HPV POZİTİF'İM, ve çok yalnız hissediyorum.

Canım 6yildir uğraşıyorum önce 3 tür ,sonra farklı 3tur ,sonra 2 sonra 1tul vardı ,ozele 56 hiç gitmedi.gidiyordum biyopsi verdim 1kez iyi çıktı en son biyopsi çin 1,Dr değiştirdim, Hacettepe ye gititm 3ay önce mini krep yaptı ,sonra jel verdi 3ay kullandım ve bugün sonucun negatif 6yil sonra ,sakın endişe etme doğru dr çok önemli ,papili bişey jel adı, doktorun murat Gültekin Hacettepe üniversitesi,muayene ücreti 550tl,jel evet pahalı ama bende etki etti ,yada leep den dolayı bilemiyorum,ama çok mutluyum ,darısı herkesin basinaa endişe etme ,vücut atar benimki çok inatciydi ,gitti ,
Peki bu 6 yıl boyunca cinsel hayatta neler yaptınız? Ben şimdi tekrar ulaş olur diye ödüm kopuyor... Hadi ben negatif oldum.. Karşı taraf negatif olmamışsa, tekrar olmaz mıyım diye de düşünmeden edemiyorum. Birde 200 den fazla tipi var. biz oluyor 9 tanesi için aşı.. diğerleri için koruma yok. üff çok pis bir koni.

Evet... Ağustosta kaptım yüksek ihtimalle ,,,,eylül sonu ekim başı "kızarıklık, akıntı,geçmeyen kaşıntı, idrarda yanma" için gibi doktora gittim. Doktor HPV testi yapmadı ama kültür ve smear aldı. Mantar ve enfeksiyon var dedi ve bazı mantar kremi ve fitilleri verdi ve idrar yolu içinde ilaç verdi, 2 haftaya zor geçti. E sonra tekrarladı, ben aynı tedaviyi uyguladım, Sonra eve gelen HPV kitini yapmıştım, birde sonuç pozitif gelmesin mi... yani eve gelen o kit olmasa haberim olmayacaktı, mantar enfeksiyon diyip tedavi edip göndereceklerdi.
Tabi şu var ki mantar enfeksiyon ile hpv nin alakası yok ama HPV olan bir kişi bunlara kolay yakalanıyor sanırsam. Ben hayatımda mantar ne bilmeyen insandım. Şimdi kremsiz gezmiyorum. Birde Murat hocayı dinleyince, önce hep bu şikayetlerle geliyorlar, test yapıyoruz pozitif çıkıyor diyor.
benim test sonucum negatif geldi ancak benim şikayetlerim test sonucundan sonra başladı herhangi bir temasım olmamasına rağmen

benim test sonucum negatif geldi ancak benim şikayetlerim test sonucundan sonra başladı herhangi bir temasım olmamasına rağmen
O zaman HPV değilsiniz... Mantar olabilir. Kültür yaptırın. O da uğraştırıyor. Ama en azından çözümü bir tık kolay ve ucuz.

O zaman HPV değilsiniz... Mantar olabilir. Kültür yaptırın. O da uğraştırıyor. Ama en azından çözümü bir tık kolay ve ucuz.
Umarım,4 ay sonra tekrar kontrole gel dedi test almak için maddi açıdan biraz toparlayıp bu sefer kültür testi de dahil bi test daha vereceğim inşallah dediğiniz gibi olur

Sizin adınıza çok sevindimmm. Ne kadar sürede negatif oldunuz ve neler yaptınız by süreçte ?
Çok teşekkür ederim darısı tüm bekleyenlerin başına. 3 doz gardasil aşı oldum h-guard favron ürün kullandım günde 4 tane içtim başka hiç bişey yapmadım sigarayı bırakamadım alkol sigara arttı hatta kelle paça çok içtim sarımsak çok tükettim cinsel ilişkiye girmedim

Merhaba arkadaşlar. Ben yurtdışında yaşıyorum. HPV ve smear kitleri eve gönderiliyor. HPV kitini yapıp gönderdim ve 2 gün önce HPV virüsü tespit edildi ve jinekolojik muayane için randevu verildi. Dünya başıma yıkıldı. Kimseye de birşey diyemedim. Sabahlara kadar uyuyamıyorum. Moralim alt üst oldu. Yani asla benim başıma böyle bir şey geleceğini düşünmezdim. Çok dikkat ediniz. Çok yaygın sanırsam. Şu an türkiyedeyim ve kendi kadındoğumcuma gittim. Ağla ağla kör oldum. Smear aldı, Hangi tip hpv olduğuna dair bir örnek aldı. Aşının ilk dozunu yaptı. Ben internetten Favron H-guard AHCC takviye aldım. Doktor isideHPV vajinal kapsül yazdı.
Tabi hepsinden 7 ay önce akıntı ve kaşıntı ve idrarda yanma şikayeti ile yine başka bir doktora gitmiştim. Candida mantarı çıktı, ama keşke o zaman smear alsaymış ama sadece kültür almış. Yani tahminen bunu kapalı max 8-9 ay oldu.
Şimdi sonuçları bekliyorum.
Daha önce İside HPV kapsül ve Favron Achh kullanan oldu mu?
Çok endişeli ve gerginim... Resmen hayat benim için durdu.
Hayır harcadığım parada cabası...
Favron 1500 iside 3000 doktor 15500 (testler ve ilk doz aşı dahil)
Daha ne kadar para zaman ve s aplıktan gidecek hiç bir fikrim yok :.(((
Merhaba çok geçmiş olsun tedirgin olma ve korkma bu süreci de atlatacaksın emin ol sana bu süreci atalayan birisi olarak sana önerim önerim jel kullanmak vajinal kapsül kullanmaktan daha sağlıklı olacağını söyleyebilirim bunla ilgili tabiki kendinde oku araştır ben bu süreçte de asla yalnız olmadığını bil umarım tez zaman da iyileşirsin

Merhaba çok geçmiş olsun tedirgin olma ve korkma bu süreci de atlatacaksın emin ol sana bu süreci atalayan birisi olarak sana önerim önerim jel kullanmak vajinal kapsül kullanmaktan daha sağlıklı olacağını söyleyebilirim bunla ilgili tabiki kendinde oku araştır ben bu süreçte de asla yalnız olmadığını bil umarım tez zaman da iyileşirsin
Ama bende siğil yok. Doktor fitili önerdi. Jel kullanmam lazım mı? Hiç bir belirtim yok. İlaç kullanmayı da bıraktım. Kasım’a kadar negatif olacağını umuyorum

Merhaba kendinizi asla yalnız hissetmeyin. Bende de hpv 16 mevcut. Çok yaygın bir illet malesef. Hiç belirti vermiyor ve bir anda tesadüfen yaptırdığınız rutin testte karşınıza çıkabiliyor. Tipleme yapıldıktan sonra tedaviniz belirlenir. Atlatacağız. 🌿
Merhaba Bendede 16 çıktı maalesef hiç bir belirti vermeden tarama testinde yakaladık.. sizin şuan ki durumunuz nasıl?

Merhaba Bendede 16 çıktı maalesef hiç bir belirti vermeden tarama testinde yakaladık.. sizin şuan ki durumunuz nasıl?
Kolposkopi sonucum cın1 çıktı. 1 Sene sonra test vereceğim. Aşı oldum ve takviye kullanıyorum şuan. Ekstra yapacak birşey yok deniliyor cın1 de

Back
X