Umutsuz olan herkes için yazıyorum.. 1 yıl 2 ay önce vajinamda 3 adet siğil fark ettim. Ağlayarak erkek arkadaşımı aradım.. ( şuan ayrıldık artık ) hemen doktorları aradı sordu, ertesi gün alelacele Nişantaşı’nda bir doktora gittim, muayene vs yapıldı testler yapıldı… sonuç hpv yüksek riskli tip 45 çıktı, smear temizdi. Yaşım 32 ve korkuyordum. Kızlar hemen aşının 1. Dozunu oldum ve gelelim asıl yapmamız gerekenlere.. asla stres yapmayın dünyanın sonu değil. Ben günde 3 doz Abay Ahcc kullandım 9 ay boyunca, kesinlikle folik asit b12 kullandım çünkü hücre yenileyici ayrıca C D çinko vitaminlerini ve balık hapı kullandım. Sadece Ahcc yi 9 ay kullanıp bıraktım diğerlerini 13 ay boyunca devam ettim. Siğillerimi hemen yaktırdım bekletmedim. 3 ay ne olursa olsun cinsel ilişkiye girmedim. Sonra hep korundum. Lütfen umutsuz olmayın. Doktor seçimi çok önemli ilk gittiğim Nişantaşı’nda ki doktora bi daha gitmedim çünkü siğillerimi doğru düzgün temizlemedi. Silivri’de bu konuda uzman bir doktor var ona gittim. Canım doktorum beni bu konuda çok rahatlattı… ve kontrol zamanı geldi gittim tekrar test verdim veeee negatif!