herseye bakılmıyor mesela d vit ve magnezyum gibi.
Hayır yönlendirmıyorlar.Hatta bilgi bile vermıyorlar,verirlerse şanslısınız.Kendı çabalarımızla bişeyler ögrendik maalesef.Dahiliyeye gitmek size kalmıs bişey yanirandevuda gittiğimiz doktor yönlendirir bizi diye umuyorum.
doktorumuzun ilgisine göre gidicez bizde o zaman. sorucaz kanamadan sonra değerler düştü vs vs önerilerini sorucaz...Hayır yönlendirmıyorlar.Hatta bilgi bile vermıyorlar,verirlerse şanslısınız.Kendı çabalarımızla bişeyler ögrendik maalesef.Dahiliyeye gitmek size kalmıs bişey yani
Devlet hastanesinde şans doktor işi ama özelde gereken ilgiyi ve bilgiyi paylasırlardoktorumuzun ilgisine göre gidicez bizde o zaman. sorucaz kanamadan sonra değerler düştü vs vs önerilerini sorucaz...
testi verdik ama ücretinden dolayı almadık sonucları. süreci devlette denicez. Kimisi devlette kimisi özelde geçirmiş süreci. ne yapacağımıza karar veremedik bi tık. Sürece göre özele de geçebiliriz.Devlet hastanesinde şans doktor işi ama özelde gereken ilgiyi ve bilgiyi paylasırlar
Hpv de tedavi belli özellere para dökmeye gerek yok.Para çoksa ayrı mevzu tabi.Özelin şöyle bi avantajı var işlemler hızlı ilerliyor.testi verdik ama ücretinden dolayı almadık sonucları. süreci devlette denicez. Kimisi devlette kimisi özelde geçirmiş süreci. ne yapacağımıza karar veremedik bi tık. Sürece göre özele de geçebiliriz.
tabii orası öyledir belki. sadece tedavinin nasıl ilerleyeceğini bilmediğimizden önce özele gittik 1 hafta içinde sonucu bekleyin dediler. devletten de randevu aldık, 2 gün sonra randevumuz var.Hpv de tedavi belli özellere para dökmeye gerek yok.Para çoksa ayrı mevzu tabi.Özelin şöyle bi avantajı var işlemler hızlı ilerliyor.
Şuan sadece hpv oldugunuzu mu ögrendiniz ?tabii orası öyledir belki. sadece tedavinin nasıl ilerleyeceğini bilmediğimizden önce özele gittik 1 hafta içinde sonucu bekleyin dediler. devletten de randevu aldık, 2 gün sonra randevumuz var.
daha ilk randevumuz bilmiyoruz ne oldugunu suanlık. ama belirtileri öyle gibi. özeldeki doktor büyük ihtimalle öyle dedi. teste gönderdi. beklerken de baska doktorun da diyeceklerini merak ettik sadece. gün içi karın ağrıları, kan akıntıları..Şuan sadece hpv oldugunuzu mu ögrendiniz ?
Anladım geçmiş olsun kesin bişey yok yani.İnşallah önemli bişey degildir.Hpv çıkarsa bilgi paylasımında yardımcı oluruz.Çok güzel sevmişsin helal sana daim olsun inşallahdaha ilk randevumuz bilmiyoruz ne oldugunu suanlık. ama belirtileri öyle gibi. özeldeki doktor büyük ihtimalle öyle dedi. teste gönderdi. beklerken de baska doktorun da diyeceklerini merak ettik sadece. gün içi karın ağrıları, kan akıntıları..
ben her daim sevicem onu yeterki iyi olsun ve mutlu olsun. hpv varsa da yaşı daha 21 ve iyileşme olasılığı %90-100 diyen var. bakalım ne gelicek sonuclar. (anlık gelişen hatalar sonucunda kazandığımız dersler, ileriki zamanlarımız için bize iyi bir ders oldu. İkimiz de ne olabilirki ya demiştik... bakalım neler olucak? rabbim herkese şifalar versin)Anladım geçmiş olsun kesin bişey yok yani.İnşallah önemli bişey degildir.Hpv çıkarsa bilgi paylasımında yardımcı oluruz.Çok güzel sevmişsin helal sana daim olsun inşallah
Aminn..sonuç bellı oldugunda yazarsanız sevinirizben her daim sevicem onu yeterki iyi olsun ve mutlu olsun. hpv varsa da yaşı daha 21 ve iyileşme olasılığı %90-100 diyen var. bakalım ne gelicek sonuclar. (anlık gelişen hatalar sonucunda kazandığımız dersler, ileriki zamanlarımız için bize iyi bir ders oldu. İkimiz de ne olabilirki ya demiştik... bakalım neler olucak? rabbim herkese şifalar versin)
tabiikide :)Aminn..sonuç bellı oldugunda yazarsanız seviniriz
ilişkiye girmemek en doğrusu bencede bu süreçte özel hastanelerin devletten farklı para almak dışında pekte yaptığı bir şey yok bence kanamasını anlamadım ama ya..regl döneminde mi kanaması oluyor yoksa normal regl olmadığı zaman mıtam tersi ben istemiyorum daha doğrusu. ben her türlü uyarıları göstermeye calısıyorum ona. Ben ondan daha çok araştırıyorum sağlığı zarar görmesin diye. Bi an önce iyileşmesi için özelden başlicaktık, cok cok masraflı olur dediler. Neyseki dediğiniz gibi yaşı cok erken bu hastalıklarla tanışmak için ama iyileşmesi daha yüksek tabiiki. Bu süreç boyunca kesinlikle ilişkiye girmeyi düsünmüyorum zaten. Bu konuda istikrarlı olan taraf benim biraz. Kanaması cok olduğundan bitkin düşüyor sadece ben elimden geldiğimce meyve takviyesi vermeye calısıyorum. Ama yeterince almıyor sanırım. Vitamin araştırıyorum, her vitamini alması bu durumda ne kadar sağlıklı onu bilmiyorum ama dediğiniz gibi c vitamini ve çinkoyu almayı düsünüyoruz tavsiyenle. Yeşil çay konusunda bi bilgim yoktu ama tavsiyeleriniz için teşekkürler.
markası çok önemli değil bence vitaminleri reçetesiz alabiliyoruz ama kafanıza göre ilaç almayın bence doktora danışın yine de kan testi doktor alır mı bilmiyorum ya kadın doğum benden hiç kan testi almadı bu süreçtealmamızı önerdiğiniz vitamin markası var mıdır? eczaneden şunu şunu alabilirsiniz dediğiniz. Siz reçeteyle mi aldınız? ilk hastane randevumuza 2 gün var. Randevu gününde de kan alıcaklar büyük ihtimalle. O gün de öğrenebilir miyiz değerlerini. Şuan için gerek var mıdır sağlık ocağına?
normal regl olmadığı zaman sanırsam. regl ağrısı değil bu çünkü diyo. hormonsal dengesizliği de var ama. bilmiyoruz suanlık sadece doktor randevusunu bekliyoruz. vitamini de randevudan sonra almayı düsünüyoruz.ilişkiye girmemek en doğrusu bencede bu süreçte özel hastanelerin devletten farklı para almak dışında pekte yaptığı bir şey yok bence kanamasını anlamadım ama ya..regl döneminde mi kanaması oluyor yoksa normal regl olmadığı zaman mı
yaptıklarım hariç bir şey yapmadım…bence sigarayı bırakmamın çok etkisi oldu ben yıllardır içiyordum çünkü siz neler yapıyorsunuzMerhaba bende 22 yasındayım leep olmustum 6 ay önce 6.ayda test verdim hala pozitif yazdıklarınız dısında çok etkili olduğunuzu düşündüğünüz ve yaptığınız bişey var mı acaba
nasıl hastalığınızı tespit etti bu süreçte? sonucta bi kan alınması gerkemiyor mu?markası çok önemli değil bence vitaminleri reçetesiz alabiliyoruz ama kafanıza göre ilaç almayın bence doktora danışın yine de kan testi doktor alır mı bilmiyorum ya kadın doğum benden hiç kan testi almadı bu süreçte
regl olmadığı zamansa bunu mutlaka doktora ek bilgi olarak geçsin ki geçer zaten belki de hpv bile değildir inşallah sadece enfeksiyon falandırnormal regl olmadığı zaman sanırsam. regl ağrısı değil bu çünkü diyo. hormonsal dengesizliği de var ama. bilmiyoruz suanlık sadece doktor randevusunu bekliyoruz. vitamini de randevudan sonra almayı düsünüyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?