• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HPV POZİTİF'İM, ve çok yalnız hissediyorum.

Canım 6yildir uğraşıyorum önce 3 tür ,sonra farklı 3tur ,sonra 2 sonra 1tul vardı ,ozele 56 hiç gitmedi.gidiyordum biyopsi verdim 1kez iyi çıktı en son biyopsi çin 1,Dr değiştirdim, Hacettepe ye gititm 3ay önce mini krep yaptı ,sonra jel verdi 3ay kullandım ve bugün sonucun negatif 6yil sonra ,sakın endişe etme doğru dr çok önemli ,papili bişey jel adı, doktorun murat Gültekin Hacettepe üniversitesi,muayene ücreti 550tl,jel evet pahalı ama bende etki etti ,yada leep den dolayı bilemiyorum,ama çok mutluyum ,darısı herkesin basinaa endişe etme ,vücut atar benimki çok inatciydi ,gitti ,
Peki bu 6 yıl boyunca cinsel hayatta neler yaptınız? Ben şimdi tekrar ulaş olur diye ödüm kopuyor... Hadi ben negatif oldum.. Karşı taraf negatif olmamışsa, tekrar olmaz mıyım diye de düşünmeden edemiyorum. Birde 200 den fazla tipi var. biz oluyor 9 tanesi için aşı.. diğerleri için koruma yok. üff çok pis bir koni.

Evet... Ağustosta kaptım yüksek ihtimalle ,,,,eylül sonu ekim başı "kızarıklık, akıntı,geçmeyen kaşıntı, idrarda yanma" için gibi doktora gittim. Doktor HPV testi yapmadı ama kültür ve smear aldı. Mantar ve enfeksiyon var dedi ve bazı mantar kremi ve fitilleri verdi ve idrar yolu içinde ilaç verdi, 2 haftaya zor geçti. E sonra tekrarladı, ben aynı tedaviyi uyguladım, Sonra eve gelen HPV kitini yapmıştım, birde sonuç pozitif gelmesin mi... yani eve gelen o kit olmasa haberim olmayacaktı, mantar enfeksiyon diyip tedavi edip göndereceklerdi.
Tabi şu var ki mantar enfeksiyon ile hpv nin alakası yok ama HPV olan bir kişi bunlara kolay yakalanıyor sanırsam. Ben hayatımda mantar ne bilmeyen insandım. Şimdi kremsiz gezmiyorum. Birde Murat hocayı dinleyince, önce hep bu şikayetlerle geliyorlar, test yapıyoruz pozitif çıkıyor diyor.
benim test sonucum negatif geldi ancak benim şikayetlerim test sonucundan sonra başladı herhangi bir temasım olmamasına rağmen

benim test sonucum negatif geldi ancak benim şikayetlerim test sonucundan sonra başladı herhangi bir temasım olmamasına rağmen
O zaman HPV değilsiniz... Mantar olabilir. Kültür yaptırın. O da uğraştırıyor. Ama en azından çözümü bir tık kolay ve ucuz.

O zaman HPV değilsiniz... Mantar olabilir. Kültür yaptırın. O da uğraştırıyor. Ama en azından çözümü bir tık kolay ve ucuz.
Umarım,4 ay sonra tekrar kontrole gel dedi test almak için maddi açıdan biraz toparlayıp bu sefer kültür testi de dahil bi test daha vereceğim inşallah dediğiniz gibi olur

Back
X