Hpv Sürecim yüksek riskli pozitif

10 ekime randevu verdi doktor kolposkopi işlemi için anestezisiz olacakmış , parça alma durumu olursa yeni bir gün verecekmiş bu sebeple şehir hastanesini mi beklesem yoksa haftasonu özelde yaptırsam mı bilemiyorum, işlemin anestezi olmadan olması da endişelendiriyor

Sonucunuz ne çıktı acaba? Umarım her şey yolundadır
10 ekime randevu verdi doktor kolposkopi işlemi için anestezisiz olacakmış , parça alma durumu olursa yeni bir gün verecekmiş bu sebeple şehir hastanesini mi beklesem yoksa haftasonu özelde yaptırsam mı bilemiyorum, işlemin anestezi olmadan olması da endişelendiriyor

Ben özel bir klinikte yaptırdım çünkü smear testim kötüydü doktora sonucu attım kolposkopi yapalım gerekli olursa o an parça alır biyopsiye gönderirim dedi. Anestezisiz işlem yapıldı bana da doktorum bir seçenek sunmadı sonradan öğrendim anestezi ile de olduğunu. Korkulacak bir şey yok. Bazı işlemleri tabiki hissettim ama benim doktorum çok güzel yönetti süreci sürekli konuştu çok sakindi beni de rahatlattı. Zaten ben sonuç odaklıydım o anki acım hiçbir şeydi belki de. Devlette biraz daha yavaş ilerliyor süreç ama özelde de masraflı oluyor. Ben kendimi tanıdığım için hızlı olsun istedim sabahlar olmuyordu bana aslında bu kadar strese de gerek yokmuş ama insan o an düşünemiyor.

parça almadı sanıyorum , sonucunuz güzel geldiyse ne güzel, bana parça almam gerekirse sonra tekrar randevu vereceğini söyledi. aslında bende sabırsızım ama süreç uzun, özele gidersem tedavi orda devam etmeli gibi o da ekstra masraf. tabi sağlıktan önemli değil. kolposkopi sonucuna göre devlet özel bakacağım yeniden.

pardon sürecin başını okumuştum ama o kadar çok şey okudum ki unutmuşum sizin süreci cin3 gelmişti. umarım tamamen kurtulmuşsunuzdur bir sonraki kontrol test ne zaman

pardon sürecin başını okumuştum ama o kadar çok şey okudum ki unutmuşum sizin süreci cin3 gelmişti. umarım tamamen kurtulmuşsunuzdur bir sonraki kontrol test ne zaman
Evet leep sonucumda sınırlar negatif geldi hasarlı doku çıkarıldı ama hpv den kurtuldum diyemem şuan tedavi sürecim devam ediyor doktorum 8 ay sonra tekrar hpv+smear dedi ama bana çok uzun geldi 6 ay sonra gitmeyi düşünüyorum doktora.

Kızlar selam fikrinizi sorabilir miyim? Yakın zamanda bir arkadaşımın hpv pozitif gelmesi ile konu hakkında biraz bilgim oldu. Yine çok bir şey bilmiyorum ama siğil çıkınca öğrenmiş onu biliyorum. Siğilini tarif ettiğinde (et beni gibi dedi) kendi genital bölgemdeki sonradan çıkan et beni konusunda endişe duydum. Eşimden başka birlikteliğim yok. Eşimin de özel bölgesinde bir adet et beni var. Bende yoktu ama yaklaşık bir sene önce bir adet oluştu. Epilatör ile tüylerimi alırken etimi sıkıştırdığım için deforme olup et beni oluştuğunu düşünüyordum. Bir de geçenlerde eşimin parmağında da büyük et beni gibi bir şey çıktı ama siğil olabileceği hiç aklıma gelmemişti. Daha çok nasır gibi bir şey olduğunu düşündüm meslek icabı sürekli elleri yaralandığı için.

Özetlersek eşimde ve bende genital bölgelerimizde bir adet et beni görünümünde çıkıntı var. Bir de parmağında. Acaba bunlar da hpv olabilir mi? Çünkü yorumlarınızı okuduğum kadarıyla hiç belirti vermeden ilerlediği de olmuş. Kaşıntı koku vs hiç olmadığından aklıma asla gelmemişti ama tedirgin oldum. Şuanda gebe olduğumdan test de veremem sanırım.

Merhaba gebelerde test verebiliyor diye biliyorum .kontrole gittiginizde sorabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…