Kusura bakmayın yoğun bir gündü ancak girebiliyorum, herkesi tek tek alıntılayamıyorum ama yardımcı olmaya çalışan destek olan herkese teşekkür ederim.
Öncelikle modern tıbba ve doktorlara ciddi anlamda saygı duyduğumu belirterek başlamak istiyorum, lakin bu demek değil ki tüm doktorlar gerçekten gerektiği gibi işini yapıyor, geçmişten itibaren çok uzun süreli hastane maceram oldu, bilenler bilir, eski üyelerdenim eşimi doktor umursamazlığı sebebiyle kaybettim diyebilirim.O zamandan beri doğrudur yoğurdu üfleyerek yiyorum ama bu başka bir konu, benim şimdiki durumumla inanın alakası yok.
hıv ve frengi hastalarını ötekileştirdiğim söylenmiş aksine ben de hıv veya frengi hastası olabilirdim, genital siğil cinsel yolla bulaşan bir hastalık o bulaştıysa diğerinin de olma ihtimali elbette vardı, hayat kadını gibi hissettirildimdeki anlam bu testlerin yapılmış olması değil, sanki polis baskından yakalanmışım gibi işi tamamen tekniğe döküp, insan değilmişim gibi hiçbir soruma cevap verilmiyor oluşuydu.Üstelik bunları bile iyiye yordum.Ta ki genital siğil olduğuna göre tipleme yapılması gerekmiyor mu diye sorum yine hanımefendinin ağzını dahi açmadan hayır diyerek göz devirip beni ölüme yönlendirmesi noktasına kadar.
kimseden özel ilgi bekleyen bir insan değilim ama hiç değilse, aklınızda soru işareti kalmasın keteme gidip tipleme yaptırın denilebilirdi.Sonuçta bu virüsün tehlikeli bir türünü taşıyorsam, üç ayda bir smir testi yaptırmam gerekecek.Çünkü rahim ağzı kanserlerinin yüzde doksanbeşinden bu virüs sorumluymuş.netten basit bir araştırmayla bile ulaşılan bu durumu oldukça tecrübeli olduğu belli olan doktor mutlaka ki biliyordur.
Size kısaca şöyle söyleyeyim, çoğumuz doğumhanelerin durumunu biliyoruzdur, üç kere o doğumhaneye girdim, kadınlar doktor ve hemşirelerden aşağılayıcı sözler işitmemek için bağırmalarını tutmak zorunda kalırlar, eğer tutamazlarda bir ton hakaret ve azar işitirler, çünkü seks yapmıştır ve bebek böyle olmuştur, eeee o zaman acısına da katlanıp çenesini tutmak zorundadır, türkiyedeki yaklaşım maalesef bu, korunmasız seks yapıp cinsel bir hastalık bulaştığı için doktor hanımda bana açıkçası bedelini öde dedi sanırım kendince.Dünden beri çok mutsuzum, depresyona girdim resmen, bebeklerimle bile doğru dürüst ilgilenmekten aciz durumdayım, yakın bir zamanda atlatırım bu durumu ama gerçekten türkiye de kadın olmak çok zor, özellikle kadınlar tarafından cinsiyetçiliğe uğramak daha zor, o hanfendiye giden bir erkek olsaydı sanmıyorum ki o tavırları sergileyecekti.