• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hpv süreci

zorbelaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Kızlar merhaba. Hpv ile ilgili yazıcam desteklerinize ihtiyacım var. Atlatanlar siğilden kurtulanlar özellikle yazarsa sevinirim. Şubat ayı gibi vajinın iç dudağında siğil farketmemle başladı. Hastaneye gittim smear verdim riskli türler çıkmadı ama hpv pozitifim. Kolposkopi yapıldı. Tek bir parça alındı kötü geleceğini sanmıyorum doktor dedi. Papivir takviyesi kullanıyoruz virde papilecore önerdi ama çok pahalı henüz almadım kullanan etkisi olan varsa yazabilir. Benim en büyük sıkıntım siğiller bunlardan kurtulmam lazım. Lütfen süreci yaşayan atlatan ne yapılabilir hakkında yardımcı olsun. Bu süreci tek başına atlatmak çok zor. Arkadaşlarım dahil kimseye söylemedim. Kendim mücadele etmeye çalışıyorum biliyorum burada yalnız değilim. Umarım hepimiz bir an önce kurtuluruz…

Siğillerle ilgili bir bilgim yok ama evli misiniz ? Ya da siğiliniz çok mu ?

Evli değilim odaklanman gereken şey o mu sence ? Evet siğilim bi kaç bölgede irili ufaklı var .

Evli değilim odaklanman gereken şey o mu sence ? Evet siğilim bi kaç bölgede irili ufaklı var .
Geçmiş olsun,arkadas evlımısınız dıye sorarken sanırım aktif cinsel hayatınız varsa hpv süreklı bir bulas döngüsüne giriyor ve negatif olma süresi uzuyor bu sebebden sormuştur.Siğilleri yaktırıp bagışıklıgınızı güçlendırmeye baslayın,
D3 k2
B12
Demir
Folik asit
Magnezyum bunlardan eksik olanları baktırıp kullanmaya baslayabılırsiniz.
Ahcc kullanabılırsınız.Sigara ve alkol kullanmamaya calışın.

Aktif cinsel hayatım yok. Hatta siğiller son ilişkşmden 6-7 ay sonra çıktıkar bağışıklık düşünce viral hasta olmuştum. Siğiller yakılınca tekrar çıkıyormuş diyorlar bu konu hakkında bilginiz var mı ?

Aktif cinsel hayatım yok. Hatta siğiller son ilişkşmden 6-7 ay sonra çıktıkar bağışıklık düşünce viral hasta olmuştum. Siğiller yakılınca tekrar çıkıyormuş diyorlar bu konu hakkında bilginiz var mı ?
evet siğiller bağışıklık düşük oldukça tekrar eder.
aktif cinsel hayat önemli değil. 3 yıl önceki ilişkiden geçmiş bile olabilir. sessiz seyreden bir hastalık çok geç belirti verebiliyor. Riskli türleri olmadıkça çok sorun değil

evet siğiller bağışıklık düşük oldukça tekrar eder.
aktif cinsel hayat önemli değil. 3 yıl önceki ilişkiden geçmiş bile olabilir. sessiz seyreden bir hastalık çok geç belirti verebiliyor. Riskli türleri olmadıkça çok sorun değil
Aktif cinsel hayat önemli çünkü korunmasız ilişkide virus sürekli bulaşacaktır ve negatıf olma süresı uzayacak.
Bagışıklıgınızı güçlendirip varolan siğilleri yaktırdıgınızda zamanla yenilerı cıkmayacaktır.

Aktif cinsel hayat önemli çünkü korunmasız ilişkide virus sürekli bulaşacaktır ve negatıf olma süresı uzayacak.
Bagışıklıgınızı güçlendirip varolan siğilleri yaktırdıgınızda zamanla yenilerı cıkmayacaktır.
aktif cinsel hayat önemli değili o anlamda demedim şuan olmasa bile önceden kapmıştır hemen belirti vermek zorunda değil anlamında dedim

Yaktırma harici bildiğiniz bi yöntem var mı acaba ?

Ben koter yaptırdım şükür

Kızlar ben yeni kolposkopi oldum ve doktor biyopsi dedi gün verdi ama genel anesteziyle yapilicakmis benim bozukluğunm var bu sebeple korkuyorum ver anesteziyle olmak istemiyorum kolposkopide de çok ağladım ne olacağını bilmedugim için ama spektulum canımı acıttı o da kendini çok lastiğim ve stresli olduğum icindi doktorda istiyorsan anestesiz yaparız dedi sana acır mı dedim acır dedi lütfen yardım edin ne yapacağımı bilmiyorum çevremde bu durumu bilen kimse yok ayricaa biyopsi alınacağı gün refakatçi istediler hastanenin işleyişi bu siz hangi sehirdesiniz

Kızlar ben yeni kolposkopi oldum ve doktor biyopsi dedi gün verdi ama genel anesteziyle yapilicakmis benim bozukluğunm var bu sebeple korkuyorum ver anesteziyle olmak istemiyorum kolposkopide de çok ağladım ne olacağını bilmedugim için ama spektulum canımı acıttı o da kendini çok lastiğim ve stresli olduğum icindi doktorda istiyorsan anestesiz yaparız dedi sana acır mı dedim acır dedi lütfen yardım edin ne yapacağımı bilmiyorum çevremde bu durumu bilen kimse yok ayricaa biyopsi alınacağı gün refakatçi istediler hastanenin işleyişi bu siz hangi sehirdesiniz
Benimde agri eşiğim gerçekten çok çok düşüktür ama inanın acımadı
Hani aciyipda ben acımadı diyor değilim emin olun acımadı

Benimde agri eşiğim gerçekten çok çok düşüktür ama inanın acımadı
Hani aciyipda ben acımadı diyor değilim emin olun acımadı
Biyopsi alınırken muayene salonunda mi oldunuz ameliyathane gibi bir yerde mi acımaz mi diyorsunuz yani.Anestezi olmama gerek yok mu? ne kadar sürüyor islem

Biyopsi alınırken muayene salonunda mi oldunuz ameliyathane gibi bir yerde mi acımaz mi diyorsunuz yani.Anestezi olmama gerek yok mu? ne kadar sürüyor islem
Ameliyathane gibi bir yerde oldu öncesinde koluma bileklik falan takıldı inanın acımadı ve İnanın ben pek çok kişinin ay Bunda ne var Dediği şeye bile Aman Aman canım çok yandı diyen bir insanım Gerçekten boş yere anesteziye gerek yok yani sizin kaygılarınızı tetiklemek istemem ama anestezi beni çok daha fazla korkutuyor ya uyanamazsam korkusu oluyor maalesef Tabii ki normal değil ama işte insan korkuyor her korku mantık içermiyor Benim tavsiyem yaptırın Yani gerçekten acımadı

Back
X