Hatırladığım kadarıyla yazayım size. Öncelikle aşıları oldum koterle yakıldı kaç kere . Hepsi anestezi altında oldu lezyon çok fazlaydı. Heryer yakilmisti benim sigil cok oldugu icin oturamiyordum bile o kadar kötüydü. Biokadin diye bir fitil kullandım bactrim yada bactroban isminde genital bölgeye sürülen krem verdi doktor . Koterden sonra görünen bölgede lezyon çıktıkta Aldara kullandım haftada 2 yada 3 defa idi sanırım. 2 yılı aşkın sürdü hatta daha sonra cenemde lezyonlar çıktı. Sağlıklı beslenmeye geçtim sigara alkol kullanmadım desem yeri var. Cinsellik sıfıra kadar indi. Bunun dışında bitkisel formüller uyguladım çörek otu çiğnemek sabahları 1 kaşık bal yemek genital bölgeye çay agaci yağı surmek (çok berbat kokuyor) duzenli uyku. hatirladiklarim bu kadar. İdrar yoluna kadar vardı benim hatta idrarin çıkış noktasını bile kapamisti sayılır. Çok şükür geçti hepsi. Hala 6 ayda bir smear veriyorum temiz geliyor sonuc. Daha bir çok şey yaptım uzun zaman ugrastim ama inanin bu kadar hatırlıyorum. Doktorun öncelikle söylediği aşı ve sağlıklı beslenme idi.gardasil aşı oldum 3 doz bu arada baska bir aşı daha varmış onu maddi yetersizlikten dolayi olamadım tedavimi özel hastanede oldum bekardim o zaman. Böyle geçti gitti şükür