Hpv Sürecim yüksek riskli pozitif

Lezyonlar nasıl mesela genital de neler oluyor
Beyaz su dolu kabarcık gibi beliriyor o kısımlar önce kaşınıyor sonra kendiliğinden patlıyor kırmızıya dönüyor bu kısım biraz acı verici çünkü ciddi derecede yanıyor lavaboya çıkmak bir işkence diyebilirim

Doktor siğil dedi reçeteye de herpes yazdı smear ve hpv yapacak mıyız dedi doktorun yanındaki hemşire gerek yok dedi. Dış kısmı inceledi bu kadar. O sırada sadece kabarcıklar vardı şimdi ise yaraya dönen bir kaç kabarcık var ocaktan beri 3. Oldu ya orası çok hassas enfeksiyondan kaynaklı o nedenle çıkıyor ya da gerçekten hpv+herpes var. Bazı yerler 30 yaş altı ve bekar olanlara yapmıyorlarmış

Evet ama siz talep ederseniz bakan bir yer bulursunuz. Umarım hpv değildir bende beyaz nokta gibi kabarcıklar vardı 4-5 tane yara falan olmadı ama şüphe duydumdoktor bunlar siğil değil siğil et beni gibi olur öyle görünür dedi

Evet aşıyı da oldum çoğu şeyi kullandım ahc 7. Aydayım kullanmaya devam ediyorum
Ben hpwit kullanıyorum içinde ahcc ve b12var. Doktor 3 ay kullan bırak smear ve hpv testi vermeden 3 ay önce geri başla dedi. Günde 1 sabah aç. Diğer takviyeleri kendim araştırıp aldım vücudumdaki eksiklere göre ama yeterli olur mu bilemiyorum bazıları günde 6 tane falan ahcc içiyormuş

Benimkiler et benine de benziyor olabilir zaman zaman küçülüyor bazı günler büyüyor. İnşallah değildir

Umarım değildir süreciniz netleşince bilgilendirir misiniz
Doktor sana konuşan teşhisin yanlış olduğunu düşünüyorum doktorun siğil sandığı çıkıntılar vajinanın normal yapısı olabilir su dolu kabarcıklar da enfeksiyon tedavi edilmediği için krem de sürünce tahriş nedeniyle çıkmış olabilir cinsel birliktelik yokken bu kadar kolay kapılmayabilir. Verdiği kremi sürünce düzelmezse bir daha gideceğim

Evet muhtemelen yanlış teşhis banada öyle gelmişti. Çok geçmiş olsun

Merhaba çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda negatife dönersiniz. Süreç başlangıcım sizinle aynı 6 aylık çocuk denememizden sonra aylık rutin muayene için gittiğimde doktor alalım dedi ve öyle öğrendim. Doktor kolposkopi yapılmalı dedi ve tedavi sürecinde hamilelik olmamasını istiyoruz dedi,hemen o gün beta hcg yapıp anestezi ile işlemi yaparım dedi. Bu sonucu öğrenmeden önce hali hazırda çocuk istediğimiz için ve 13 eylülde doktora gittiğim ,regliminde 23 24 Eylülde olacağını varsayarsak bebeğin rahme yerleşme aşamasına gelmiş olma ihtimalü olasıydı. Ama doktorum şuan daha 10 gün var sonuç her türlü negatif gelecek dedi. Bu yorum beni açıkçası çok şaşırttı. Çünkü anestezi bölümü bile kan testi istiyor hamilelik şüphesi olmaması gerektiği için ve bu sebeple doktorumda işlem yaptırmayıp ya devlette ya da özelde başka bir doktora yaptıracağım gebelik olmadığı kesinleşince. Şuan bu hafta için beklemedeyim. Sormak istediğim siz bu süreçte çocuk isteminizi ertelediniz mi? Aslında çocuk olmasına bir engeli yok fakat korunmasız birliktelik iyileşme sürecini uzatabilir diye düşünüyorum. Ama bu ay başında tam da vitaminlere falan başlamıştık ve belki de bir 2 aya olacaktı kafam çok karışık

Merhabalar size de çok geçmiş olsun. Biz 1.5 senedir deniyoruz neredeyse doktorum bana da sordu beta hcg yapalım mı diye aynı sizin doktorunuz gibi yeni olduğundan sonucun doğru gelmeyeceğini söyledi. Ben biran önce işlemi yaptırmak istedim çünkü çok korkuyordum kendimi kanser sanıyordum ilerler birden diye düşünerek çok fazla paniklemiştim. Hiç bilmediğim duymadığım bir şeyin içindeydim yapı itibari ile de çok rahat biri değilimdir bekleyerek günleri kendime zehir ederdim. Zaten hamile değilimdir diye düşünürek önce kolposkopi sonuca göre de leep yapıldı. Kolposkopiden sonra 1 hafta ilişki yasak sonra da regl oldum tam 15 gün sonra hemen leep oldum. Leepten sonra kanamalarım oldu tekrar regl vs derken kontrole gittiğimde doktor 2 ay önermediğini söyledi ilişkiyi. Zaten benim de adet düzenim bozuldu hayatımda hiç düzensiz adet görmemiştim ama 18 gün sonra tekrar adet oldum. Yani şuan henüz birliktelik yaşamadım 2 ayın dolmasını bekliyorum henüz dolmadı. Hormonsal olarak her şeyim normaldi ama adet düzenim takip edilecek çünkü bozulmalar olmuş olabilir. Doktora bende sordum tekrar bulaşır mı eşimden negatif olsam bile diye doktorum bunun öyle bir şey olmadığını zaten bizde var olduğunu sadece baskılayacağımızı söyledi yuvarlak bir dille. Benim anladığım bu virüs hiçbir zaman gitmeyecek zaten baskılanacak

Gerçekten zor bir süreç umarım en kısa zamanda bir şekilde üstesinden geliriz 6 ayda negatife dönenler var ama tabiki devamlı kontrol ettirmek gerekiyor maalesef. Ben henüz bir jinekolojik onkoloji uzmanına görünmedim bu cuma için şehir hastanesine randevu aldım regl olduğum için Oradan devlette sürecin nasıl ilerleyeceğini öğrenip sonucların vs ne zaman çıkacağını vs süreç uzansa da özelde yaptıracağım. Eğer kolposkopi sonucum kötü gelmez temiz gelirse gebelik planımı bir süre ertelemeyi düşünmüyorum tabiki bebek için risk oluşturmayacaksa. Geçen hafta kadın doğuma alan açtırmak için gittiğimde sürecin ileri boyut alması 10-15 yıl süreceğini doktor test yapmasa belki hamile kalacaktın ve belki yıllar sonra öğrenecektin. Tr de kaç kadın bu testi yapıp hasta olduğunun farkına varıyor ki dedi. Sigara kesinlikle içilmemesi gerektiğini, bağışıklığı güçlendirmem gerektiğini söyledi. Bakalım bu hafta gideceğim doktor ne diyecek

Naptin canim

Sonucunuz ne çıktı acaba? Umarım her şey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…