Merhaba arkadaşlar. Ben yurtdışında yaşıyorum. HPV ve smear kitleri eve gönderiliyor. HPV kitini yapıp gönderdim ve 2 gün önce HPV virüsü tespit edildi ve jinekolojik muayane için randevu verildi. Dünya başıma yıkıldı. Kimseye de birşey diyemedim. Sabahlara kadar uyuyamıyorum. Moralim alt üst oldu. Yani asla benim başıma böyle bir şey geleceğini düşünmezdim. Çok dikkat ediniz. Çok yaygın sanırsam. Şu an türkiyedeyim ve kendi kadındoğumcuma gittim. Ağla ağla kör oldum. Smear aldı, Hangi tip hpv olduğuna dair bir örnek aldı. Aşının ilk dozunu yaptı. Ben internetten Favron H-guard AHCC takviye aldım. Doktor isideHPV vajinal kapsül yazdı.
Tabi hepsinden 7 ay önce akıntı ve kaşıntı ve idrarda yanma şikayeti ile yine başka bir doktora gitmiştim. Candida mantarı çıktı, ama keşke o zaman smear alsaymış ama sadece kültür almış. Yani tahminen bunu kapalı max 8-9 ay oldu.
Şimdi sonuçları bekliyorum.
Daha önce İside HPV kapsül ve Favron Achh kullanan oldu mu?
Çok endişeli ve gerginim... Resmen hayat benim için durdu.
Hayır harcadığım parada cabası...
Favron 1500 iside 3000 doktor 15500 (testler ve ilk doz aşı dahil)
Daha ne kadar para zaman ve s aplıktan gidecek hiç bir fikrim yok :.(((
Tabi hepsinden 7 ay önce akıntı ve kaşıntı ve idrarda yanma şikayeti ile yine başka bir doktora gitmiştim. Candida mantarı çıktı, ama keşke o zaman smear alsaymış ama sadece kültür almış. Yani tahminen bunu kapalı max 8-9 ay oldu.
Şimdi sonuçları bekliyorum.
Daha önce İside HPV kapsül ve Favron Achh kullanan oldu mu?
Çok endişeli ve gerginim... Resmen hayat benim için durdu.
Hayır harcadığım parada cabası...
Favron 1500 iside 3000 doktor 15500 (testler ve ilk doz aşı dahil)
Daha ne kadar para zaman ve s aplıktan gidecek hiç bir fikrim yok :.(((