• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hpv tedavi

qwerttt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2025
94
12
3
29
Hpv de genital bölgede çıkan siğiller için en kesin tedavisinin yaktırmak olduğu söyleniyor,peki vajina içindeki,bizim göremediğimiz siğilleri,krem gerçekten yok ediyormu,vajina dışında etkili olmayan krem,nasıl olucakta vajina içindeki siğil yada siğilleri temizleyecek?hpv negatif olsakta eğer siğil varsa yakılmadığı sürece bulaşıcı olduğu söyleniyor,hpv negatifse o nasıl bulaşıyor,bulaşıyorsa,nasıl negatif oluyor,bilgisi olan varsa aydınlatsın lütfen

merhaba,
bu konu hakkında ne yaptınız?
benim de vajina içine doğru siğillerim var ve ne yapacağımı bilmiyorum.. dışarıdakileri dondurdum

merhaba,
bu konu hakkında ne yaptınız?
benim de vajina içine doğru siğillerim var ve ne yapacağımı bilmiyorum.. dışarıdakileri dondurdum
Hala birşey yapmadım iki tane farkettiğim siğil var 4-5 aydır aynı duruyor,ama farketmediğim varmı onu bilmiyorum

cinsel birlikteliğiniz var mı peki? yani dışarıdakileri dondurduktan sonra içeridekiler öyle kendi kendine takılmaya devam mı ediyor onu öğrenmeye çalışıyorum.. kafam aşırı karışık

Hala birşey yapmadım iki tane farkettiğim siğil var 4-5 aydır aynı duruyor,ama farketmediğim varmı onu bilmiyorum

cinsel birlikteliğiniz var mı peki? yani dışarıdakileri dondurduktan sonra içeridekiler öyle kendi kendine takılmaya devam mı ediyor onu öğrenmeye çalışıyorum.. kafam aşırı karışık
Cinsellik yok hayır,içerisi hakkında bilgim yok o yönden benimde kafam karışık,gelişmeleri yazarım,

Back
X