- 2 Aralık 2024
- 83
- 28
- 3
- 21
- Konu Sahibi acelyadayankizim
-
Merhaba yeni katıldım Foruma katılma bedenimde bu illet hastalik doğumdan sonra test verdim ve tıp 16 olduğumu öğrendim iki gündür gözüme uyku girmiyor çok çaresizim ve çok korkuyorum bundan sonraki süreçte ne yapacağım doktor değişikliğine gideceğim en başta daha doktora gitmedimkızlar selam daha önce başlık açmıştım hpv ile ilgili altı aylık süreç sonucu testimi verdim ve negatife döndüğümü öğrendim bununla ilgili süreçte yaptıklarımı ya da en azından mental olarak yaşadıklarımı anlattığım bir yazı yazıcam kendime sözümdür ama ondan önce şunu sorsam şu an hpv vücudumdan tamamen gitmiş oluyor mu yoksa uykuda mı kalıcak bağışıklığım düşerse mesela yine pozitif mi olucak
45 vardı üç smear verdim üçü de temiz geldi doktor düzenli olarak yumurtalık ve rahmime de bakıyordu onlarda temizdi kolposkopi yapmadı doktorum yaşım genç olduğu için leep gerektiren bir durumda olmadı smear sonucumu bekliyorum hpv ondan önce çıktı tek bir tip vardı zaten o da negatif gelmiş bu testte smear sonucumu öğrenmeye gittiğimde doktorumla tekrar konuşucam bu kesinlik konusunuda ama hpv için altı ayda bir test vereyim o zaman yineGeçmiş olsun siz de hangi tip vardı Kolposkopi ya da leep oldunuz mu
Bir kaç defa negatif görürseniz arka arkaya negatif olduğunu söylüyorlar
Negatife dönerken neler yaptığınızı merak ediyorum, bir de son dediğinizi ben de seni çok merak ediyorum uykuya mı yatıyor tamamen yok oluyor mukızlar selam daha önce başlık açmıştım hpv ile ilgili altı aylık süreç sonucu testimi verdim ve negatife döndüğümü öğrendim bununla ilgili süreçte yaptıklarımı ya da en azından mental olarak yaşadıklarımı anlattığım bir yazı yazıcam kendime sözümdür ama ondan önce şunu sorsam şu an hpv vücudumdan tamamen gitmiş oluyor mu yoksa uykuda mı kalıcak bağışıklığım düşerse mesela yine pozitif mi olucak
Hiç endişelenmeyin onun Allah korusun kansere çevirme süresi çok uzun zaten. Benim de 18 vardı cin 1 çıkmıştı çok şükür negatif oldum. Benzer süreci yaşadığım için sizi çok iyi anlıyorum, dilerseniz özelden devam edelim, endişelenmeyin lütfen. İnanın buraya sırf bunun için üye oldum. O süreçte o kadar okudum ki burayiMerhaba yeni katıldım Foruma katılma bedenimde bu illet hastalik doğumdan sonra test verdim ve tıp 16 olduğumu öğrendim iki gündür gözüme uyku girmiyor çok çaresizim ve çok korkuyorum bundan sonraki süreçte ne yapacağım doktor değişikliğine gideceğim en başta daha doktora gitmedim
Merhabalar geçmiş olsun, sakin olun lütfen, hepsi geçecekMerhaba yeni katıldım Foruma katılma bedenimde bu illet hastalik doğumdan sonra test verdim ve tıp 16 olduğumu öğrendim iki gündür gözüme uyku girmiyor çok çaresizim ve çok korkuyorum bundan sonraki süreçte ne yapacağım doktor değişikliğine gideceğim en başta daha doktora gitmedim
Makasla kısaltarak önerilir.Bu süreçte tüylerinizi nasıl aldınız acaba
Siğilleriniz var ise, daha çok çıkmaması için jilet yapmamanız gerekir, hpv virüsü kıl köklerine de yerleştiğinden siğil olsada olmasa da jilet daha çok tahribata sebebiyet vermektedir.Hani diyorlar ya jilet vurmayın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?